Zodiacul chinezesc pentru luna octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna octombrie 2021


Șobolan:

Cuvântul cheie al acestei luni pare a fi amânarea. Şi, totuşi, ar fi bine să nu mai amâni nimic. Ia taurul de coarne şi fă ceea ce trebuie să faci. Nu te ajută cu nimic dacă dormi tot timpul sau dacă stai să admiri nimicul. Fii mai activ(ă) şi vei vedea cum îţi vin ideile şi soluţiile pentru problemele cu care de confrunţi.


Bivol:

Este luna ta norocoasă. Ai mai multă încredere de sine şi mai multă energie, ceea ce te împinge la mai multă acţiune. Nu este exclus să începi un proiect nou sau măcar să faci planurile pentru o lucrare de anvergură. Mergi înainte cu încredere!


Tigru:

Ce obiective de pe lista de rezoluţii au rămas neîmplinite? Acum este un moment prielnic să te ocupi de ele. Nu sunt excluse măriri de salariu sau poate un nou flux de venituri neaşteptate. Primiţi oferte care vă vor aduce mai mulţi bani în buzunar. Ai mai multă încredere în tine şi fă ce simţi că trebuie să faci.






Iepure:

Cuvântul cheie al lunii octombrie pentru tine este transformarea. Îţi vin idei creative, poate te apuci să scrii ceva sau să compui un cântec. Exprimarea artistică este foarte uşoară în această perioadă. Dacă vrei să susţii un examen, acum este un moment prielnic să te apuci de treabă. Succes!


Dragon:

În luna octombrie, tot ce are legătură cu casa este important pentru tine. Nu este exclus să pleci cu familia într-o excursie sau să faceţi împreună o călătorie care să vă lase tuturor o amintire specială. Dacă ţi-ai pus casa în vânzare sau urmează să faci schimb de locuinţe, luna octombrie este excelentă pentru a face o tranzacţie bună. Poate fi, de asemenea, o perioadă propice pentru a face amenajări ale locuinţei.


Șarpe:

Luna octombrie este pentru tine una plină de vigoare, te distrezi cât poţi de mult în compania celor dragi. Dedică puţin timp şi inimii, lasă-te cuprins(ă) de pasiune, romantism şi creativitate. Fii mai jucăuş(ă) în dragoste.






Cal:

Luna octombrie se anunţă una productivă, dar fii pregătit(ă) şi pentru puţin mai mult efort. Arată-ţi dispoziţia şi disponibilitatea pentru o muncă de calitate şi cu mult devotament. Nu este exclusă o promovare sau măcar o recompensă pentru loialitate. Te mai poţi implica, de asemenea, în programe de voluntariat în beneficiul comunităţii.


Capră/Oaie:

Atenţie la oamenii din jurul tău! Unii s-ar putea să-ţi pună piedici şi să fii luat(ă) prin surprindere. Nu trebuie neapărat să te îngrijorezi, ci să-i urmăreşti pentru a-i putea descoperi. Apoi să îi excluzi din lumea ta. Poţi face compromisuri dacă rezultatele sunt în favoarea ta.


Maimuță:

Fii mai atent(ă) cu banii în luna octombrie. Analizează programele subconştiente care te determină să faci anumite cheltuieli. Evită să iei împrumuturi, evită să faci schimbări în ceea ce priveşte sursa veniturilor. Ai nevoie de o mai bună înţelegere a modelelor tale de a primi şi de a cheltui banii. Se anunţă şi o călătorie spre sfârşitul lunii care s-ar putea să-ţi aducă nişte revelaţii surprinzătoare.






Cocoș:

Spirit liber, nu ai nevoie de prea multe încurajări pentru a-ţi deschide aripile şi a te lăsa purtat(ă) în zbor de vânt. Dă-ţi voie să cutreieri, să-ţi satisfaci curiozităţile şi nevoia de aventură. Nu este exclusă o schimbare în carieră care să determine apariţia mai multor deplasări.


Câine:

Luna octombrie se anunţă o lună în care poţi fi competitiv(ă). Rezolvă-ţi problemele din carieră, urmăreşte oportunităţile, vezi care sunt beneficiile. Fii gata să accepţi orice provocare. Analizează fiecare pas şi vezi cât de sus te poate duce. Ţinteşte cât mai sus şi nu te mulţumi cu puţinul.


Mistreț:

Sunt multe lucruri pe care ai vrea să le vizitezi şi oameni pe care ai vrea să-i revezi. Iată o lună prielnică pentru a face acest lucru. Luna octombrie este pentru Mistreţi o lună a socializării, a distracţiei, a încărcării bateriilor. Întâlnirea cu diverse persoane îţi poate fi benefică şi în plan profesional. Deci urmăreşte-ţi interesele!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS