5 noiembrie 2021: Venus în Capricorn și Mercur în Scorpion

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Venus în Capricorn
Mercur în Scorpion


Începând cu data de 5 noiembrie 2021, Venus, planeta iubirii va intra în zona astrologică a zodiei Capricorn. Relațiile vor fi puse sub lupă și iubirea va cunoaște și alte forme, unele greu de înțeles. Multe dintre zodii vor avea mare succes pe plan sentimental, în timp ce altele ar trebui să se aștepte la mari dezamăgiri. Infidelitatea și suspiciunile vor fi la ele acasă, iar cei(le) care joacă la două capete vor fi descoperiți(te) destul de ușor.

Mercur se cufundă în adâncurile pasionale ale Scorpionului, în data de 6 noiembrie 2021. Planeta care influențează modul în care gândim și în care ne exprimăm va trece prin marele semn de apă și, astfel, vom ajunge și noi cu un pas mai aproape de adevărul suprem. Superficialitatea va fi tăiată de pe listă și aștrii vor oferi putere doar celor care sunt interesați(te), cu adevărat, de profunzimea vieții.


Berbec:

Urmează o perioadă cu transformări profunde în toate planurile. Aștrii au planuri mari pentru tine și te vor scălda într-o mare de energie și vitalitate. Vei deveni centrul universului la locul tău de muncă și toată lumea va admira modul în care jonglezi cu responsabilitățile tale.


Taur:

Ce poate fi mai frumos decât să iubești și să fii iubit(ă)? Urmează să primești răspunsul la această întrebare. În această perioadă vei înțelege, cu adevărat, ce înseamnă încrederea și compromisul. Romantismul atinge și el cote maxime, deci te vei bucura din plin de o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul(a) tău(a).






Gemeni:

E momentul să începi să te axezi mai mult asupra propriei persoane și pe bunăstarea personală. Până acum ai fost mai preocupat(ă) de fericirea apropiaților(telor) tăi(ale), însă trebuie să înveți să te pui pe tine pe primul loc. Tu ai cele mai bune intenții și nimeni nu ar putea vreodată să nege acest lucru.


Rac:

Ești demn(ă) de bucurie, dragoste și succes… știai asta? Ei bine, aștrii știu! E momentul să îți culegi roadele muncii din acest an și să îți iei câteva clipe de răgaz. Efortul tău este răsplătit cu vârf și îndesat și aproape că ți-ai dus toate proiectele la bun sfârșit. Urmează doar să te bucuri din plin de meritele tale și să te relaxezi încetul cu încetul.


Leu:

Ce înseamnă cu adevărat cuvântul „acasă” pentru tine? Este un loc sau o persoană? Va trebui să cauți răspunsul acestei întrebări, mai ales că acum, mai mult ca niciodată, simți nevoia de protecție și siguranță. Învață să faci alegeri mai sănătoase și mai responsabile atunci când vine vorba de viața ta personală.






Fecioară:

În această perioadă te vei bucura de o comunicare eficientă și de o deschidere extraordinară față de apropiații(tele) tăi(ale). Bine… asta doar dacă înveți să lași tonul mai jos și să adopți un limbaj mai puțin agresiv atunci când nu ești la muncă. Acest gen de comportament pare să îi/le deranjeze pe cei(le) cărora le pasă de tine, așa că profită din plin de oportunitatea pe care ți-o dau aștrii și schimbă foaia!


Balanţă:

Pentru tine urmează o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar. Ai parte de câștiguri mari și te poți gândi chiar să faci o nouă investiție. Simți că pe zi ce trece devii din ce în ce mai înțelept(aptă) și realizezi că ideile tale în afaceri sunt chiar bune. Nu mai sta și te gândi! Pune-le în practică.


Scorpion:

Este perioada ta de glorie, fără doar și poate! Luna Nouă în Scorpion te îndeamnă să-ți manifești toate dorințele recente pentru ca acestea să poată deveni realitate foarte curând. Nu e un secret faptul că aștrii te favorizează din toate punctele de vedere în această perioadă, așa că pregătește-te să te bucuri din plin de succes în toate planurile!






Săgetător:

E momentul să închei pactul cu trecutul. E timpul să închei un ciclu toxic din viața ta pentru a putea trece la un nivel superior. Aceasta este, clar, o perioadă a grandiosului sfârșit și a celui mai optimist început din viața ta. Eliberează-te de tot ceea ce nu-ți mai folosește și pregătește-te să te autodepășești din toate punctele de vedere.


Capricorn:

Relațiile tale vor lua o întorsătură foarte ciudată în perioada următoare. Schimbarea poate fi și în bine, dar și în rău. Depinde doar de tine să îți analizezi conexiunile cu cei(le) din jur și să înțelegi dacă comportamentul tău este, cu adevărat, potrivit.


Vărsător:

E momentul să te ridici și să strălucești, la propriu! Sau e momentul să îți ieși din zona de confort și să te faci remarcat(ă). Cu o astfel de aură nici nu ai putea trece neobservat(ă), dar chiar și așa, asta nu înseamnă că nu trebuie să muncești din greu pentru a câștiga simpatia și aprecierea celor din jur.


Peşti:

Ești destul de confuz(ă) în legătură cu ceea ce ar putea însemna libertatea pentru tine. Poate te simți blocat(ă) într-o relație sau într-o prietenie toxică. Poate doar vrei să lași în urmă anumite momente de trecutul tău care par că te-au marcat în viață. Nu te stresa, căci vei găsi curând și răspunsul la această întrebare, iar lucrurile se vor așeza încetul cu încetul.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS