Zodiac chinezesc săptămânal: 5-11 aprilie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc al săptămânii: 5-11 aprilie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Ai la dispoziţie mai multe opţiuni decât crezi. Dacă vrei o schimbare, pune-ţi imaginaţia la lucru. Vei vedea câte portiţe interesante ţi se vor deschide în faţă. Dacă îţi doreşti un progres în carieră, poate că discuţiile cu nişte persoane influente te vor ajuta. Mergi cu valul şi încearcă să nu te opui.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Începutul săptămânii ţi se poate părea greoi şi lent, chiar staţionar, dar e doar o iluzie. Poţi primi vizita cuiva sau nişte veşti îmbucurătoare legate de locul de muncă. Fii atent(ă) la toate detaliile, nu lăsa nimic neverificat. Chiar şi de două ori dacă simţi că este necesar. Dacă urmează să faci o călătorie cu maşina, pune un mecanic să o controleze.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Cuvintele mici, de bunătate, sunt ceea ce contează în această săptămână. Asigură-te că spui ceea ce trebuie oamenilor din jurul tău, pentru a primi acelaşi tip de trataţie. Lucrezi întreaga săptămână la câştigarea încrederii celorlalţi, astfel încât să-ţi poţi pune planurile în aplicare. Vei resimţi progrese semnificative până la finalul săptămânii, când este nevoie de mai multă relaxare şi odihnă decât până acum.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Nu are sens să te concentrezi pe trecut atât timp cât viitorul este sub energia unor energii cereşti pozitive. Mintea ta gândeşte rapid, acţionează acum. Poate vrei să începi să studiezi ceva ce-ţi place sau poate vrei să te apuci de o activitate care să implice creativitate. Ţi se poate părea că lucrurile avansează lent, însă te vor duce acolo unde trebuie dacă acţionezi cum trebuie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Poţi avea tendinţe negativiste în această săptămână, iar acest lucru va atrage şi situaţii mai puţin plăcute. Schimbă registrul şi vei vedea diferenţele. Spre mijlocul săptămânii, persoanele tinere din familie au nevoie de sprijinul tău. Fii acolo pentru ele şi ghidează-le în a lua decizii. Le poţi schimba viaţa în bine!


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Nu are rost să intri într-o anumită stare dacă lucrurile nu ies aşa cum îţi doreşti. Nu te va ajuta deloc să-ţi plângi de milă. Universul are pregătite alte uşi deschise dacă ţi se închid altele. Urmăreşte oportunităţile şi îţi va fi mult mai uşor să îţi dai seama că ai alternative. Urmează-ţi pasiunile, gândeşte-te bine la ceea ce vrei cu adevărat. Weekendul se anunţă relaxant.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Nu, nu ţi se pare că unii oameni din jurul tău manifestă atitudini incomode. Doar că trebuie să te comporţi cu mult tact în preajma lor. Verifică de două ori fiecare plan, fiecare rută stabilită. S-ar putea să fie nevoie de câteva modificări pe parcursul săptămânii, iar dacă ai deja în minte structura, îţi va fi uşor să faci ajustări. Rămâi pozitiv(ă) şi nu te destabiliza.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Ţi se poate părea că săptămâna va trece foarte greu. Totuşi, nu îţi pierde concentrarea şi rezolvă tot pe parcursul zilelor de lucru. Lasă-ţi weekendul pentru ceva mai creativ şi inspiraţional, astfel încât să-ţi reîncarci bateriile pentru următoarea săptămână.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Se anunţă demararea unui nou proiect şi eşti foarte încântat(ă) de ceea ce ar putea genera. Încearcă, însă, să rămâi concentrat(ă) în ceea ce faci şi să nu presupui că este o afacere încheiată. Este încă nevoie să mai lucrezi pentru stabilizarea situaţiei. Mai pot apărea şi situaţii domestice, legate de gospodărie sau de automobile, însă nu este nevoie să-ţi plângi de milă. Toată săptămâna va fi presărată cu momente mai puţin tensionate, cu râs şi voie bună, care să te relaxeze şi să te binedispună.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Încearcă să faci un efort ca să te sincronizezi cu alţi oameni. Cineva foarte apropiat are nevoie de sprijinul şi de înţelepciunea ta. Fii atent(ă), căci s-ar putea să nu-ţi ceară direct, ci doar să bată apropouri. Spre mijlocul săptămânii se anunţă câte mici obstacole în plan profesional, cauzate de lipsa unei comunicări mai clare cu partenerii(ele) sau colegii(ele). Rezervă-ţi weekendul pentru momente de relaxare şi leneveală.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Cu cât încerci să te mişti mai repede, cu atât parcă înaintezi mai încet. Încearcă o mişcare ponderată, astfel încât să nu apară frustrări dacă nu ies lucrurile aşa cum ţi-ai fi dorit. Planifică totul cu înţelepciune şi fii realist(ă) cu privire la rezultate. Spre mijlocul săptămânii acordă mai multă atenţie familiei tale, în special persoanelor mai tinere.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Asigură-te că spui ce trebuie în această săptămână, altfel pot apărea neînţelegeri. Cu atât mai mult în sfera relaţiilor cu persoanele apropiate. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie romantică, fii mai clar(ă) în legătură cu sentimentele tale. Nu lăsa loc de interpretări, altfel persoana în cauză va face doar presupuneri, iar unele pot să nu fie corecte.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS