Zodiac chinezesc săptămânal: 19-25 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 19-25 iulie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Gândeşte înainte să acţionezi sau să te implici în problemele altora. La locul de muncă, este indicat să îţi vezi de treaba ta. Nu este momentul să faci plângeri sau să soliciţi anumite schimbări. Jumătatea săptămânii îţi aduce feţe prietenoase şi multă bucurie. Weekendul vine cu prilej de întâlniri cu rude sau prieteni apropiaţi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Cea mai bună tactică pe care o poţi aplica în această săptămână este să accepţi noi responsabilităţi, indiferent de unde vin. Le poţi face faţă admirabil. Dacă eşti singur, este timpul pentru o schimbare în atitudinea ta, mai ales în ceea ce priveşte viaţa socială. Ai nevoie de ceva nou şi romantic în viaţa ta.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Nu te panica! Acceptă totul aşa cum vine şi continuă drumul înainte indiferent de situaţie. Nu are rost să îi asculţi pe ceilalţi. Ştii ce ai de făcut. Spre mijlocul săptămânii sunt şanse să reiei legătura cu prieteni şi cunoştinţe vechi. Spune ceea ce gândeşti, dar gândeşte înainte să vorbeşti. În weekend ar trebui să pui în primul loc propriile nevoi, precum şi pe ale celor foarte apropiaţi ţie.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Fă un pas în spate în această săptămână. Nu te grăbi, ia-o încet. Graba nu doar că nu te va ajuta să rezolvi problemele mai repede, dar va conduce şi la o stare de confuzie şi chiar la dezamăgire. Foloseşte numai informaţiile de care eşti foarte sigur, nu încerca artificii, mai ales dacă primeşti sfaturi de la o persoană pe care nu o cunoşti foarte bine. Spre mijlocul săptămânii, răbdarea va face diferenţa.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Fă un curajos pas înainte. Indiferent ce speri să realizezi, fii îndrăzneţ şi proactiv. Aceasta ar trebui să fie o a doua natură pentru majoritatea Dragonilor. Iar dacă nu este, dă tot ce e mai bun din tine. Spre mijlocul săptămânii încearcă să nu neglijezi nevoile apropiaţilor şi prietenilor. În weekend, dă curs invitaţiilor la petreceri. Te vei distra şi vei fi alături de persoane cu adevărat speciale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Ar trebui să-ţi faci timp în această săptămână să rezolvi tot ce ai de rezolvat. Dar pentru a reuşi acest lucru, trebuie să fii foarte organizat. Nu te lăsa ispitit să te îndepărtezi de la programul tău, indiferent cine îţi face propunerile. Spre mijlocul săptămânii, fii deschis unor idei noi. Nu se ştie niciodată ce pot aduce. Weekendul este o perioadă propice să te relaxezi şi să te distrezi.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Fii tu însuţi. Fă un efort pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Este o perioadă excelentă să-ţi faci planuri. Spre mijlocul săptămânii, se anunţă o perioadă prielnică romantismului. Dacă eşti singur, îmbracă-te drăguţ, pune-ţi pantofii cei noi şi ieşi în oraş ca să cunoşti oameni noi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Acordă atenţie realităţii când iei decizii în această săptămână. Nu îţi poţi baza acţiunile viitoare din vise şi imaginaţie. Mijlocul săptămânii se anunţă aglomerat în plan casnic. Nu este exclusă o mutare în casă nouă, o redecorare sau măcar o reorganizare a dulapurilor. Weekendul îţi aduce prilejul unor întâlniri cu prietenii. Se anunţă relaxare şi distracţie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Munceşte asiduu şi vei obţine rezultate. Atenţie la câteva persoane care pot încerca să-ţi pună beţe în roate. Mergi înainte şi nu te opri din drumul tău. Viaţa personală e armonioasă, însă tot trebuie să acorzi atenţie persoanelor foarte dragi ţie. Dacă eşti implicat într-o relaţie romantică, e nevoie de mai mult timp petrecut împreună pentru a duce înţelegerea şi intimitatea la un nivel mai profund.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Acţionează cu tact toate situaţiile ivite în relaţiile tale. Pot apărea câteva probleme de rezolvat cu rudele apropiate sau prietenii. Altfel, totul decurge într-un ritm armonios. Fă ce-ţi place. Poate chiar să iei nişte cursuri ca să-ţi pună în valoare talentul şi creativitatea. Dacă vrei în casă o atmosferă mai veselă, încearcă să o redecorezi în culori vibrante!


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Ia-o mai uşor săptămâna asta. Deşi vei avea multe de făcut, încearcă să le pui într-o ordine a priorităţilor şi să acorzi timp şi pentru odihnă şi relaxare. După mijlocul săptămânii spre weekend, fă-ţi planuri pentru a ieşi împreună cu prietenii sau familia. Sau poate să dai o petrecere la tine acasă! Orice iniţiativă în acest sens îţi va face bine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Învaţă să râzi la ceea ce nu merge aşa cum ai fi sperat. Nu sunt lucruri pe care să nu le poţi face dacă gândeşti şi acţionezi pozitiv. Iar dacă ceva nu depinde de tine pentru a fi reparat, atunci nu merită să-ţi baţi capul. Nu te stresa inutil. Păstrează-ţi energia pentru a face doar lucrurile la care chiar poţi contribui. Dacă cei din jurul tău au nevoie de încurajări, fii acolo pentru ei!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS