Zodiac chinezesc săptămânal: 16-22 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 16-22 august 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Ai grijă să nu cazi în capcană crezând că poţi schimba persoana pe care o iubeşti şi relaţia va deveni mai bună. Oamenii se schimbă greu. Să rămâi cu cineva în speranţa că lucrurile se vor îmbunătăţi la un moment dat, denotă o stare de negare. Fii deschis(ă) cu tine însuţi(ăţi) şi ia măsurile care se impun.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Poţi avea o săptămână aglomerată la serviciu. Se anunţă şi o promovare. Ia în calcul toate opţiunile. Dacă eşti singur(ă), sunt şanse mari să întâlneşti o persoană interesantă cu care să începi o relaţie de durată. Dacă eşti implicat(ă) deja într-o poveste de dragoste, petrece mai mult timp cu partenerul(a).


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Oricât de mult ţi-ar plăcea să munceşti, mai ai nevoie şi de pauză. Odihna te ajută să te eliberezi de stres şi emoţii puternice. Păstrează echilibrul în viaţa ta. Nu lăsa presiunea cotidianului să te îndepărteze de oameni şi să faci lucrurile care îţi plac cu adevărat. Profită de weekend pentru a te relaxa.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Relaţiile importante se construiesc în timp şi cu răbdare. Fii înţelegător(are) şi plin(ă) de compasiune. Astfel, îi/le poţi cuceri uşor pe ceilalţi(lelalte). Când spui ceea ce simţi, fă-o fără a fi tranşant(ă). Vorba dulce mult aduce. Nu te împotrivi curentului, insistând ca să se facă numai cum vrei tu. Fii mai flexibil(ă). Dacă eşti singur(ă), weekendul poate aduce câteva întâlniri romantice.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Bârfele şi zvonurile pot fi distructive. Nu intra în dramatizări şi lamentări inutile. Păstrează-ţi gândurile pentru tine, mai ales dacă nu eşti sigur(ă) că aşa s-au petrecut nişte fapte. Acţionează realist, bazându-te cu argumente solide. Weekendul se anunţă romantic. Dacă eşti singur(ă) ai şansa să atragi multe priviri. Dar, alege cu atenţie!


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Gândurile ţi se îndreaptă în această săptămână cu preponderenţă către familie şi prieteni(e). Ai sentimente de recunoştinţă profundă şi vrei să te bucuri de cât mai multe momente alături de ei(le). Dacă îţi organizezi eficient programul, ai putea să îţi faci mai mult timp şi pentru cei(le) dragi. La locul de muncă, evită să intri în conflicte sau competiţii care să-ţi irosească energia şi să nu-ţi aducă niciun beneficiu.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Ai darul de a descoperi punctele slabe ale celorlalţi(te). Această abilitate va fi avantajul tău în negocierile pe care le poţi avea în această săptămână. Păstrează-ţi încrederea de sine şi mergi înainte. Atenţie, încredere nu înseamnă aroganţă! În plan sentimental, şarmul personal te ajută să cucereşti o persoană pe care ai cunoscut-o de curând. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de cuplu, cere ajutorul partenerului(ei) indiferent care este problema. Dă-ţi voie să fii romantic(ă) şi pasional(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Energia din timpul săptămânii poate avea urcuşuri şi coborâşuri. Şi partenerul(a) de cuplu observă fluctuaţiile şi este puţin derutat(ă). Încearcă să nu fii prea conflictual(ă) şi să-ţi stăpâneşti impulsurile. Agresivitatea nu-ţi va fi de folos în niciun caz. Dacă eşti singur(ă), ai putea avea câteva flirturi în mediul online, însă ai grijă cu cine accepţi să te întâlneşti în viaţa reală!


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

E o săptămână puternică în care trebuie să-ţi protejezi propriile interese. Deciziile pe care le iei trebuie să fie luate în conformitate cu ceea ce simţi tu şi cu influenţa asupra partenerului(ei) de viaţă. Dacă eşti singur(ă), nu pleca urechea la indicaţiile celorlalţi(te). Nu intra în conflicte şi nu face sacrificii pentru persoane care nu merită efortul.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Nu pune prea multe întrebări săptămâna aceasta. Poate că ai nevoie să ştii tot ce se întâmplă, dar unii oameni vor crede că încerci să te bagi unde nu îţi fierbe oala. Totuşi, vei reuşi să rezolvi anumite probleme şi să faci multă treabă până se termină săptămâna. În weekend, concentrarea să îţi fie asupra comunicării la un nivel adânc emoţional.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Lucrează calm cu orice se întâmplă în această săptămână şi nu permite stresului să se acumuleze în tine. Te poţi simţi puţin cam nemotivat(ă) despre o anumită relaţie specială dar încearcă să pui ceva entuziasm. Vei regreta dacă nu vei face asta. În weekend, permite altor oameni să îţi spună ce au de spus.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Nu fii îngrijorat(ă) dacă devine evident că există schimbări ce apar într-o anumită prietenie sau relaţie. Evoluţia este o necesitate şi un stimulent al vieţii chiar dacă nu mereu o savurăm. Pentru unii(ele) dintre voi, este timpul să mergeţi mai departe în studiu, carieră sau afacere. Ai idei excelente, deci utilizează-le. Explorează în acest weekend ce îţi aduce bucurie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS