Soarele tranzitează Săgetătorul între 21 noiembrie și 21 decembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Soarele tranzitează Săgetătorul între 21 noiembrie și 21 decembrie 2021


În 22 noiembrie 2021, Soarele intră în strălucitorul şi energeticul Săgetător unde va sta până în 21 decembrie. Cine a zis că viaţa va fi uşoară? Dar cu siguranţă va fi frumoasă şi plină de experienţe, pare a fi promisiunea de viaţă a Săgetătorului care este neobosit în a descoperi pentru sine şi pentru semenii săi dovezi cât de frumoasă este viaţa în imprevizibilitatea ei, indiferent de vremuri, circumstanţe, influenţe, situaţii.


Berbec:

Cu Soarele în Săgetător, te poţi aştepta să te simţi ca şi cum eşti gata să-i/să le terorizezi pe toţi(ate) din jurul tău. Te vei simţi agitat(ă) şi pus(ă) pe acţiune în mod excesiv. Din cauza asta, cantitatea experienţelor de trăit te vor face puţin prea agresiv(ă), mai agresiv(ă) decât de obicei iar asta nu este neapărat un lucru bun. Tu chiar ai nevoie să te domoleşti şi temperezi intenţionat cât de mult poţi şi să faci tot ce poţi să fii cât mai conştient(ă) şi liniştit(ă) mental în această perioadă.


Taur:

Cu Soarele în Săgetător, s-ar părea că nu te vei simţi mereu deasupra lucrurilor aşa cum ţi se întâmplă de regulă. Vei dori să rupi starea actuală şi să ţii doar de ce vrei tu. În timp ce acest sentiment este unul efemer, te va aduce totuşi într-un nou loc al vieţii tale.






Gemeni:

Cu Soarele în Săgetător, te vei provoca pe tine însuţi(ăţi) şi mai mult. Vei afla multe despre tine în acest tranzit şi îţi vei face multe conexiuni noi cu cei(le) din jurul tău. Chiar vei fi dornic(ă) şi vei depune energie şi acţiuni ca să explorezi noi oportunităţi.


Rac:

Cu Soarele în Săgetător, te vei putea concentra asupra ta ca să fii în ordine. Te vei focaliza mai puţin asupra familiei şi prietenilor(elor) şi mai mult asupra ta şi asupra nevoilor pe care de altfel le neglijezi. Este o perioadă cu schimbări mari şi bune pentru tine.


Leu:

Cu Soarele în Săgetător, vei fi mai relaxat(ă) decât eşti de obicei. În timp ce de regulă îţi place să fii în centrul atenţiei, acum îţi vei dori mai mult să fii mai liniştit(ă) şi să te odihneşti, să stai mai mult întins(ă) şi relaxat(ă) până la finele acestui sezon. Vei încerca să îţi petreci timpul distrându-te singur(ă) şi hrănind relaţii pe care le ai cu cei(le) care sunt cu adevărat acolo pentru tine.






Fecioară:

Cu Soarele în Săgetător, vei încerca să mergi tot înainte în orice ţi se pare ţie că este potrivit pentru tine. Te-ai simţit mult prea mult timp ca şi cum eşti blocat(ă), însă această stare se încheie. Multe lucruri noi şi bune vor intra în viaţa ta acum; nu îţi da voie să devii mult prea copleşit(ă) ca să le administrezi.


Balanţă:

Cu Soarele în Săgetător, poţi acum să faci ceea ce se impune a fi făcut ca să aduci îmbunătăţiri vieţii tale. Vei fi mult mai conectat(ă) cu emoţiile tale şi vei fi deschis(ă) spre optimism total. În timp ce această stare se simte excelent, trebuie să îţi reaminteşti că nu vei putea să ajungi unde vrei de unul(a) singur(ă). Uneori, ajutorul altora este necesar şi nu trebuie să îţi fie ruşine să îl primeşti atunci când îţi este oferit.


Scorpion:

Cu Soarele în Săgetător, vei dori să fii mult mai plin(ă) de încurajări cu cei(le) din jurul tău. Petrece timp hrănind relaţiile cu oamenii ce înseamnă cel mai mult pentru tine şi vezi unde duc lucrurile. Mult prea des uiţi să ai şi tu grijă de oamenii la care ţii cel mai mult.






Săgetător:

Cu Soarele în Săgetător, chiar trebuie să te bucuri de viaţă. Luna aceasta îţi va aduce multă bucurie şi succes. Nu ezita să te răsfeţi cu orice doreşti şi să te distrezi. Viaţa e prea scurtă să fie risipită şi irosită iar tu ştii asta mai bine ca oricine.


Capricorn:

Cu Soarele în Săgetător, vei fi mult mai vesel(ă) decât eşti de regulă. Relaţiile curente se pot schimba dar nu într-un mod negativ. Unele veşti magnifice se îndreaptă spre tine, deci fii pregătit(ă) pentru multe momente bune!


Vărsător:

Cu Soarele în Săgetător, s-ar părea că va trebui să aştepţi mai mult decât ai vrea. Te vei simţi ca şi cum viaţa îşi încetineşte cumva ritmul şi asta ţi se poate părea frustrant. Însă ţine minte, în Univers totul se întâmplă pentru un motiv.


Peşti:

Cu Soarele în Săgetător, trebuie să fii mult mai atent(ă) la împrejurimile tale, mai conştient(ă) de cine te înconjoară şi de ce. Pot fi persoane aflate în umbră care nu au cele mai bune intenţii, de aceea e bine să nu te culci pe o ureche şi să crezi orice auzi sau vezi. Fii în expectativă, nu sta aşteptând să se întâmple ceva rău, ci trăieşte normal dar în acelaşi timp, dacă apar surprize de la anumite persoane, acţionează spre binele tău şi mergi mai departe.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS