Perechi incompatibile în zodiacul chinezesc

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Perechi incompatibile în zodiacul chinezesc


Șobolan și Cal

Una dintre cele mai incompatibile perechi din zodiacul chinezesc este aceea dintre nativii(ele) zodiei Șobolan și nativii(ele) zodiei Cal. Chiar dacă ambele semne zodiacale au atributele și avantajele lor, acestea nu sunt compatibile. Nativul(a) născut(ă) în zodia Cal se va focaliza întruna numai asupra priorităților și plăcerilor sale, ignorând dorințele nativului(ei) născut(ă) în zodia Șobolan care este foarte familist(ă) și atașat(ă) de casă.


Bivol și Capră/Oaia

Bivolul și Capra/Oaia cu greu se vor putea suporta vreodată. Nativul(a) zodiei Bivol are nevoie de echilibru și liniște, iar nativul(a) zodiei Capră/Oaia are nevoie de aventură și nu ţine cont de ceea ce îi oferă celălalt(alaltă). O relație de prietenie sau una sentimentală este aproape imposibilă! Aceste zodii fie se urăsc, fie se ignoră.






Tigru și Maimuță

Nu există un cuplu mai incompatibil în zodiacul chinezesc decât cei doi, nativul(a) zodiei Tigru și nativul(a) zodiei Maimuță. Aceste două zodii sunt competitive și vor altceva de la viață. Iar cei(le) născuţi(te) în zodia Maimuță au înclinarea să facă multe lucruri pe furiş, ceea ce îl/o determină pe nativul(a) născut(ă) în zodia Tigru să își piardă răbdarea și încrederea foarte repede.


Iepure și Cocoș

Cei(le) născuţi(te) în zodia Iepure sunt foarte visători(are), nişte romantici(e) și împrăștiaţi(te), dar ei(le) au ritmul lor de viață și de cele mai multe ori sunt norocoşi(ase), iar lucrurile ies așa cum vor ei(le). Nativul(a) zodiei Cocoș este violent(ă), agitat(ă), focos(asă), vrea prea mult și își împinge mereu partenerul(a) de la spate, menținând o legătură tensionată, ceea ce nativul(a) zodiei Iepure nu va suporta multă vreme.






Dragon și Câine

În mod neaşteptat, chiar dacă Dragonul pare o ființă mitică îngrozitoare, el are o valoare aparte pentru poporul chinez. Dragonul simbolizează protecția, curajul, încrederea și mândria. Nativul(a) zodiei Dragon este mult prea mândru(ă) și puternic(ă) în interior pentru a răbda criticile și deciziile nativului(ei) zodiei Câine, astfel că o relație între ei nu este de bun augur.


Șarpe și Porc

Oricât ar fi de calme și răbdătoare persoanele născute în zodia Porcului, cei(le) născuţi(te) în zodia Șarpelui nu vor reuși niciodată să le intre pe sub piele. Nativii(ele) din cele două zodii sunt complet diferiți(te). Șarpele este foarte perseverent și nu ține cont de sfaturi, iar Porcul vrea o viață senină, o casă liniștită și câteva lucruri permanente de care să se bucure zi de zi. În mod sigur este una dintre cele mai nepotrivite perechi din zodiacul chinezesc.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS