Ce reprezintă simbolul Fecioarei?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce reprezintă simbolul Fecioarei?


Persoanele născute în această zodie sunt cunoscute pentru multe lucruri, inclusiv pentru feminitatea și intelectul lor puternic.

Semnul zodiacal Fecioară se încadrează între 22 august și 22 septembrie, fiind un semn de Pământ. Fecioara este cel mai compatibilă cu zodia Rac, dar se înțelege cu oricine.

Cei(le) născuţi(te) în acest semn sunt cei(le) mai susținători(are) prieteni(e) și cei(le) mai muncitori(are). Sunt, de asemenea, incredibil de realişti(ste) și sofisticaţi(te).


Ce reprezintă simbolul Fecioarei?

Spre deosebire de majoritatea celorlalte semne zodiacale, simbolul Fecioarei nu este un animal. În schimb, simbolul este o superbă fecioară.

Unele persoane se pot întreba de ce simbolul Fecioarei este o femeie/fecioară? Ei bine, fecioara înseamnă frumusețe, puritate și liniște.






Fecioarele rămân mereu umile și se vor angaja să facă ceea ce trebuie, păstrându-și integritatea intactă.

Nativii(ele) acestei zodii sunt, de asemenea, cunoscuţi(te) pentru feminitatea și frumusețea lor, făcând superba fecioară simbolul perfect pentru această zodie.






Cum arată semnul Fecioarei?

Semnul Fecioarei este litera M cu o buclă întoarsă în colțul din dreapta jos. Se spune că bucla reprezintă trei căi diferite, toate ajungând să se întoarcă la început. Acest lucru poate fi interpretat ca viață și renaștere fără sfârșit sau pur și simplu ciclul natural al vieții.

Alţii(tele) spun că bucla este simbolică pentru karmă datorită modului în care cele trei căi revin în centru.

Unii(ele) au interpretat M-ul ca fiind o abreviere pentru fecioară, ceea ce ar însemna că bucla este o reprezentare a neprihănirii. Bucla reprezintă o zonă în care nu pot intra impurități.

S-a evocat, de asemenea, că bucla simbolizează încrucișarea picioarelor unei femei.






Planeta guvernatoare a Fecioarei

Planeta guvernatoare a Fecioarei este Mercur, ceea ce denotă că Fecioarele sunt fulgerătoare și viclene. Simbolul Mercur prezintă o semilună în partea de sus pentru a reprezenta atât Gemenii, cât și Fecioara.


Animalul spiritual al Fecioarei

Cu toate că simbolul Fecioarei nu este un animal ca majoritatea celorlalte semne zodiacale, ea are un animal spiritual. Animalul care îi reprezintă spiritul este o vulpe.

La fel ca o vulpe, Fecioara este sprintenă și isteaţă în acțiunile ei și în procesul ei de gândire. Vulpile sunt cunoscute pentru că sunt mici, dar curajoase și certărețe. Vulpea surprinde de obicei oamenii cu ferocitatea sa.

O persoană născută în acest semn zodiacal îi/le va surprinde, de obicei, pe ceilalţi(lelalte) din jur, pentru că, deși pare timidă și rezervată, ea adăpostește în secret un talent imens.

Nativii(ele) acestei zodii sunt misterioşi(ase) și greu de citit, ceea ce face ca simbolul și semnul Fecioarei să se potrivească în toate modurile. Ei(le) sunt mult diferite de celelalte semne zodiacale, iar simbolul lor descrie clar acest lucru.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS