Horoscopul Crăciunului 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul Crăciunului 2021


Berbec:

Pentru tine, acest Crăciun este pur şi simplu făcut pentru o sărbătoare magică de familie. Optează pentru o reuniune personală şi călduroasă sau mergi în vizită la casa părintească. Te-ai putea simţi foarte emoţional(ă) şi nostalgic(ă) despre trecut şi tocmai de aceea te vei bucura de siguranţa pe care o simţi având alături partenerul(a) pe care îl/o iubeşti aşa de mult. Chiar dacă eşti de felul tău mai dur(ă) şi nu cedezi emoţiilor, de Crăciun este aproape garantat că inima ţi se va înmuia. Te afli cumva undeva unde nu ai cum să fii aproape de familie de Crăciun? Evadează din ritmul obişnuit şi simte iubirea sub orice formă poţi. Reaminteşte-ţi de momentele bune din trecut, urmăreşte un film de suflet sau fii voluntar(ă) să ajuţi oameni al căror Crăciun este mai puţin norocos şi fericit. Împrăştie iubire cum poţi, unde poţi. Este un timp în care să te simţi conectat(ă), să ierţi şi să laşi să treacă orice ar fi fost.


Taur:

Pentru tine, acest Crăciun îţi aduce un vârf puternic emoţional pe care vei dori să îl împărtăşeşti, pentru că te simţi extrem de sociabil(ă). Ai nevoie în preajma ta de oameni cu care să te simţi familiar(ă) şi în faţa cărora să te poţi exprima cu uşurinţă. Pune mâna pe telefon şi mergi în vizită la vecini(e) dragi, la familie sau la prieteni(e) de suflet. Ai putea fi ca un lipici care aduce oamenii împreună de acest Crăciun. Aşteaptă-te la conversaţii care să te recompenseze emoţional în preajma mesei. Dacă te afli departe de cei(le) foarte dragi, atunci urările şi sentimentele vor curge din belşug prin telefon, e-mail sau orice formă de comunicare ai la îndemână.






Gemeni:

Pentru tine, acest Crăciun pune o puternică lumină asupra a tot ce are viaţa mai bun de oferit. Ar putea fi vorba despre mâncarea şi bunătăţile pe care Moşul ţi le-a adus şi abia aştepţi să le vezi şi să le guşti... Sau ar putea fi despre a face pe cineva pe care îl/o iubeşti să se simtă valoros(asă) şi apreciat(ă). Deşi tinzi să te simţi destul de inconfortabil(ă) în preajma unei cantităţi aşa de mari de emoţie, este vorba până la urmă de exprimarea practică a iubirii simţite în aceste zile festive. Cum îţi poţi împământa aceste trăiri? Cum îţi poţi consolida poziţia? Magia este în aer şi are puterea să se condenseze în mici particule de praf auriu fermecat pentru tine, deci bucură-te!


Rac:

Lumea este dintr-o dată cufundată în valuri de trăiri şi acest lucru îţi activează intens imaginaţia, în timp ce mâncăruri delicioase şi activităţi călduroase vor avea loc în preajma ta. Te vei simţi exact în elementul tău apos de acest Crăciun. Însă ce apare nou este o atingere exotică ce îţi aprinde imaginaţia şi îţi dă vise ciudate şi viziuni despre trecut şi viitor. Ai putea simţi nevoia să adaugi un condiment străin în mâncare, să îi/le încânţi pe toţi(ate) cu poveşti despre călătorii sau ţări îndepărtate sau chiar să organizezi o petrece de după Crăciun ca un fel de evadare undeva departe de casă. Orice este posibil. Toată lumea este puţin „dusă” zilele acestea din cauza emoţiilor, dar nu e nimic cu care să nu te descurci.






Leu:

Chiar dacă în mod obişnuit tu eşti un semn foarte volubil şi extrovertit, propune-ţi să pui deoparte ceva timp departe de mulţime ca să îţi restabileşti şi întăreşti conexiunea cu spiritul tău. Trebuie să petreci ziua înconjurat(ă) de oameni? Lasă totul să se manifeste sub ochii tăi detaşaţi... Doar stai întins(ă) pe spate, soarbe-ţi băutura şi savurează manifestările emoţionale din jurul tău. Ai nevoie de mai multă intimitate acum, deci de ce să nu eviţi aglomeraţia uzuală şi să te bucuri de clipe magice în doi? Iar dacă simţi că ai vrea să fii şi mai izolat(ă), nicio grijă: este semn că sufletul te cheamă pentru o nouă conectare de acest Crăciun.


Fecioară:

Pentru tine, Crăciunul este despre relaţii, prietenii(e) şi familie – toată lumea să fie împreună ca să împărtăşească iubirea. Te simţi foarte sociabil(ă) iar reuniunile se anunţă a-ţi aduce recompense puternic emoţionale. Cu emoţiile preluând comanda, oamenii se pot comporta chiar puţin nebuneşte în zilele de Crăciun, dar nu e ceva ce nu poţi administra dat fiind că eşti o persoană răbdătoare. Fie că plănuieşti să vizitezi familia extinsă, să fii cu prieteni(e) sau să petreci timp cu persoana iubită, vei simţi un amestec minunat de prietenie, romantism şi apropiere sufletească de Crăciun. Lasă-i(le) pe alţii(tele) să pună pe tine atingerea şi binecuvântarea lor magică!






Balanţă:

Acest Crăciun te va pune într-un loc de onoare, fie că e vorba de capul mesei sau responsabil(ă) cu preparatele sau în altă poziţie de respect. Ceva important din obiectivele tale şi din direcţia ta generală va ajunge la o împlinire de aceste sărbători. Ai de gând să anunţi ceva oficial? Ai finalizat un proiect de muncă? Sau cineva important îţi oferă o atenţie specială? Un părinte te poate privi cu admiraţie şi respect iar tu chiar ai făcut totul ca să meriţi asta. Lumea poate fi îmbibată de prea multă emoţie faţă de ce ai tu ca grad de confort, dar mici detalii ale acestei atmosfere festive îţi vor trezi imaginaţia, arătându-ţi calea înainte. Dacă munca te reţine departe de casă, sigur vei crea o super impresie!


Scorpion:

Acesta este un Crăciun ca niciunul, plin cu iubire, romantism şi fericire pură. Lumina reflectoarelor pică pe speranţele şi visurile tale de viitor, în special acolo unde acestea sunt inspirate de iubirea ta, de un proiect personal sau de existenţa unui copil. Dacă cumva călătoreşti, atunci va fi o vacanţă de neuitat. Te simţi iubit(ă) şi lipsit(ă) de griji, capabil(ă) să te răsfeţi în tot felul de rafinamente. Te ocupi tu de partea de distracţie? De o petrecere de după Crăciun? Perfect!






Săgetător:

Ai primit cumva un împrumut pentru casă? Sau poate abia te-ai mutat cu actualul(a) parteneră de cuplu? Oricare ar fi pretextul, acest Crăciun îţi aduce binecuvântarea unui timp petrecut intim şi personal. Poate fi vorba despre un flux de bani ce vin spre casa ta de vis sau despre puternica întâlnire a cuiva care îţi trezeşte sentimente puternice. De regulă tu nu eşti o persoană care să se scalde în emoţii, dar acest Crăciun este super încărcat de aşa ceva, deci cel mai bine petrece-l alături de persoana dragă inimii tale. Este timpul să spui adio trecutului şi să păşeşti înainte. Şi ce moment mai potrivit poate fi decât de acest Crăciun magic?


Capricorn:

Acest Crăciun este despre toţi acei oameni minunaţi care dau vieţii tale un sens de căldură şi de companie bună. Pregăteşte-te pentru zile minunate, înconjurate de persoane ce înseamnă mult pentru tine. Dacă ai o reuniune de familie, pregăteşte-te să îţi împroşti iubirea pe cei(le) dragi cu toată atenţia pe care o poţi tu oferi. Lumea ta este atinsă de magie din cauza unei persoane anume sau chiar mai multora care îţi îmbogăţesc viaţa. Fiind Capricorn, probabil că eşti tot cu gândul la muncă dar chiar poţi uita două zile de muncă pentru că ceilalţi(lelalte) te vor scoate din această cochilie. Ca o altă variantă, o scurtă evadare cu o persoană dragă se va dovedi a fi romantică. Este un sezon festiv sociabil şi te stimulează; poţi să stabileşti relaţii importante noi.






Vărsător:

Cade pe seama ta să te ocupi de partea de gătit în acest an? Sau există anumite sarcini ce vin pe umerii tăi pentru că toţi(ate) ceilalţi(lelalte) sunt pur şi simplu prea ocupaţi(te)? Sau poate ai muncit din greu până în ultima clipă dinainte de Crăciun? Se pare că ai mâinile pline de acest Crăciun... Dar acest lucru nu este lipsit de plăcere pentru tine. S-ar putea lăsa cu anumite recompense, chiar şi financiare, cine ştie. Sau te bucuri că realizezi ceva foarte valoros. Nu eşti scutit(ă) total nici tu de un val de sentimentalism, deci cel(a) mai fericit(ă) vei fi să evadezi în bucătărie. Probabil că îţi vei arăta iubirea prin acţiuni, nu prin cuvinte, fapt ce îţi place cel mai mult.


Peşti:

Acesta este unul din cele mai dulci sezoane festive de Crăciun din ultimii ani, dragă Peşti! Este din cauză că eşti proaspăt(ă) îndrăgostit(ă)? Dacă nu, pregăteşte-te să simţi iubirea! Romantismul este peste tot şi iubirea este tare dulce de acest Crăciun vesel. Sunt sărbători vesele şi lipsite de mari griji pentru tine care te vor face să te simţi din nou ca un/o copil(ă) mare. Lumea din preajma ta este cuprinsă ca de o aură fantastică iar tu simţi că îţi trăieşti o poveste devenită reală.. Păi, poate chiar o trăieşti! Tu te simţi ca peştele în apă pe tărâmul imaginaţiei şi fantasticului iar acest Crăciun chiar despre asta este. Bucură-te!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS