Zodiac chinezesc săptămânal: 25-31 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 25-31 octombrie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Îţi lipseşte puţin încrederea de sine. Nu că ar observa cineva, însă nu îţi face bine ţie. Programează-ţi întâlnirile de afaceri pentru prima parte a săptămânii, iar ultima parte celor sentimentale. Nivelul de energie pare să scadă la mijlocul săptămânii, de aceea este indicat să îţi administrezi foarte bine sarcinile, astfel încât să faci faţă tuturor. Odihneşte-te cât de mult poţi, corpul tău are nevoie de relaxare.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Prima parte a săptămânii este extrem de propice pentru a-i/a le convinge pe ceilalţi(lelalte) să vadă abordarea ta realistă. Vor veni şi rezultatele cât de curând. Cineva te caută ca să-i dai sfaturi. Nu îl/o lăsa baltă. Ziua de joi pare propice întâlnirilor de orice fel, de dragoste sau de afaceri. Ai noroc în tot ce faci. Este recomandat ca în weekend să te relaxezi mai mult decât o faci de obicei.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

În această săptămână, concentrarea şi disciplina sunt evazive. Nu lăsa mintea să o ia haihui spre alte zări. Fii ancorat(ă) în ceea ce faci. Evită să iei decizii din impuls, mai ales spre sfârşitul săptămânii. Weekendul se anunţă romantic. Dacă eşti singur(ă), o întâlnire cu cineva special ar putea să te vrăjească pentru multă vreme.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Pare că nimeni nu este de acord cu tine. Şi nu este vorba de tine sau de ideile tale, ci despre faptul că unii(ele) vor pur şi simplu să îţi testeze limitele. Încearcă să nu te împotriveşti şi să mergi cu valul. În dragoste, lucrurile încep să se limpezească spre finalul săptămânii. Dacă eşti singur(ă), se poate naşte o idilă. Weekendul pare dedicat iubirii.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Oamenii nu sunt chiar atât de cooperanţi pe cât ţi-ai dori. Însă nu trebuie să te superi că nu sunt de acord cu părerile tale. Încearcă să nu te înstrăinezi doar pentru că nu îţi fac ţie pe plac. Dacă ai nevoie de favoruri, nu este indicat să le soliciţi mai devreme de vineri. Rişti să fii refuzat(ă). În plan romantic, renunţă la impulsivitate. Fii mai diplomat(ă), mai atent(ă) şi mai drăgăstos(asă). Weekendul poate fi memorabil pentru cupluri.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Trebuie să te motivezi să dai tot ce e mai bun din tine. Ai motive să fii optimist(ă). Loialitatea faţă de persoana pe care o iubeşti poate fi pusă la îndoială, în această săptămână. Îţi este greu să iei nişte decizii, iar hotărârile luate pot avea un impact dramatic. Organizează-te mai bine şi cere ajutorul unor consilieri respectabili.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Este nevoie de mai multă precauţie în această săptămână. Ia lucrurile încet, nu forţa, nu te grăbi, concentrează-te asupra angajamentelor pe care ţi le-ai asumat. Nu îţi stă în fire să ceri ajutorul, însă ar fi recomandat să o faci. În relaţie pot apărea câteva certuri prosteşti din cauza temperamentului tău vulcanic. Încearcă să-ţi arăţi sentimentele şi prin acţiuni, nu doar prin cuvinte.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

E o săptămână în care ar trebui să ai mai multă încredere în tine şi să o iei de la capăt. Conflictele din ultima vreme te-au făcut să vezi mai clar cum stau lucrurile şi eşti pregătit(ă) să acţionezi. Asumă-ţi rolul de conducător(are) al/a propriei vieţi şi nu-i/nu le mai lăsa pe ceilalţi(lelalte) să te întoarcă din drumul tău.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

E o săptămână pozitivă pentru tine. La proiectele începute vei primi ajutor din partea unor persoane influente. Urmăreşte-ţi interesele în afaceri şi fă calcule atente cu banii. Nu îţi diminua aspiraţiile din cauza fricii. Organizează-te mai bine şi protejează-ţi propriile interese. Nu sunt excluse nici aventurile la care vei participa alături de prieteni(e) dragi sau rude apropiate.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Simţi nevoia să fii perfect(ă), să faci planuri mari. E o săptămână excelentă să pui cap la cap scheme care să te facă să cunoşti gloria. Ai suportul familiei şi al/a partenerului(ei) de cuplu şi poţi muta munţii. Nu-ţi fie teamă să visezi. Imaginaţia ta este puternică. Exprimă-ţi fără reţinere simţul artistic şi creativ. Atitudinea pozitivă îţi va deschide uşi foarte importante pentru tine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Ar trebui să îţi analizezi motivele care te împiedică să faci compromisuri. Nu trebuie să câştigi orice bătălie, unele „înfrângeri” pot fi chiar mai benefice decât „victoriile” cu orice preţ. Nu te împotrivi valului, mergi în pas cu el, cu încredere. Poţi să-i/să le faci pe ceilalţi(lelalte) să te urmeze.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Ai o influenţă bună asupra rudelor şi prietenilor(elor), iar aceştia(stea) te susţin necondiţionat. E o perioadă propice să îţi înfrunţi cu siguranţă de sine provocările şi să ai încredere în viitor. E nevoie de diplomaţie în relaţia cu ceilalţi(lelalte), dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la priorităţile tale. Planifică-ţi totul cu atenţie şi urmăreşte oportunităţile. Urmează un nou capitol important în viaţa ta.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS