Horoscopul dragostei, ianuarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, ianuarie 2022


Berbec:

Horoscopul lunii ianuarie 2022 arată că se va întâmpla ceva decisiv în viața ta personală. 2022 va începe cu o investiție legată de familia și casa ta. Luna lui Gerar se va încheia într-o notă romantică.


Taur:

Luna aceasta vei pune capăt vechilor rutine. Ai nevoie de un suflu nou în viața ta, mai ales în cea sentimentală. Nu da crezare celor din jur, este foarte important să îți urmezi inima. Nu sta într-o relație care nu te împlinește!


Gemeni:

În ceea ce privește dragostea, aștrii nu sunt foarte darnici în luna ianuarie 2022. Nu se zărește nimic nou sau interesant la orizont, deși ți-ai dori ca relația ta să treacă la următorul nivel. Simți monotonie și aceasta devine din ce în ce mai apăsătoare pe măsură ce trec zilele.


Rac:

Luna ianuarie vine cu vești bune pentru tine, mai ales dacă ești implicat(ă) într-o relație. Aștrii îți vor lumina viața sentimentală și îi va clarifica partenerului(ei) sentimentele. Acest lucru reprezintă stabilitate și continuitate.


Leu:

Dacă ești implicat(ă) într-o relație stabilă și ești gata să faci următorul pas, ia deciziile înainte de sfârșitul acestei luni. Luna ianuarie va fi așa cum o faci tu, aștrii te influențează mai puțin de un sfert, restul reprezintă doar acțiunile și gândurile tale. Dacă ești singur(ă), ai încredere în prietenii(ele) tăi(ale), s-ar putea să-ți facă cunoștință cu o persoană interesantă.


Fecioară:

2022 începe simțind căldura prietenilor(elor) și a celor dragi. Ianuarie poate fi un moment excepțional pentru dragoste. Dacă ai un/o partener(ă), bucură-te de el(a)! Aceste săptămâni vor fi distractive și vei avea șansa de a cunoaște pe cineva special dacă ești singur(ă).


Balanţă:

Conjuncțiile astrale din luna ianuarie pun capăt unei perioade de neînțelegeri și conflicte cu persoana iubită. Viața sentimentală va fi luminată și te vei concentra mai mult asupra vieții tale personale. La sfârșitul lunii, vei avea parte de o întâlnire romantică grozavă.


Scorpion:

Te vei concentra asupra familiei și vei reuși să găsești o casă dacă intenționați să vă mutați. Persoana iubită și copiii(lele), dacă este cazul, îți vor aduce bucurie și lumină. Dacă ești singur(ă), situația ta sentimentală nu va suferi mari schimbări. Poate nici mici!


Săgetător:

Gândeşte rațional și acționează cu precauție în ceea ce privește dragostea, aștrii ți-ar putea pune la încercare răbdarea în această lună. În schimb, ianuarie ar putea fi o perioadă bună pentru cei(le) singuri(e). Dacă te încadrezi în această categorie, atunci ai toate șansele ca o nouă persoană să apară în viața ta. Nu este exclus nici ca un fost sau o fostă iubit(ă) să reapară în peisaj, de data aceasta total schimbat(ă) în bine.


Capricorn:

Luna ianuarie ar putea fi o perioadă memorabilă pentru viața ta sentimentală, în special dacă ești implicat(ă) într-o relație. Va fi o lună dulce, plină de armonie și planuri de viitor promițătoare. Cei(le) căsătoriți(te) își pot mări familia.


Vărsător:

Luna ianuarie este ideală pentru a găsi dragostea sau pentru a reaprinde flacăra iubirii în cuplu. Aștrii îți recomandă răbdare, deoarece lucrurile nu se întâmplă bătând din palme. Amintește-ți de sfaturile și greșelile din trecut și, astfel, vei reuși să te implici într-o nouă relație, de data aceasta fără riscuri.


Peşti:

Horoscopul lunii ianuarie 2022 arată că viața ta sentimentală și socială va câștiga teren. Prietenii(ele) vor juca un rol fundamental în viața ta, fie că ești singur(ă), fie implicat(ă) într-o relație. În primul caz îți vor face cunoștință cu o persoană grozavă, iar în cel de-al doilea îți vor da sfaturi cu adevărat utile pentru o bună funcţionare a relației tale actuale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS