În data de 18 octombrie 2021, Mercur iese din retrogradare

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
În data de 18 octombrie 2021, Mercur iese din retrogradare


În primele zile după data de 18 octombrie 2021, e posibil să resimți o intensificare a tensiunilor, a dezacordurilor în comunicare, a întârzierilor ori a complicaţiilor în acte, dar și a defecțiunilor aparatelor electrocasnice, a calculatoarelor, a dispozitivelor mobile și a Internetului.

La fel, ar fi recomandat să fii mult mai atent(ă) și în trafic, deoarece se pot întâmpla accidente, de cele mai multe ori minore.

În timpul retrogradării în zodia Balanță, Mercur a adus o intensitate mai mare a emoțiilor și ne-a oferit oportunitatea de a realiza un echilibru mai bun între ceea ce suntem și ceea ce dorim să fim.






Principalul subiect al săptămânilor trecute a fost descoperirea unui echilibru între relațiile cu ceilalți(lelalte) și ambiţiile personale.

Mercur a fost în cuadratură cu Pluto în data de 22 septembrie 2021, aducând o gândire intensă și interacțiuni puternice cu oamenii, precum și o dorință vie de a cerceta, de a investiga, de a afla semnificaţii ascunse. Din pricina retrogradării lui Mercur, acest aspect a revenit în atenția noastră, influențându-ne încă o dată, în data de 1 octombrie 2021.

În urma revenirii în mers direct, Mercur în zodia Balanță va susține o dată mai mult crearea unui echilibru exterior, mai ales în ceea ce privește relațiile și colaborările în general, pe când în retrogradare ne-a încurajat să aflăm în special armonia interioară.






Vom vedea cum uşor-uşor conflictele din relații vor dispărea, colaborările se vor desfăşura mai bine, iar unele proiecte care păreau oprite vor avea parte de un imbold.

Mercur guvernează zodiile Gemeni și Fecioară, astfel aceste două semne zodiacale vor fi cel mai puternic influențate de revenirea în mers direct a planetei.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS