4 noiembrie 2021: Luna Nouă în Scorpion vine cu multe schimbări

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
4 noiembrie 2021: Luna Nouă în Scorpion vine cu multe schimbări


Perioada de glorie a Scorpionului este în plină desfășurare și va fi marcată curând de un nou eveniment astrologic, unul cu o foarte mare conotație spirituală. Noua Lună va intra în Scorpion în data de 4 noiembrie 2021 și, începând cu această zi, va deveni din ce în ce mai greu să facem diferența dintre realitate și misticism.


Berbec:

Ești nevoit(ă) să faci anumite schimbări în viața ta, în special în relația de cuplu. Nu uita că nu-ți împarți doar patul cu persoana respectivă, ci și conturile bancare. Încearcă să fii atent(ă) la comportamentul partenerului(ei) tău(ale)!


Taur:

Este momentul în care legăturile tale vor deveni mai profunde, fie că este vorba de relații romantice, platonice sau profesionale. Vei da dovadă de profesionalism și demnitate și vei fi foarte apreciat(ă) pentru aceste două calități ale tale.






Gemeni:

E momentul să-ți echilibrezi viața. Încearcă să-ți dai seama ce te-a băgat în această monotonie pe care o trăiești în viața de zi cu zi pentru a putea ieși din ea. Adu-ți aminte că zona de confort nu le aparține celor care își doresc să evolueze, ci celor care nu au altă perspectivă asupra vieții.


Rac:

Este foarte probabil să începi o nouă aventură romantică. Să nu fii surprins(ă) dacă vei întâlni o persoană care să corespundă tuturor cerințelor tale. Nu este o coincidență, așa că nu-ți rata șansa! Gândește-te doar!


Leu:

Simți că e momentul să cumperi o nouă casă și să-ți clădești un nou cămin alături de partenerul(a) tău(a) de viață. Prioritățile voastre se schimbă încetul cu încetul și vă puteți gândi deja la un altfel de viitor împreună, unul mai liniștit și mai confortabil.






Fecioară:

Creativitatea ta atinge cote maxime și comunicarea este mai eficientă ca oricând. Asta nu înseamnă decât că e momentul să-ți expui public ideile și părerile! Există șansa ca acestea să fie foarte apreciate și să te alegi cu noi proiecte. Aștrii favorizează din plin dezvoltarea profesională.


Balanţă:

Este o perioadă bună pentru investiții. Este momentul ideal să cauți noi metode de a face bani. Încearcă să te axezi, în general, asupra abilităților și cunoștințelor tale și să eviți să ceri părerea altora. Ai putea stârni invidie și chiar nu este cazul!


Scorpion:

Ești pe punctul de a face o schimbare semnificativă în viața ta cu ajutorul unui proiect de la muncă. Încearcă să te arăți lumii exact așa cum ești și vei avea foarte multe de câștigat. Chiar dacă îți este frică de necunoscut, nu e un moment bun să dai înapoi și să te descurajezi. Gândește-te că ce a fost mai greu a trecut!






Săgetător:

Pentru tine urmează o perioadă foarte interesantă din toate punctele de vedere. Latura ta spirituală devine din ce în ce mai dezvoltată, iar conexiunea cu divinitatea este foarte puternică. Asta înseamnă că este un moment ideal pentru meditație, odihnă și încărcare de baterii. Curând lucrurile vor deveni foarte clare și vei primi răspunsuri pentru toate întrebările tale.


Capricorn:

Vei simți pe pielea ta ce înseamnă să faci parte dintr-o echipă și să fii foarte apreciat(ă) pentru munca ta. O nouă colaborare te poate scoate din anonimat și, dacă ești destul de curajos(asă) cât să te avânți în necunoscut, vei avea foarte multe de câștigat.


Vărsător:

Aștrii sunt de părere că e momentul să-ți stabilești noi obiective profesionale. Deși pare că ai ajuns acolo unde trebuie, încă mai ai multe de aflat și de învățat. Încearcă să nu te limitezi și să încerci să te autodepășești.


Peşti:

Deschide-ți frumoasele aripi și zboară departe de zona ta de confort. Aștrii nu te vor împinge de la spate, așa că e cazul să te pui pe picioare și să te motivezi singur(ă). Cine să-ți vadă strălucirea dacă tu stai ascuns(ă) într-un colț?





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS