Zodiac chinezesc săptămânal: 13-19 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 13-19 septembrie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Începutul săptămânii anunţă câştiguri financiare norocoase. Profită de perioada avantajoasă pentru a începe proiecte noi. Mijlocul săptămânii se anunţă favorabil deciziilor importante în dragoste sau în carieră. Dacă ai amânat vreo hotărâre sau vreo acţiune, acum este momentul prielnic să o faci. Weekendul se anunţă exploziv în special pentru cei(le) singuri(e). Îndrăzneşte mai mult.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

La începutul săptămânii, lucrurile se mişcă mai lent decât ţi-ai fi dorit. Dar nu trebuie să te dai bătut(ă). Mergi înainte până la punctul final. După mijlocul săptămânii îţi îndrepţi atenţia spre dragoste. Te poţi simţi ca într-un vârtej sentimental, dar îţi place la culme ce simţi. Aveai nevoie de aventură din acest punct de vedere.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Programează întâlnirile de afaceri la începutul săptămânii. Ai mai multă energie şi aştrii sunt favorabili depăşirii concurenţei. Fii cu ochii asupra oportunităţilor. Weekendul rezervă-l romantismului. Mai ai nevoie şi de momente relaxante şi pasionale în viaţă. Nu este exclus ca duminică să ai o ieşire magică cu partenerul(a).


Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Te aşteaptă o săptămână aglomerată, în care îţi vei pune în practică talentele. Preiei iniţiativa şi poţi ajunge sus. Singura piedică eşti tu însuţi(ăţi), pentru că laşi imaginaţia să îţi zboare şi nu te poţi concentra suficient. Poţi face o bună impresie unor persoane influente şi cu poziţii autoritare, iar acest lucru să te ajute să propulsezi în carieră.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Încrederea de sine şi magnetismul sunt la cote înalte în această săptămână. Oamenii iubesc să te aibă în preajmă. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să stârneşti interesul romantic al unui(ei) bărbat/femei. E o perioadă excelentă pentru a încerca lucruri noi, să accepţi invitaţii de a ieşi în oraş sau de a te implica în acţiuni de binefacere. Fii atent(ă) la sfaturile pe care le primeşti de la oamenii în vârstă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

E o săptămână în care ar trebui să fii precaut(ă) în ceea ce priveşte promisiunile. Nu promite ceea ce nu eşti sigur(ă) că poţi respecta. Nu te angaja în acţiuni pentru care nu eşti pregătit(ă). Ascultă-ţi vocea interioară şi refuză ce nu este în conformitate cu valorile tale. Este recomandat, de asemenea, să fii precaut(ă) cu banii, mai ales dacă este vorba despre schimbări în casă sau schimbări de imagine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

E o săptămână în care munceşti din greu şi poţi avea momente de descurajare dacă rezultatele nu sunt cele scontate. Pot apărea izbucniri nervoase şi discuţii în contradictoriu care te vor seca de energie. Totul este să nu cedezi, oricât de frustrant ar fi un rezultat. Ridică-te şi ia-o de la capăt. Învingătorii(arele) sunt cei(le) care nu se dau bătuţi(te).


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Se anunţă o săptămână interesantă, cu multe proiecte atât în plan profesional, cât şi în plan personal. Te poţi întâlni cu persoane influente care să aducă un plus în cariera ta. Păstrează-ţi însă realismul şi nu te înhăma la mai multe proiecte pe care să nu le poţi duce până la capăt sau care să te epuizeze. Acceptă şi faptul că poţi spune „nu” unor propuneri fără ca acest lucru să aibă o influenţă negativă asupra viitorului tău.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

E o săptămână în care ai încredere în forţele proprii, eşti cu picioarele pe pământ şi îţi faci o mulţime de planuri. Eşti sensibil(ă) la abordările celorlalţi(te) însă, deşi nu e rău să asculţi părerile altora, este indicat să faci aşa cum simţi că este mai bine pentru tine. E o perioadă excelentă să-ţi reorganizezi viaţa şi să îţi pui ordine în priorităţi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

E o săptămână în care comunicarea este la nivel înalt, îţi faci cunoştinţe noi, participi la diverse evenimente din sfera ta de interes. Poate apărea şi o stare de tensiune, de confuzie şi este recomandat să-ţi păstrezi calmul şi să nu intri în vâltoarea evenimentelor, pentru a-ţi menţine starea de echilibru. Acţionează numai atunci când ai claritatea deciziilor. Atenţie la bugetul personal!


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Artistul(a) din tine iese la suprafaţă. Ai de făcut nişte cadouri şi optezi să le creezi singur(ă). Te încântă această activitate care îţi aduce atât plăcere, cât şi beneficii. O persoană din anturajul tău îţi poate înşela aşteptările, iar acest lucru va scoate la lumină sentimente pe care greu le poţi controla. Cere sfatul unui(ei) prieten(e) apropiat(e). Îţi va fi de folos în această privinţă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Ai o atitudine de responsabilitate asupra acţiunilor tale, dar din când în când îţi place şi să te plângi că totul ţi se întâmplă numai ţie. Ai grijă cum îţi alegi paşii. În dragoste, romantismul pluteşte în aer. Profită la maximum de acest context astral şi fii mai sociabil(ă). Dacă eşti singur(ă), sunt şanse să îţi întâlneşti jumătatea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS