Zodiac chinezesc săptămânal: 9-15 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 9-15 august 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Ţi se poate părea că lucrurile merg foarte încet. Dar priveşte partea bună a lucrurilor. Merg înainte, nu dau înapoi. S-ar putea să apelezi la un mentor sau o persoană specializată pentru a obţine informaţiile de care ai nevoie într-o anumită situaţie. Profită de aceste momente şi odihneşte-te mai mult. Îţi va prinde bine să te reîncarci energetic.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Atenţie la modul în care îţi cheltui banii! Fă-ţi un buget strict şi ţine-te de el. Dacă încă lucrezi, pune-ţi în valoare talentele organizaţionale. Motivează-ţi colegii(ele), încurajează-i(le) şi fii alături de ei(le). Îţi va prinde bine când totul va reveni la normal. În plan sentimental, profită de timpul petrecut împreună pentru a-i arăta partenerului(ei) ce simţi pentru el(a).


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

E o săptămână aglomerată până miercuri. Este înţelept să îţi aranjezi programul astfel încât să nu dedici prea mult timp muncii şi să îţi opreşti timp şi pentru îndatoririle casnice şi romantice. Dacă eşti singur(ă), dragostea pluteşte în aer, mai ales spre sfârşitul săptămânii. Ai putea să-ţi întâlneşti sufletul pereche. Nu rata nicio invitaţie în oraş.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Prima jumătate a săptămânii este favorabilă întâlnirilor de afaceri, semnării de contracte. Deci mergi înainte cu încredere. Dedică următoarea parte a săptămânii romantismului. Eşti pasional(ă) şi poţi reaprinde focul dragostei în relaţia intimă. Atenţie, însă, evită să aduci acasă de lucru peste weekend. Vei arunca cu apă rece peste scânteile declanşate anterior.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Mai puţină energie este disponibilă în această săptămână, aşa că nu o irosi. Sunt disponibile diverse oportunităţi şi pentru tine, profită de ele. Dacă ai nevoie de o favoare, cere-o fără menajamente. Dacă eşti singur(ă), atenţie la stima de sine. Poţi întâlni oameni care să te rănească, oameni geloşi şi posesivi care să te facă să te îndoieşti de calităţile tale. Fii pregătit(ă) să spui „nu”.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Rămâi ancorat(ă) în ceea ce faci. Evită mişcările impulsive pe care, cu siguranţă, le vei regreta mai târziu. Fii atent(ă) la detalii, oricât de insignifiante ţi s-ar părea! Pot face diferenţa între o muncă bine făcută şi una ratată. Joi este o zi perfectă pentru întâlniri de afaceri sau romantice. Atenţie, în weekend îţi poţi asuma mai multe responsabilităţi decât poţi duce şi există riscul să te epuizezi, în loc să te odihneşti!






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Verifică de două ori înainte să predai orice lucrare. Deşi nu îţi stă în fire, este posibil să grăbeşti lucrurile şi să faci greşeli. Miercuri sau joi sunt şanse mari pentru un câştig financiar. Poate ai noroc la o întâlnire de afaceri şi te implici într-un proiect bănos, poate primeşti o propunere de a schimba serviciul şi să ai un salariu mai mare. Dacă eşti singur(ă), zâmbeşte mai mult. Ai putea cuceri o persoană alături de care să petreci restul vieţii.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Începutul săptămânii se anunţă excelent pentru acţiunile rămase neterminate din diverse motive. Dacă ai primit până acum refuzuri sau promisiuni nefondate, de-acum acestea se transformă în certitudini. Pentru a reuşi absolut orice îţi doreşti, ai nevoie de mai multă insistenţă şi perseverenţă. Dacă eşti singur(ă), weekendul ţi-ar putea prilejui o întâlnire cu o persoană specială. Fă-ţi planuri şi pentru duminică. Dragostea pluteşte în aer.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Pregăteşte-te pentru un joc al puterii. Câştigi „bătălia” menţinându-ţi calmul. Fă un pas în spate, vezi unde greşesc ceilalţi(lelalte) şi învaţă din greşelile lor. Romantismul este în aer toată săptămâna. Vineri şi sâmbătă se anunţă zile picante din acest punct de vedere. Lasă-te purtat(ă) de aripile iubirii. Universul îţi oferă o săptămână memorabilă.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Ai putea întâlni obstacole în calea ta, însă calea compromisului poate fi de bun augur. Dragostea pluteşte în aer de miercuri încolo. Cuplurile se vor simţi apropiate din ce în ce mai mult, iar weekendul se anunţă plin de viaţă. Dacă eşti singur(ă), ieşi din rutină şi distrează-te.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Săptămâna se anunţă de bun augur pentru afaceri. Totuşi, nu ignora partenerul(a) de cuplu. Ai nevoie şi de afecţiune şi romantism în viaţa ta. În weekend, aşteaptă-te la întâlniri călduroase cu familia, prietenii(ele). Poate ai ceva de sărbătorit? Dacă eşti singur(ă), alege-ţi cu atenţie potenţialii(ele) parteneri(e).


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Poate apărea o promovare sau un sprijin real în carieră. Pot apărea mici probleme cu sănătatea, însă acestea nu te vor împiedica să ai realizări măreţe. Verifică-ţi periodic starea de sănătate, totuşi. Nu sunt excluse, în această săptămână, câştigurile financiare neaşteptate.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS