Zodiacul chinezesc pentru luna iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna iulie 2021


Șobolan:

Încearcă să fii mai perseverent(ă) şi vei fi răsplătit(ă). Stabileşte-ţi obiective clare şi acţionează. E nevoie de muncă, de determinare, de concentrare pentru a le duce la bun sfârşit pe toate. Dacă eşti în căutarea unor venituri care să-ţi suplimenteze fondul, încearcă să îţi pui în practică anumite talente. Gândirea creativă te ajută să găseşti soluţii. Nu uita, însă, să aloci ceva timp şi vieţii de familie. Timpul petrecut în compania celor dragi nu doar că îţi va încărca bateriile, dar îţi va da şi o stare de bine care te va ajuta să fii şi mai creativ(ă).


Bivol:

E o lună iulie cu evoluţii interesante pentru tine. Trebuie să dai dovadă de multă flexibilitate pentru a putea profita de unele oportunităţi neaşteptate. Atenţie la gândurile care te împing pe marginea prăpastiei. Fii pozitiv(ă) şi nu te lăsa doborât(ă) de gânduri negative. Altfel, rişti să ai parte de repercusiuni pe care nu ţi le doreşti.


Tigru:

Eşti foarte organizat(ă) şi meticulos(asă) şi îţi place să îţi aranjezi cu rigoare activităţile pentru a avea sentimentul că deţii controlul. Cu toate acestea, evenimentele din această lună ţi-ar putea schimba atitudinea şi ai putea să începi să te îndoieşti de planurile pe care le-ai făcut. Este un moment de reevaluare ce se va dovedi semnificativ. Te-ai putea întreba dacă aceste planuri sunt cu adevărat potrivite pentru tine, dacă îţi doreşti cu adevărat să faci anumite lucruri. Poţi cere şi sfatul celor apropiaţi(te). Ei(le) ce părere au despre intenţiile tale? Fii atent(ă) şi la timpul pe care îl petreci relaxându-te. Nu munci până la epuizare!






Iepure:

E o lună plină de resurse şi surprize. Trebuie, totuşi, să acţionezi cu precauţie. Progresul este posibil cu anumite riscuri, deci fii atent(ă) la ce riscuri îţi asumi. Cere şi sfatul altora, mai avizaţi(te) decât tine în anumite domenii, pentru a-ţi îmbunătăţi abilităţile. Atenţie la ce concluzii tragi în urma unor experienţe! Nu te grăbi şi nu te lăsa păcălit(ă) de prejudecăţi. Ieşi de pe pilot automat şi trăieşte acum. În viaţa personală este recomandat să petreci mai mult timp cu prietenii(ele) şi familia. Îţi vor reîncărca bateriile.


Dragon:

E o lună cu bune şi cu mai puţin bune pentru tine. Munceşte înţelept, lasă-ţi timp şi pentru distracţie şi vei scăpa de frustrări şi disperare. Progresul vine, dar mai greu decât ţi-ai fi dorit, de aceea te pot frustra eforturile mari pe care le-ai depus. Totuşi, ai nevoie de unele experienţe, chiar dacă sunt mai provocatoare. Vei avea mult de învăţat din ceea ce se întâmplă. În viaţa personală, trebuie să te hotărăşti ce vrei cu adevărat şi să acţionezi în consecinţă. Nu te ajută să pleci urechea la ce spun sau cred alţii(tele). Trebuie să-ţi asculţi inima şi să-ţi urmezi interesele.


Șarpe:

E o lună aglomerată pentru tine, însă ţi-ai dorit să fii atât de ocupat(ă). De ce te plângi acum? Fii realist(ă) în angajamentele pe care ţi le iei şi organizează-ţi priorităţile. Altfel, vei ajunge să acumulezi frustrări care te pot da peste cap. În relaţia de cuplu se anunţă discuţii şi planuri de viitor. Dacă eşti singur(ă), petrece mai mult timp cu prietenii(ele).






Cal:

Aspectele pozitive de la începutul lunii te fac să crezi că ceva bun ţi se pregăteşte. Ai nevoie de mai multă acţiune, de câteva schimbări. Optează pentru activităţile care îţi scot în evidenţă talentele, fii deschis(ă) să înveţi lucruri noi. Dacă eşti în căutarea jumătăţii, sunt şanse mari să găseşti pe cineva interesant. Până atunci, bucură-te de prezenţa prietenilor(elor) în viaţa ta.


Capră/Oaie:

E o lună plăcută şi constructivă, însă trebuie să fii foarte organizat(ă) şi meticulos(asă). Fie că este vorba de viaţa profesională sau personală, trebuie să iei fiecare sarcină cu maximă seriozitate şi să te concentrezi la realizarea ei. Nu te lăsa distras(ă) de la ea până când nu o termini. Altfel, rişti să îţi împrăştii energia cu mai multe planuri şi să nu definitivezi nimic. În relaţiile cu familia, prietenii(ele) şi colegii(ele), va trebui să fii mai prietenos(asă). Nu ezită să ceri ajutorul atunci când te simţi aglomerat(ă).


Maimuță:

Dacă nu reuşeşti, încearcă din nou. Şi din nou! Aminteşte-ţi aceste cuvinte de câte ori îţi e greu. Succesul poate fi dureros, însă trebuie să perseverezi. La final va veni şi răsplata. Fii optimist(ă) şi pozitiv(ă) în toate acţiunile tale. Spre finalul lunii, atenţie la cheltuieli! Gândeşte de două ori înainte să faci o achiziţie mai extravagantă. Dacă îţi este cu adevărat de ajutor, atunci cumpără. Dacă este doar un moft, amână pe altă dată. În relaţii, apar angajamente noi. Poate o logodnă, poate planificaţi o cununie sau mărirea familiei.






Cocoș:

Luna iulie aduce pentru tine multă iniţiativă şi rezolvarea unor situaţii despre care nu te-ai fi gândit că le poţi trece cu bine. Şi, totuşi, cu rigoare şi eforturi susţinute, totul este posibil. Acţiunile pozitive vor fi răsplătite. Poate la finalul lunii, poate mai târziu, însă important este că vei primi recompensa pentru faptele tale. Se anunţă participări la cursuri de dezvoltare personală sau profesională, antrenamente pentru obţinerea unor abilităţi noi sau pentru perfecţionarea celor avute deja. În plan personal, familia şi prietenii(ele) au nevoie de susţinerea ta, în special în ultima parte din lună.


Câine:

Tenacitatea este una din calităţile dominante ale zodiei. Odată ce te-ai angajat într-un proiect/obiectiv, vei merge înainte cu determinare şi nu te vei opri până când nu vei reuşi. Până acum poţi spune că ai obţinut rezultate remarcabile. Dar luna iulie este una de graniţă. Ai ajuns la jumătatea anului şi te gândeşti dacă vei continua în acelaşi ritm sau îţi vei acorda şi o pauză de relaxare. Indiferent ce alegi, lasă-ţi totuşi timp şi pentru viaţa personală. Întâlneşte-te cu prietenii(ele), iubeşte, flirtează. Pentru cei(le) singuri(e) este un moment prielnic să întâlnească pe cineva special.


Mistreț:

Pentru tine, luna iulie se anunţă solicitantă, dar productivă. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, trebuie să te concentrezi asupra ariilor de activitate pe care le cunoşti foarte bine. Nu este o perioadă în care să te laşi distras(ă) de mirajul necunoscutului. Disciplina şi concentrarea sunt cuvintele cheie ale lunii iulie. Fii cu gândul şi la viitor şi profită de unele oportunităţi de a învăţa sau de a participa la cursuri în domeniul tău, astfel încât să îţi îmbunătăţeşti abilităţile. În viaţa personală, se anunţă o perioadă intensă. Ai nevoie de mai multă organizare pentru a reuşi să faci faţă şi obligaţiilor profesionale şi celor casnice.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS