Zodiacul chinezesc pentru luna august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna august 2021


Șobolan:

E timpul să îţi limpezeşti situaţia în relaţiile personale. Fii creativ(ă) pentru a pune lucrurile la punct. Şobolanii singuri pot avea parte de magie în luna august. Trebuie doar să-şi facă puţin curaj, fără să rişte, însă, inutil. Din punct de vedere profesional, ar fi indicat să nu te apuci de mai multe treburi în acelaşi timp. Execută sarcinile una câte una, ca să nu te supraaglomerezi.


Bivol:

Fă loc neaşteptatului în viaţa ta. Lucrurile se întâmplă fie că vrem sau nu, primeşte cu bucurie tot ce vine. Fii sociabil(ă), analizează oportunităţile. Orice este posibil. În plan profesional, cuvântul-cheie este „control”. Totuşi, nu trebuie să devii maniac(ă). Până la urmă, nici nu le poţi controla şi stăpâni pe toate. Fă-ţi planuri, cere şi ţi se va da. Dacă nu ştii ce vrei, va fi foarte greu să obţii ceva.


Tigru:

Emani energie pozitivă care atrage ca un magnet lumea în jurul tău. Dacă eşti singur(ă), cu atât mai bine, pentru că nu este exclus să-ţi găseşti persoana potrivită ţie în rândul „admiratorilor(arelor)”. S-ar putea chiar ca o relaţie de prietenie să se transforme într-o relaţie de dragoste. Exprimă-ţi sentimentele cu sinceritate. În plan profesional este de un augur o atitudine uşor agresivă, dar creativă. Pune piciorul în prag şi susţine-ţi cu tărie părerile. Poţi avea câştig de cauză dacă ai încredere tine.






Iepure:

Relaţiile, indiferent de natura lor, intră într-o atmosferă stresantă. Vibraţiile negative din sfera profesională se răsfrâng şi asupra vieţii personale. Fii atent(ă)! Nu lăsa stresul să te controleze. Evită situaţiile presante. Motivează-te, relaxează-te şi, în cele din urmă, vei depăşi această situaţie.


Dragon:

E o lună plină de surprize. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să îţi întâlneşti marea iubire. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de cuplu, partenerul(a) te va răsfăţa aşa cum nici n-ai visat vreodată. În plan profesional, atenţie la decizii. Nu te pripi! Analizează cu atenţie fiecare aspect şi fă o pauză dacă simţi că ceva nu este în regulă.


Șarpe:

Relaţia de cuplu este înfloritoare. E o perioadă propice să vorbeşti cu sinceritate despre sentimentele tale, despre nevoi şi visuri. Dacă eşti singur(ă), sunt posibile călătorii în care să întâlneşti persoane noi şi, de ce nu, sufletul pereche. În plan profesional, cuvântul-cheie este „munca în echipă”. Nu poţi avea succes de unul(a) singur(ă).






Cal:

Cuvântul-cheie al lunii este „întâlniri”. Te vezi cu o mulţime de oameni care te pot ajuta atât în plan profesional, cât şi în plan personal. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să întâlneşti o persoană cu care să ai o chimie perfectă. În plan profesional se recomandă să ai răbdare. Întâlnirile de pe tot parcursul lunii te vor ajuta.


Capră/Oaie:

E o lună în care trebuie să înveţi să suporţi toate stările de spirit ale celorlalţi(te). Cu toţii(ate) avem zile bune şi zile mai puţin bune. Nu este cea mai propice perioadă să începi o relaţie sentimentală. În plan profesional, este o perioadă propice să îţi faci planuri de acţiune, apoi să te ţii de ele.


Maimuță:

E o perioadă relaxantă, cu discuţii care te împlinesc spiritual. Dacă eşti singur(ă), se prea poate ca cineva din anturajul tău să facă pe peţitorul(area), însă nu este cazul să te aventurezi în ceva pentru care nu eşti pregătit(ă). În plan profesional, pot apărea câteva dispute.






Cocoș:

Ai parte de luat decizii importante în familie sau ajuţi un/o membru(ă) al/a familiei să ia o hotărâre decisivă. Dacă eşti singur(ă), e mai bine să aştepţi. Nu este cea mai bună perioadă să începi o relaţie de dragoste. În plan profesional, este recomandat să ţii pentru tine părerile despre alţii(tele). Ai grijă ce şi cum spui ca să nu regreţi mai târziu!


Câine:

Ai tendinţa de a fi mai dur(ă) cu partenerul(a) de cuplu, iar el(a) îţi răspunde cu aceeaşi monedă. Dacă eşti singur(ă), ascultă-ţi intuiţia. Îţi va dicta foarte bine dacă o persoană este sau nu potrivită pentru tine. În plan profesional, acţiunile tale pozitive vor aduce rezultate pozitive. Înconjoară-te de oameni pozitivi, care să te inspire.


Mistreț:

Relaţia de cuplu prosperă. Mergi împreună cu partenerul(a) la petreceri, reuniuni. Dacă eşti singur(ă), poţi întâlni o persoană specială, cu care să ai o chimie instantă. În plan profesional, nu abandona ceea ce ai început, chiar dacă poate părea dificil să ai succes. Rezultatele nu vor întârzia să apară.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS