Cele mai comune semne că îngerii sunt aproape de tine

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai comune semne că îngerii sunt aproape de tine


Cele mai comune semne că îngerii sunt aproape de voi:

1. PENE. Dacă întâlniţi pene în drumul vostru este un semn că îngerii sunt aproape. Indiferent de forma şi de culoarea lor, ei vă trimit mesaje de iubire şi sprijin. Penele de culoare albă sunt semne de la îngerul păzitor, chiar şi atunci când sunteţi într-un loc înconjurat de păsări albe.

2. NORI. Fie că iau sau nu formă de îngeri, norii sunt mesaje de la ei. Poate că vedeţi un nor în formă de inimă sau ceva care pentru voi are o semnificaţie aparte. Toate acestea sunt semne că îngerii sunt alături de voi.

3. MIROSURI. Aţi simţit vreodată un miros dulce şi plăcut pe care nu aţi reuşit să-l identificaţi? Este foarte probabil un semn de la îngerii voştri. Îngerii voştri păzitori pot avea miros dulce de ciocolată, în timp ce arhanghelii pot mirosi a flori proaspete.






4. BEBELUŞI ŞI ANIMALE. Bebeluşii şi animalele pot vedea îngeri. Aţi văzut vreodată un copil zâmbind în timp ce are ochii aţintiţi spre tavan? V-aţi surprins vreodată animalul de companie concentrat spre ceva inexistent pentru voi? Probabil că ei văd îngeri şi se simt relaxaţi şi confortabil.

5. MUZICA. Mulţi oameni care au avut experienţe cu îngeri au declarat că înainte de a-i vedea au auzit o muzică angelică. Îngerii pot comunica cu voi prin melodiile pe care le ascultaţi la radio, care, „întâmplător” au aceeaşi temă sonoră.

6. BANI. Dacă în drumul vostru găsiţi bani, de orice fel, este un semn că îngerii vă transmit un mesaj. Poate data de pe monedă are o semnificaţie pentru voi, poate aţi cerut îngerilor sprijin financiar, iar ei vă spun astfel că sunt alături de voi. Faptul că găsiţi bani este mesajul îngerilor că sunteţi iubiţi(te) şi veţi primi sprijinul şi ghidajul lor.






7. SCÂNTEIERI DE LUMINĂ. Îngerii sunt entităţi de lumină şi iubire. Atunci când vedeţi scânteieri luminoase, blițuri colorate, sunt semne de la îngerii voştri. O stea lucitoare care vă captează atenţia, raze de lumină venite de nicăieri, toate acestea pot fi mesaje îngereşti. Închideţi ochii şi dacă tot vedeţi lumină, un înger este alături de voi. Respiraţi, relaxaţi-vă şi dacă sunteţi pregătiţi(te), îngerul vă poate înconjura cu lumina lui, vă poate vindeca, vă poate încuraja, vă poate revigora.

8. CURCUBEU. Curcubeiele sunt simbolul iubirii divine. Dacă cereţi ajutorul îngerilor şi imediat vedeţi un curcubeu, fiţi siguri(e) ca rugăminţile voastre au fost auzite şi vi se răspunde.

9. SCHIMBAREA TEMPERATURII. Aţi simţit dintr-o dată căldură în jurul vostru? Sau poate frisoane reci inexplicabile? N-ar trebui să vă speriaţi. Este o manifestare fizică a prezenţei îngerilor.






10. SENTIMENTE. Simţiţi că cineva este alături de voi? Aveţi impresia că cineva tocmai a trecut pe lângă voi, însă nu aţi văzut nimic? Pot fi îngerii, care îşi fac simţită prezenţa.

11. SEMNE, AVERTISMENTE. Atunci când cereţi ajutorul îngerilor, pot să vă apară semnale de avertizare sau semne. Puteţi vedea panouri publicitare cu un anume răspuns.

12. VOCI. Vi s-a întâmplat să primiţi în minte un răspuns la o întrebare care vă macină? Îngerii voştri vă răspund.

Îngerii vă pot trimite multe semnale. Ca să le primiţi trebuie să fiţi „treji(ze)”, ancoraţi(te) în prezent şi să urmăriţi semnele lor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS