Mercur retrograd: cum îți afectează zodia din punct de vedere financiar

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mercur retrograd: cum îți afectează zodia din punct de vedere financiar


Berbec:

Mercur retrograd își exercită influențele în planul financiar în special prin prisma comunicării. Cu alte cuvinte blocajele pot să apară dacă lucrurile nu sunt comunicate la timp sau comunicate bine. Parteneriatele pot avea de suferit în mod aparte, de aceea ar fi indicat să nu vă grăbiți să semnați sau să refuzați oportunități, ci mai degrabă să vă dați răgaz de analiză.


Taur:

Mercur retrograd scoate în evidență tendința de acumulare a Taurilor. Așadar s-ar putea să faceți cumpărături nepotrivite sau să cheltuiți o sumă prea mare într-o direcție unde nu aveți nevoie. Putem spune că Mercur vă îndeamnă la cumpătarea și la aprecierea lucrurilor din viața voastră la adevărată lor valoare, iar o bună bugetare și listele de achiziții/cumpărături pot fi de un real folos când vine vorba de cheltuieli în plus.


Gemeni:

În plan financiar, pot avea loc tot felul de provocări și situații neprevăzute care vizează în special pierderile și nu câștigurile. Așadar se pot rupe parteneriate (de aceea este important să nu vorbiți impulsiv, ci să fiți foarte atenți/te la ceea ce spuneți), se pot pierde bani (nu vă asumați niciun risc când vine vorba de bani, mai degrabă așteptați până ce riscurile sunt elucidate), se pot face cheltuieli inutile (o bună organizare a nevoilor reale și o listă a cumpărăturilor cu un buget stabilit vă salvează de cheltuieli inutile), puteți fi victimele fraudelor (este recomandat să nu dați bani în această perioadă, iar cumpărăturile online să le realizați numai de la magazine cunoscute și serioase).






Rac:

Racii sunt afectați de Mercur retrograd în special emoțional, își pierd din motivație și din organizare, de aceea pot fi mai lenți la serviciu și pot face greșeli. O agendă bine organizată îi ajută să evite gafele și greșelile la locul de muncă, situații care pot avea un ecou negativ asupra veniturilor, mai ales dacă este vorba despre evoluția unei afaceri.


Leu:

Planul financiar al Leilor poate fi afectat doar atunci când iau decizii din mândrie și orgoliu, situații care sunt amplificate în perioada de retrogradare a lui Mercur. Pot pierde parteneriate sau diverse ocazii financiare în această perioadă, când emoțiile lor și impulsivitatea pot fi exagerate.


Fecioară:

Mercur retrograd pare să le avantajeze pe Fecioare când vine vorba de bani. Este o perioadă în care acestea analizează mai atent, meticulos și cu răbdare ocaziile financiare pe care le au sau pe care le pot dezvolta. Unde pot întâlni blocaje însă este zona încasărilor, astfel că le pot fi întârziate plăți sau amânată semnarea unor contracte.






Balanţă:

Mercur retrograd le afectează pe Balanțe tocmai în zona echilibrului sau a comunicării. Așadar, în ceea ce privește banii, pot să apară blocaje în comunicarea cu ceilalți(lelalte) și în parteneriate, pot fi înțelese greșit și se pot isca conflicte chiar și atunci când nu este cazul. Mai mult decât atât, pot să apară pierderi financiare din neatenție sau se pot bloca tocmai banii sau proiectele pe care contau, cele de bază (amânarea unui proiect, întârzierea salariului etc.).


Scorpion:

Scorpionii devin parcă prea atenți atunci când Mercur este retrograd. Sunt atenți la detalii, evaluează riscuri, dar pot interpreta greșit unele vorbe inofensive ale partenerilor(elor) de afaceri, iar unele riscuri le pot considera mai mari decât sunt. Nativii(ele) acestei zodii pot să nu ia unele decizii benefice în această perioadă, să le amâne prea mult, exagerând riscurile.


Săgetător:

În aceste situații când Mercur retrogradează aveți înclinarea să fiți mai împrăștiați(te), mai dezorganizați(te), iar intervențiile pe care le faceți la serviciu sau în afaceri pot îngreuna și mai mult lucrurile. De aceea, poate că cel mai bun sfat ar fi să încercați să lăsați lucrurile să evolueze de la sine, iar voi să fiți foarte atenți(te) la cheltuieli.






Capricorn:

Este afectat în special planul relațiilor și al colaborărilor, iar în plan financiar ecoul corespunde parteneriatelor, noilor proiecte și cadrului legal. Prin urmare trebuie să fiți atenți(te) să nu încălcați litera legii și să fiți atenți(te) la modul în care comunicați cu partenerii(ele) de afaceri sau cu șefii(ele), căci probleme aparte pot să apară în relațiile cu autoritatea (șefi/e, poliție etc.).


Vărsător:

Planul financiar nu suferă modificări importante, însă pot exista ecouri în privința banilor. Cel mai afectat rămâne planul emoțional, cu influențe puternice datorate retrogradării lui Mercur. Este o perioadă în care vă veți concentra pe relațiile cu cei(le) dragi, cu familia, cu prietenii(ele), iar dezamăgirile pot duce fie la o încetinire a muncii, fie la scăderea motivației în afaceri sau chiar la cheltuieli compulsive.


Peşti:

Mercur retrograd aduce furtuni emoționale și în gânduri, parcă totul este tulbure, motivația se mai pierde, lucrurile par mai greu de făcut, speranța pare să nu mai fie la fel de vie. Partea negativă a lucrurilor devine mai vizibilă, se simte mai intens și poate înfrâna deciziile. Este o perioadă în care e recomandat să vă îndreptați spre activități relaxante, recreative, care alungă stresul, anxietatea ori depresia, care vă încarcă cu energii pozitive și vă mențin zâmbetul larg pe buze. E timpul să vă întâlniți mai mult cu prietenii(ele), să participați la petreceri, să ieșiți la spectacole, pentru că restul lucrurilor par să scape de sub control, iar banii... rămân o surpriză în această perioadă. Măcar să rămâneți cu bucuriile vieții!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS