Zodiac chinezesc săptămânal: 1-7 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 1-7 noiembrie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Ai nevoie de nişte planuri concrete. Nu mai acţiona fără să ai în cap un scop precis. Altfel rişti să-ţi iroseşti energia şi să nu rezolvi nimic. Dacă eşti singur(ă), ar trebui să-ţi asumi riscuri. Pune cărţile pe masă şi spune ce simţi. Weekendul poate fi relaxant şi romantic.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Începutul săptămânii este de bun augur pentru împlinirea unor visuri mai vechi. Romantismul pluteşte în aer, aşa că sunt şanse mari să întâlneşti pe cineva special, dacă eşti singur(ă). Weekendul se anunţă aglomerat. Ai câteva acţiuni restante de care trebuie să te ocupi. Nu este exclusă o sesiune de cumpărături online.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

În prima parte a săptămânii simţi o puternică energie, dorinţă de a face de toate. Atenţie, însă, să nu îţi risipeşti energia în prea multe direcţii şi, la final, să nu obţii niciun rezultat. Mijlocul săptămânii este de bun augur pentru întâlniri de afaceri sau personale. Dacă eşti singur(ă), te bucuri de un magnetism ce atrage în jurul tău persoane interesante.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Universul te forţează să te implici mai mult, să ai mai mult autocontrol. În acest fel vei reuşi să eviţi câteva momente tensionate care ar putea degenera. Mijlocul săptămânii este un moment prielnic să îţi consolidezi reputaţia. Nu le oferi oamenilor subiecte de bârfă. Rezerva weekendul pentru romantism.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Ai tendinţa să fii prea agresiv(ă), mai ales în prima parte a săptămânii. Fii mai calm(ă), mai împăciuitor(are). Altfel vei reuşi să îi/le respingi pe toţi(ate) din jurul tău. Dacă eşti singur(ă), weekendul poate fi de bun augur. Sunt şanse mari să întâlneşti pe cineva care să-ţi incite imaginaţia. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, vinerea este numai bună pentru interviuri. Succes!


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Întâlnirile din prima parte a săptămânii sunt foarte relaxante pentru tine, chiar dacă sunt de afaceri. Eşti încântat(ă) să cunoşti oameni noi, să vezi moduri de acţiune noi din care ai şi tu foarte multe de învăţat. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să întâlneşti pe cineva, iar în weekend să vă vedeţi din nou. Se simte chimia dintre voi.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În prima parte a săptămânii ai misiunea de a fi împăciuitorul(area) de la locul de muncă. Poţi rezolva multe situaţii tensionate cu răbdare şi calm. În plan sentimental ai nevoie de sinceritate. Eşti pus(ă) în faţa unui tir de întrebări şi ar fi bine să răspunzi onest. Dacă trăieşti în minciună rişti să suferi şi tu, şi partenerul(a). Dacă eşti singur(ă), în weekend sunt şanse mari să întâlneşti o persoană specială.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În prima parte a săptămânii ocupă-te de proiectele restante. Nu le mai amâna pentru că rişti să te aglomerezi, în plus nu vei mai avea timp de proiecte noi. Spre finalul săptămânii ar fi bine să adopţi o atitudine mai pozitivă. Weekendul se anunţă romantic. Poate ieşi într-o plimbare scurtă cu familia.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În prima parte a săptămânii încearcă să renunţi la a te mai lăsa influenţat(ă) de părerile şi ideile altora. Oamenii mai greşesc, măcar să greşeşti din vina ta, nu a altuia(eia). De asemenea, încearcă să nu iei personal rigiditatea persoanelor cu care te întâlneşti. Nu este din cauza ta, este din cauza precauţiei excesive a celorlalţi(te). Zilele weekendului par mai relaxante. Se prefigurează o întâlnire de afaceri sau personală care va genera o prietenie puternică şi de durată.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În prima parte a săptămânii se prevăd întâlniri cu persoane foarte compatibile cu tine. Aveţi aceleaşi subiecte de discuţii, aceleaşi pasiuni. Indiferent dacă sunt întâlniri personale sau profesionale, succesul este ca şi garantat. Mijlocul săptămânii poate fi tensionat, iar dacă ai ceva mai sensibil de comunicat, ar fi de preferat să scrii un bilet, pentru ca persoana respectivă să poată citi mai târziu. Weekendul este dedicat interacţiunilor romantice. Iar dacă eşti singur(ă), se pare că dragostea este pe aproape.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Indiferent ce îţi propui, pentru a-ţi îndeplini obiectivul ai nevoie de perseverenţă. Nu te lăsa distras(ă) de la ceea ce faci în primele zile ale săptămânii. Miercuri-joi, cineva poate încerca să profite de pe urma bunătăţii tale, deci fii atent(ă) cu cine eşti amabil(ă). Joi-vineri este o perioadă excelentă pentru întâlniri de afaceri sau sentimentale. Dedică weekendul unor activităţi relaxante sau de divertisment pentru a-ţi încărca bateriile.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Pregăteşte-te să îţi demonstrezi abilităţile de a rezolva rapid problemele. Oamenii au nevoie de tine şi te vor solicita în primele zile ale săptămânii. Miercuri-joi te poţi întâlni cu persoane care au o viziune destul de restrânsă asupra lucrurilor, însă nu trebuie să te laşi influenţat(ă) de ele. Sfârşitul săptămânii sunt zile perfecte pentru a ieşi în oraş. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să întâlneşti pe cineva interesant.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS