Topul descrescător al zodiilor predispuse în a rămâne singure

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Topul descrescător al zodiilor predispuse în a rămâne singure


Nu toţi oamenii au şansele de a trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi. În timp ce unii(ele) consideră că e chestiune de noroc sau destin, alţii(tele) înţeleg că zodia în care s-au născut are un rol important cu privire la un fel de a fi care îi/le poate ajuta sau sabota în a fi partenerul(a) perfect(ă) până la nunta de aur.

Fiecare zodie are un motiv principal pentru care îşi îndepărtează pentru totdeauna un/o partener(ă) sau chiar mai mulţi(te), până când riscă să rămână singură.

Unele zodii sunt mai predispuse la acest lucru decât altele. Iată clasamentul, descrescător de la zodia cu cea mai mare şansă să rămână singură până la cea cu cele mai puţine şanse.






12. VĂRSĂTOR:

Nu e nicio surpriză, Vărsătorul este cunoscut ca fantoma zodiacului. El poate ajunge singur pentru că se simte mai în siguranţă cu el însuşi decât cu oricine altcineva. El îşi găseşte fericirea pură în singurătatea adâncă. Vărsătorii sunt suflete profunde şi când se conectează, o fac adânc.

Oricum, aceste conexiuni sunt prea rare şi de regulă nu se prea întâmplă. Vărsătorii sunt plăcuţi de mulţi(te) însă ei nu prea plac multă lume. Ei nu sunt ca restul lumii. Vărsătorul este un mare visător şi întotdeauna va crede că există ceva mult mai bun în afară de ce are.

El are nevoie de spaţiul lui, trebuie să fie singur ca să se gândească. Acest timp de singurătate este foarte greu de acceptat de un/o partener(ă) care îi interpretează spaţiul drept lene de a se implica în relaţie.






11. BERBEC:

Acest semn de foc respiră pasiune dar trebuie să administrezi cu atenţie acest foc. Berbecul ştie ce vrea şi întotdeauna se duce să obţină. Această determinare este admirabilă dar nu mereu eficientă.

El tinde să sară înainte de a privi. Berbecul îşi poate trata iubirea ca pe un proiect. Poate deveni obsedat până când pune stăpânire, însă să se plictisească imediat după ce a obţinut ce a vrut. Berbecul vrea mereu ceea ce nu poate avea. După ce te va avea, nu te va mai vrea. Este simplu, pentru că este condus doar de pasiune.

Berbecul este un semn puternic care are nevoie de un/o partener(ă) puternic(ă). Este foarte orientat spre dezvoltarea personală şi creşterea sa. Este greu să găsească o pereche să se potrivească cu el. Foarte uşor poate speria un semn zodiacal mai sensibil cu intensitatea sa.






10. CAPRICORN:

Un Capricorn ştie cum să joace jocurile tari ale vieţii. Munceşte mult şi are standarde foarte ridicate. Nu este nimic în neregulă să fii aşa de pretenţios însă alte semne pot fi uşor intimidate de succesul unui Capricorn şi se ruşinează într-o relaţie cu el. Carcasa Capricornului este una greu de spart dar o dată ce reuşeşti, îl vei avea pentru totdeauna.

Capricornul este extrem de selectiv, dar este şi extrem de loial. Este greu să reuşeşti să îl cunoşti pentru că este atât de orientat spre muncă. Timpul înseamnă bani la propriu pentru el, aşa că ai face bine să valorezi ceva dacă îi consumi timpul. Capricornul este foarte dominant şi nu face compromisuri. Nu îi condamna, au agenda atât de plină. Tind să vadă doar lucrurile şi oamenii care se încadrează în agenda lor ocupată.






9. FECIOARĂ:

Singurul motiv pentru care Fecioara poate sfârşi singură este pentru că nu se simte suficient de bună pentru nimeni. Fecioara este semnul perfecţionist al zodiacului şi asta transmite insecuritate. Este una dintre cele mai sensibile zodii. Fecioara nu este un semn zodiacal care merge o dată cu valul. Ea preferă structura. Fecioara vrea un/o partener(ă) stabil(ă) pe care se poate baza.

Fecioara este tipul de persoană care doreşte să realizeze şi mai mult, şi mai mult. Nu este o problemă, ba chiar e bine dar nu în relaţii. Partenerul(a) tău(a) nu este proiectul tău. Fecioara nu vrea să ţină cont că sunt mulţi oameni care funcţionează bine în haos şi nu în abilităţile organizaţionale ale Fecioarei. În loc să tot încerci să îţi schimbi partenerul(a), încearcă întâi să vorbeşti cu el(a) despre ce problemă aveţi. Nu poţi îndrepta şi repara chiar tot aşa cum îţi place ţie.






8. TAUR:

Taurul este semnul bivolului încăpăţânat. El este pe cât de căpos pe atât este de loial. În acelaşi timp, poate să fie cu veşnice nevoi. El vrea să primească ceea ce dăruieşte, ceea ce este corect.

Însă, uneori Taurul poate să dea prea mult unor oameni nepotriviţi. Un Taur poate să fie foarte teritorial. El adoră să livreze partenerului(ei) tot ce îşi doreşte şi tot ce poate el da. Însă după ce acestea sunt făcute, lucrurile între el şi partener(ă) nu sunt egale. De aceea, Taurul sfârşeşte în drama emoţiei de neapreciere.

Întotdeauna demn de încredere, el trebuie să fie mai atent. Are tendinţa să tot salveze oamenii, iar asta vine din sentimentul de a se simţi dorit de oameni. Taurul trebuie să realizeze că nu poţi da mereu totul partenerului(ei), acesta trebuie să ştie cum să îşi împlinească şi singur nevoile.






7. PEŞTI:

Peştii au un suflet uriaş romantic. El este visătorul zodiacului. Romantismul este extrem de important pentru el. Cu toate acestea, dacă nu găseşte partener(ă) exact cum a visat în poveştile sale, un Peşte aproape că face atac de panică. Poate astfel să fie cu foarte multe toane şi uşor de înfuriat.

El şi-a construit întreaga lume interioară bazată pe fanteziile sale şi poate fi dezamăgit extrem de repede. Peştii sunt cunoscuţi ca fiind cei ce gândesc neconvenţional şi original, dar tot ei cedează şi renunţă la o relaţie incredibil de repede. Când apar probleme, Peştii se duc cu capul în nori printre stelele din poveştile lor. Sunt cunoscuţi că evadează din realitate.






6. GEMENI:

Nimeni nu este mai curios decât un Geamăn. El adoră aventurile noi şi să cunoască oameni noi. Acestea fiind spuse, el nu este recunoscut ca ştiind ce vrea. Trece de la o activitate la alta, de la un om la altul. Un Geamăn se poate plictisi incredibil şi nedrept de repede, deci are nevoie de un/o partener(ă) care să poată ţine pasul cu toată distracţia şi varietatea dorită de el.

Gemenii nu sunt dispuşi să se aşeze într-o viaţă comodă şi confortabilă, de fapt chiar fug de aşa ceva. Oricum, de îndată ce şi-au făcut plinul de la a explora, îşi vor alege un/o partener(ă) cu încredere şi fără îndoială. Ei ştiu că au trăit şi experimentat tot ce se putea şi şi-au scos asta din sistem. Nu vor mai avea „ce ar fi fost dacă?” sau „ce altceva o mai fi pe afară de încercat?”.






5. RAC:

Racul este de departe cel mai emoţional semn. Semnul zodiacal al creatorilor noţiunii de cămin, partenerul(a) său(a) este extrem de important(ă) pentru el, poate mult prea important(ă). Racul este dispus să facă orice pentru partenerul(a) său(a) dar trebuie să ţină minte că şi acest orice are limitele sale.

El va face du-te-vino oricât pentru partener(ă) ca să îl/o facă fericit(ă), ideal însă ar fi ca şi partenerul(a) să facă la fel. Devotamentul lor fără speranţă ar trebui apreciat şi nu luat de bună, de la sine înţeles. Uneori, eforturile sale par mai mult lipicioase şi sufocante decât grijulii.

Racii sunt suflete bune care foarte uşor îşi pun inima în mâini greşite. Oricât de mari sunt şansele ca Racii să aibă inima frântă, ei tot au şanse mai mici să sfârşească singuri. Puternica lor forţă de dedicare îi va ajuta să reziste şi să aibă până la urmă o relaţie fericită.






4. LEU:

Regele junglei, Leul este cunoscut că vrea să fie steaua strălucitoare într-o relaţie. Leul este cel mai bun şi vrea tot ce este mai bun şi numai ce este mai bun. Drept pentru care el este destul de bun în a-şi alege partenerul(a) potrivit(ă). Deşi Leul este un visător, nu este un idealist ci un realist. El ştie când să se mişte, ştie când să renunţe şi ştie ce merită.

„Noi acceptăm dragostea pe care credem că o merităm.” Aceasta nu ar putea fi mai adevărat şi potrivit pentru un Leu. Încrederea de sine chiar este totul. Un leu nu ar putea alerga cot la cot în viaţă alături de un şoarece. Un Leu vrea pe cineva care străluceşte cu el, nu cineva care îl ţine în spate şi îi pune frână.






3. SĂGETĂTOR:

Săgetătorul este foarte expresiv. El va încerca totul cel puţin o dată. Natura sa aventuroasă îl face irezistibil în faţa oricărui semn zodiacal. Un Săgetător trăieşte pentru viaţă. El iubeşte să călătorească dar nu ca să evadeze ci pentru sensul în sine al unei călătorii.

El nu umblă pentru că s-a pierdut. El umblă pentru că este curios. Un Săgetător este mereu pregătit pentru orice şi tinde să fie un om care spune mereu „da”. El se implică în prea multe planuri, prea multe inimi faţă de ce poate face faţă.

Săgetătorul are acest fel de a fi molipsitor care îi/le face pe toţi(ate) ceilalţi(lelalte) să se lupte să îi capteze atenţia. El întotdeauna lasă oamenii dorindu-şi mai mult şi le spune ce vor să audă. Îi este, aşadar, uşor să nu fie singur.






2. BALANŢĂ:

Balanţa pare indecisă şi se contrazice din capul său până la sfârşitul veacurilor. Oricum, după ce mintea sa este decisă despre cineva, aşa rămâne. Îi va lua la nesfârşit să ia această decizie, dar va ţine de ea. O Balanţă nu va oscila în sentimentele sale după ce s-a hotărât. Este una dintre cele mai loiale zodii.

O Balanţă nu suportă să fie singură, niciodată. Sunt în stare să îşi ia mama după ele la sala de fitness dacă asta înseamnă să evite să fie singure. Chiar şi dacă nu sunt într-o relaţie romantică, tot sunt într-o relaţie. Îşi vor trata cel(a) mai bun prieten(ă), familia, colegul(a) de muncă ca şi cum ar fi un/o partener(ă). Balanţa este semnul căsătoriei. Balanţa crede că unul din principalele scopuri ale vieţii sale este să îşi găsească partenerul(a) pereche. Iubeşte să iubească.






1. SCORPION:

Scorpionul este cel mai senzual şi dorit semn zodiacal. Pasiunea sa te poate speria dar întotdeauna vei reveni ori de câte ori te vei arde de la un Scorpion. Este extrem de afectuos şi în contact cu ce simte.

Nu va ezita să îţi spună ce simte despre tine. Vei şti clar dacă un Scorpion te place sau nu. Este şi unul din cele mai oneste semne. Scorpionul pune mare preţ pe adevăr. Este foarte determinat şi plin de resurse. Când vrea ceva sau pe cineva, îl obţine.

Deşi pare că este în gardă şi închis în sine, adevărul este că nu îşi dau inima aşa uşor oricui. Când simte că eşti demn(ă) de iubirea lui, îţi va arăta o iubire infinită. Scorpionul este curajos şi nu se teme de iubire. Se teme doar să nu dea iubirea unei persoane greşite. El iubeşte înţelept, nu frivol.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS