Zodiac chinezesc săptămânal: 11-17 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 11-17 octombrie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Oamenii te subestimează, pentru că natura ta blândă i-a făcut să te perceapă ca fiind slab(ă). Dar tu nu eşti o victimă. Eşti suficient de înţelept(aptă) ca să nu faci compromisuri şi să nu accepţi ca ceilalţi(lelalte) să te doboare. Urmează-ţi pasiunile, nu trebuie să fii drăguţ(ă) şi să le faci altora pe plac. Fii încrezător(are) în forţele proprii. Adevăraţii(tele) prieteni(e) îţi vor fi alături în orice situaţie. Timpul va aduce în jurul tău oamenii pe care îi meriţi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

E vremea să faci mai multă mişcare, să depui mai mult efort. Ai intrat într-o rutină sedentară care te-a făcut să-ţi pierzi strălucirea şi ambiţiile. Dacă vrei să eviţi criticile, treci la acţiune. Ai un ochi prea fin pentru detalii ca să nu îl foloseşti. Evită să transformi încrederea de sine în aroganţă. Poţi avea multe de pierdut.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Simţi nevoia să pui lucrurile la cale, să stabileşti anumite priorităţi, anumite limite. Ţi se pare că ai tăcut prea multă vreme, iar lumea a trecut anumite graniţe. Un/O şef(ă), un/o coleg(ă) sau un părinte încearcă să-ţi controleze acţiunile şi nu eşti deloc mulţumit(ă) cu acest lucru. Concentrează-te asupra propriilor interese.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Eşti entuziasmat(ă), încântat(ă) de evenimentele care s-au petrecut în ultima vreme. Adrenalina îţi pompează în corp şi nu ai stare. Foloseşte-te de această energie şi implică-te în mai multe activităţi de natură fizică. Ideile tale pot aduce o îmbunătăţire simţitoare la locul de muncă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

E o săptămână cu multe aspecte pozitive. Tot ce trebuie să faci este să fii puţin mai organizat(ă). Fă-ţi planuri, analizează, stabileşte-ţi ordinea priorităţilor şi vei vedea lucrurile mult mai clar. Acum este momentul să-ţi faci noi rezoluţii în ceea ce priveşte starea de sănătate, alimentaţia echilibrată şi luptă cu sedentarismul. Acordă o atenţie sporită copiilor(lelor) sau animalelor de casă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

E o săptămână prielnică relaţiilor de prietenie sau a trecerii la un alt nivel în cadrul relaţiei de cuplu. Lumea te apreciază şi va îmbrăţişa ideile tale. Chiar şi în situaţiile în care te vei simţi obosit(ă) sau stresat(ă), vei avea oameni în jurul tău care te vor face să treci mai uşor peste aceste situaţii neplăcute. Evită totuşi, confruntările cu oamenii dificili şi încăpăţânaţi care nu acceptă şi punctul celorlalţi(te) de vedere.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Ca să ai succes în viitor trebuie să te comporţi ca şi când ai avea deja. Vei face o mai bună impresie celor din jurul tău şi, în plus, vei atrage exact ceea ce-ţi doreşti. Calmul şi căldura de care dai dovadă vor stârni admiraţia celorlalţi(te). Există şi riscul unor dezamăgiri personale, însă te vei repune rapid pe picioare. Cu ajutorul concentrării şi al autocontrolului vei reuşi să străluceşti în orice domeniu îţi propui.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Comunicarea cu toată lumea este la nivel înalt în această săptămână. Vei întâlni foarte multe persoane, în special graţie reţelelor de socializare. Se anunţă şi călătorii care te vor ajuta să îţi îndeplineşti planurile. Nu uita să iei în considerare toate opţiunile atunci când iei o hotărâre şi nu ignora riscurile. Poţi ajunge să munceşti mai mult ca să repari ceva ce ai stricat din grabă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

E o săptămână în care îţi forţezi limitele. Vrei să depăşeşti toate obstacolele şi poţi deveni foarte pretenţios(asă), atât în ceea ce te priveşte, cât şi în relaţiile cu ceilalţi(lelalte). Poţi fi nerăbdător(are) şi se recomandă o atitudine cu mai mult calm, pentru a obţine rezultate mai bune. Petrece mai mult timp cercetând şi organizând, astfel încât proiectele tale să aibă mai multe şanse de reuşită.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Simţi o dorinţă puternică de a ieşi în lume şi, poate, cine ştie, aşa îţi vei cunoaşte jumătatea. Ai şarm, iar persoanele de lângă tine se vor bucura de compania ta. Dacă te înscrii în rândul norocoşilor(aselor) care au deja un/o partener(ă), te pregăteşti pentru o săptămână specială: film, concerte, spectacole. Ieşirile vor colora puţin viaţa de cuplu.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

E o săptămână cu energie în creştere, în care îţi poţi demonstra toate talentele. Concentrează-te asupra a ceea ce ai de făcut şi vei depăşi cu uşurinţă fiecare obstacol care îţi apare în cale. Nu neglija sentimentele oamenilor. Mesajele lor te pot ajuta să îţi schimbi atitudinea faţă de anumite lucruri. Dacă nu faci acest lucru sunt posibile rupturi, atât la nivelul relaţiilor de cuplu, cât şi la nivelul relaţiilor cu prietenii(ele) sau cu membri(e) ai(le) familiei.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Fii generos(asă) şi nu ezita să îi/le ajuţi pe ceilalţi(lelalte) să ducă o viaţă mai bună. Dacă eşti singur(ă), este o săptămână norocoasă şi pentru găsirea jumătăţii. Simţul umorului şi optimismul de care dai dovadă vor fi de bun augur în cucerirea persoanelor de lângă tine.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS