Zodiac chinezesc săptămânal: 21-27 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 21-27 iunie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Încă de la începutul săptămânii ai de făcut câteva acorduri şi rapoarte cu impact pe termen lung. În această lumină, programează-ţi întâlnirile importante după ce vei termina aceste sarcini, pentru a avea mintea limpede ca să vezi alte oportunităţi. În weekend, dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de cuplu, fă o prioritate din a-ţi răsfăţa partenerul(a). Dacă eşti singur(ă), ieşi în oraş şi distrează-te. Nu se ştie niciodată pe cine ai putea întâlni.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Dacă apar situaţii tensionate şi dezagreabile de tine, încearcă să-ţi păstrezi calmul. Nu lua nicio decizie importantă luni sau marţi. Aşteaptă zilele de miercuri când norii par să se risipească, iar atmosfera devine mai armonioasă atât pentru afaceri, cât şi pentru dragoste. Chiar şi aşa, însă, este indicat să cântăreşti bine înainte de a hotărî ceva. Dacă eşti singur(ă), weekendul îţi poate prilejui o întâlnire în care chimia va avea multe lucruri de spus.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

E o săptămână cu suişuri şi coborâşuri. Fii atent(ă) la schimbările dese şi bruşte de dispoziţie. Nu sunt excluse decizii mânate de ego. Eşti bătăios(asă) şi lupţi pentru ceea ce-ţi doreşti. Zilele de joi şi vineri par perfecte pentru întâlniri de afaceri. Se anunţă câştiguri financiare de pe urma acestora. Weekendul este rezervat romantismului. Bucură-te de linişte şi armonie alături de partener(ă) sau alături de prieteni(e)!






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Ai nevoie de o echipă cu care să colaborezi? Luni pare ziua ideală să îi/le determini pe alţii(tele) să te urmeze şi să-ţi susţină proiectele. Comunicarea şi claritatea mentală sunt la nivel înalt, deci ai putea să-ţi construieşti o echipă solidă de colaboratori(are). Atenţie la zilele de joi şi vineri! Concurenţa ar putea să scoată la suprafaţă ce e mai rău şi negativist în tine. Păstrează-ţi calmul şi analizează situaţia la rece. Weekendul aduce romantism şi seducţie. Dacă eşti singur(ă), farmecul personal va face câteva victime.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Luni poate fi o zi perfectă pentru afaceri sau pentru dragoste. Depinde pe care parte a vieţii tale te concentrezi mai mult în această perioadă. Rezultatele se vor vedea mai târziu şi vor fi demne de laudă, indiferent ce ai ales. În weekend, fii atent(ă) să nu exagerezi cu mâncarea sau cu munca. Îţi poţi face singur(ă) rău.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Săptămâna începe cu multe sarcini. Parcă toată lumea vrea câte ceva de la tine şi nu le poţi face tuturor pe plac. În această lumină, impune-ţi punctul de vedere. Chiar este nevoie să faci şi lucruri pentru tine nu doar pentru ceilalţi(lelalte). Mijlocul săptămânii aduce întâlniri de bun augur, atât în plan profesional cât şi în plan personal. Dacă eşti singur(ă), s-ar putea să întâlneşti o persoană care să-ţi readucă zâmbetul pe buze. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, nu este exclus să pleci într-o scurtă călătorie care să vă mai relaxeze.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

E o săptămână cu semnificaţii speciale în familie. Petreci mai mult timp alături de cei(le) dragi, de persoana iubită. Reuşeşti să termini repede sarcinile de la birou şi să te concentrezi mai mult asupra chestiunilor domestice. Sâmbătă şi duminică te laşi cuprins(ă) de romantism şi nu este exclus să pleci undeva cu partenerul(a).


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Săptămâna începe sub semne de bun augur. Totuşi trebuie să fii prudent(ă) în legătură cu câteva facturi. Unele sunt aproape de scadenţă şi pot ajunge la penalizări dacă uiţi de ele. Mijlocul săptămânii aduce câteva călătorii în interes de serviciu. Dar, pentru cei(le) singuri(e), acesta poate însemna şi un prilej de a cunoaşte oameni noi după ce ai încheiat programul de lucru.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Atenţie! Păzeşte-ţi spatele! Cineva pare că-ţi joacă feste şi încearcă să te pună într-o lumină defavorabilă. Nu te încrede în toată lumea, verifică de două ori actele sau documentele ca să nu se strecoare printre ele hârtii nedorite. Dacă sunt prieteni(e) în care ai maximă încredere, roagă-i(le) să te ajute. Weekendul poate însemna ceva special pentru persoanele singure. Este o perioadă propice pentru dragoste.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Dacă ai de rezolvat anumite situaţii conflictuale, foloseşte-te la maximum de farmecul tău personal. Poţi cuceri cu uşurinţă sufletele oamenilor care sunt dornici să te urmeze. Cere sfatul specialist(e) dacă ai de gând să faci investiţii. Nu face totul de capul tău căci s-ar putea să pierzi necunoscând toate informaţiile. Dacă ai decizii importante de luat, amână-le, cel puţin o vreme. Dacă eşti singur(ă), weekendul ţi-ar putea aduce o întâlnire romantică savuroasă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Eşti sensibil(ă) la critici şi poţi ajunge chiar să jigneşti oamenii care îţi arată unde greşeşti. În acelaşi timp, însă, atunci când simţi că ai făcut ceva nepotrivit, eşti primul(a) care vrea să remedieze problema. În plan profesional, încearcă să te ţii de ceea ce ai promis. Nu te mai lăsa influenţat(ă) de ce spun alţii(tele), mergi spre ceea ce ţi-ai luat angajamentul să faci.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Poate că a venit vremea să te îndrepţi într-o direcţie nouă. Fii inspirat(ă), îmbărbătează-te şi arată-ţi adevărata faţă. Fii creativ(ă), scoate-ţi talentele la lumină. Urmează-ţi visul şi împlineşte-ţi misiunea!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS