Zodiac chinezesc săptămânal: 6-12 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 6-12 septembrie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Ai o atitudine de responsabilitate asupra acţiunilor tale, dar din când în când îţi place şi să te plângi că totul ţi se întâmplă numai ţie. Ai grijă cum îţi alegi paşii! În dragoste, romantismul pluteşte în aer. Profită la maximum de acest context astral şi fii mai sociabil(ă). Dacă eşti singur(ă), sunt şanse să îţi întâlneşti jumătatea.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

E posibil să ai o mulţime de întrebări, dar numai aşa poţi afla ce se întâmplă. Dacă ai de semnat nişte angajamente de ordin profesional, cel mai bine este să aştepţi a doua parte a săptămânii. În plan personal, dacă eşti singur(ă), cineva din anturajul tău ţi-ar putea face cunoştinţă cu o persoană atractivă. Încearcă, totuşi, să nu te arăţi prea emoţionat(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Începutul săptămânii este favorabil activităţilor profesionale. Este chiar indicat să-ţi programezi toate întâlnirile de afaceri în prima parte a săptămânii. Lasă-ţi sfârşitul săptămânii pentru dragoste. Dacă eşti singur(ă), atenţie la întâlnirile superficiale. Nu pierde vremea cu oameni care nu ţi se potrivesc deloc.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Săptămâna poate începe mai dificil, cu refuzuri în anumite sfere, dar nu trebuie să te dai bătut(ă). Încearcă de mai multe ori, până când vei primi răspunsul pe care îl cauţi. La serviciu, atenţie la munca celorlalţi(te). Este posibil să ai tu de făcut corecturile. Weekendul se anunţă romantic pentru cupluri. Însă, dacă eşti singur(ă), ai o listă de „aşteptare” pe care o poţi revizui. Poate cineva merită, totuşi, interesul tău.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Sunt oameni care se schimbă sau care îşi rătăcesc mereu drumul. Chiar vrei să stai în preajma lor, ca să-ţi crească nivelul de nesiguranţă? Mergi înainte! Lasă-i pe ei cu ale lor şi tu vezi-ţi de ale tale. Fii mai optimist(ă), mai încrezător(are). Weekendul pare ideal pentru dragoste şi romantism, aşa că te poţi implica în „şlefuirea” relaţiei tale. Scoate la lumină diamantul! Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să cunoşti o persoană cu foarte mare potenţial!


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Poţi întâmpina o lipsă de concentrare, însă trebuie să iei măsuri. Nu poţi lăsa totul baltă, doar pentru că nu ai chef. Sunt lucruri şi acţiuni care au nevoie de inspiraţia şi motivaţia ta. Poate o şedinţă cu colegii(ele) te poate stârni la idei inovatoare. Weekendul poate aduce o discuţie serioasă în cuplu, mai ales dacă te simţi sufocat(ă) de partener(ă). Lămureşte cum stau lucrurile!






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Începutul săptămânii este de bun augur pentru întâlniri de afaceri. Stabileşte proiecte, fă-ţi o listă cu priorităţi. În weekend vibraţiile sunt destinate iubirii. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să întâlneşti o persoană care se potriveşte perfect cu portretul robot al/a partenerului(ei) ideal(e).


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Începutul săptămânii îţi aduce planuri care te fac indispensabil(ă) la locul de muncă. Universul îţi rezervă succesul. Trebuie doar să spui şi să faci lucrurile corect, la momentul potrivit. Weekendul ar fi bine să-l rezervi relaxării şi odihnei. Distrează-te şi fă lucrurile care îţi plac. Vei simţi bucuria vieţii şi vibraţiile bune care să-ţi încarce bateriile.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Aşteaptă-te la o schimbare în plan profesional, încă de la începutul săptămânii. Poate primeşti noi responsabilităţi sau eşti mutat(ă) la alt departament. Este posibil să nu fi mulţumit(ă) de această modificare, însă, dacă vei analiza la rece, vei vedea că este spre binele tău. În plan sentimental, mijlocul săptămânii este benefic întâlnirilor. Dacă eşti singur(ă), chimia are multe cuvinte de spus în găsirea partenerului(ei) perfect(e). Dacă nu o simţi, treci mai departe. N-are sens să pierzi timpul.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Săptămâna începe bine, cu acţiuni şi decizii rapide, bazate pe logică. Nu te pripi în nicio privinţă. Urmăreşte fiecare pas pe care îl faci. Din punct de vedere profesional, lucrurile stau bine, superiorii(arele) par încântaţi(te) de eforturile pe care le depui şi modul admirabil în care îţi duci la îndeplinire sarcinile. Poate ţi se măreşte salariul său măcar primeşti o primă pentru munca prestată. În plan sentimental, sunt veşti bune pentru cei(le) singuri(e). Poţi întâlni pe cineva special care să-ţi înfrumuseţeze viaţa.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Atenţie la emoţiile puternice spre mijlocul săptămânii. Nu te lăsa purtat(ă) de val. Spre finalul săptămânii se anunţă câteva întâlniri de afaceri, dar şi romantice. Parteneriatele încheiate la final de săptămână par sortite succesului. Concentrează-te asupra treburilor ce trebuie făcute şi nu te descuraja, indiferent de ce se petrece.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Acordă o mai mare atenţie detaliilor. Fii mai răbdător(are), căci graba te poate face să scapi din vedere chestiuni importante. Mijlocul săptămânii îţi poate aduce întâlniri importante în sfera profesională. Weekendul rezervă-l romantismului. Partenerul(a) de cuplu este cel(a) mai mare fan(ă) al/a tău(a), iar dacă vrei să-l/s-o ţii lângă tine pentru totdeauna, arată-i cât de mult înseamnă pentru tine.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS