Cum sunt persoanele născute în luna iunie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail


1-8 iunie:

Persoanele născute în această perioadă sunt firi sociabile, amabile, ţin la tradiţii şi la religie. Sunt persoane inteligente şi dornice de succes. Sunt firi ascultătoare, răbdătoare, empatice, sensibile, perfecte pentru un loc de muncă în care să-şi folosească aceste abilităţi (psihologi, psihiatri, profesori). Deşi se gândesc prima dată la propriile interese, nu îşi neglijează prietenii(ele) şi rudele aflate la greu.


9-15 iunie:

Persoanele născute în această perioadă sunt extrem de sensibile şi schimbătoare. Se răzgândesc rapid, sunt firi instabile. Totuşi, sunt buni(e) sfătuitori(are) şi pot fi buni(e) consultanţi(te). Dar pentru ei(le) înşişi(sele) nu ştiu să facă prea multe.


16-22 iunie:

Acest grup este nemuritor. Sunt fără griji, blânzi, sentimentali. Le place să călătorească, să gătească, să mănânce. Îi poţi cuceri pe vecie cu o mâncare bună. Dar au şi un defect, pot fi total lipsiţi de tact şi dau cu băţul în baltă când ţi-e lumea mai dragă.






23-30 iunie:

Persoanele născute în această perioadă sunt firi active, se implică în viaţa societăţii. Sunt curajoase şi vocale, îşi susţin cu tărie poziţia. Sunt firi foarte serioase şi determinate, iar atunci când au o idee o duc până la capăt. Disciplina este punctul lor forte. Totuşi, în dragoste nu prea au noroc.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS