Zodiac chinezesc săptămânal: 26 aprilie - 2 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc al săptămânii: 26 aprilie - 2 mai 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Ieşi mai mult în natură şi te vei simţi mai bine. E o perioadă excelentă să îţi vizitezi cartierul, să îţi cunoşti vecinii. Bucură-te de întâlnirile cu prietenii. Mulţi se vor bucura de prezenţa ta şi de felul tău de a fi stabil şi echilibrat. Nu renunţa la planurile şi visurile tale. A venit timpul să lucrezi la îndeplinirea lor. Ai încredere în puterea magiei. Minunile există!


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Ai toate motivele să fii încrezător. E o perioadă excelentă pentru un nou început, trebuie doar să ai tăria să îţi aperi punctul de vedere. Pot apărea câteva complicaţii la capitolul dragoste, mai ales dacă eşti o fire posesivă şi geloasă. Spune sincer ce simţi, fără secrete. Fă doar lucrurile în care crezi cu tărie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Urmează o perioadă intensă, cu multe provocări, însă ai energia să le faci faţă. Acţiunile întreprinse în această săptămână îţi pot schimba viaţa. Trebuie doar să fii atent şi să ai răbdare. Dacă eşti nefericit într-o situaţie, descoperă care este cea mai bună soluţie pentru un compromis şi lucrurile se vor rezolva. Nu te baza pe loialitatea deplină a celor din jurul tău şi fii precaut cu anumite persoane.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

E o săptămână care te poate pune la încercare. Exuberanţa ta caracteristică şi încrederea de sine te pot ajuta să depăşeşti orice obstacol. E o perioadă excelentă dacă activezi în domeniul sportiv ori competiţional. Sunt şanse mari să ieşi pe primul loc. Ai standarde înalte şi te ambiţionezi să le depăşeşti. Pot apărea şi câteva frustrări, însă le vei depăşi cu succes dacă te bazezi pe simţul umorului.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Ambiţia şi puterea interioară sunt la cote maxime în această săptămână. Vorbeşti clar, îţi spui cu sinceritate gândurile, sari în ajutorul celorlalţi. Nu este exclus să-ţi găseşti jumătatea în această săptămână. Atenţie, însă, la faptul că s-ar putea să te supraestimezi! Optimismul îţi poate fi de ajutor, însă ai nevoie şi de o abordare realistă. Nu privi totul prin ochelarii roz. O perioadă de solitudine îţi poate aduce idei geniale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

E o săptămână potrivită pentru a regla nişte socoteli din trecut. Poate că te-ai certat cu cineva, poate că ai de achitat nişte datorii. Acum este momentul să le rezolvi şi să îţi vezi de viaţă. Odată eliberat de aceste energii îţi va fi mult mai uşor să continui. Pot apărea momente în care să simţi că eşti la capătul puterilor, dar nu lăsa negativismul să te doboare. Orice situaţie, chiar şi cele în care ţi se pare că n-ai ce să faci, poate deveni o bună oportunitate pentru viitorul tău.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

E o săptămână cu impact puternic asupra vieţii tale. A sosit vremea unu nou început, în care vei avea nevoie atât de ambiţie, cât şi de încredere de sine pentru a avea succes. Reţeaua de prieteni şi cunoştinţe îţi va fi de folos în găsirea resurselor de care ai nevoie. Atenţie la administrarea banilor, poţi fi tentat să cheltui impulsiv şi să regreţi mai târziu! Lucrează în echipă, renunţă la a face tu totul!


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Eşti o fire foarte încăpăţânată şi perseverentă , dar asta îţi va fi de folos să depăşeşti cu succes toate obstacolele care îţi apar în cale. Îţi setezi o serie de priorităţi care te vor ajuta să fii mai eficient. Pot apărea câteva turbulenţe în relaţia de cuplu, mai ales dacă nu eşti pregătit pentru compromisuri. Ar fi mai bine să găseşti un punct comun decât să te încăpăţânezi sa ţi se dea dreptate. Deşi eşti un negociator dur, poţi avea mai mult succes dacă faci un mic compromis.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Au loc transformări în sufletul tău, dar şi în jurul tău, care te împing afară din zona de confort. Eşti puţin speriat, dar trebuie să te pregăteşti să renunţi la tot ce nu îţi mai este de folos. Asta poate însemna şi să-i dai copilului tău interior mai multă libertate. A venit momentul să clarifici lucrurile, să ieşi din starea de confuzie cu care te-ai obişnuit, să fii mai vigilent şi mai sensibil la ce se petrece în jurul tău.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Ceva te împinge de la spate să acţionezi. Ies la lumină atât părţile tale pozitive, dar şi cele negative. A venit timpul să iei în considerare şi nevoile şi opiniile celorlalţi, dar fără să renunţi la ceea ce eşti tu cu adevărat. Vorbeşte sincer şi deschis, acţionează atunci când te simţi inspirat, dă-ţi voie să-ţi arăţi sentimentele. Mergi o dată cu valul şi bucură-te de ceea ce-ţi oferă viaţa.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Alege acţiunea şi evită analiza. Prea multă gândire te poate ţine pe loc, te duce la confuzie şi griji inutile. Bazează-te pe intuiţie, fă lucrurile pe care le iubeşti. Pot apărea câteva evenimente care să-ţi provoace simţurile, dar ai curajul să înfrunţi tot ce urmează. Mai mult, îi poţi inspira şi pe alţii să fie curajoşi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Te simţi generos faţă de ceilalţi şi încrezător faţă de viitor. S-ar putea să faci nişte alegeri bazate pe impuls, ceea ce nu este stilul tău sau să fii conservator în ceea ce priveşte resursele tale. Câteodată este nevoie să te rupi de trecut, chiar dacă nu eşti sigur ce-ţi rezervă viitorul. Se prevede un succes în aria ta de acţiune. Calmul tău caracteristic, sensibilitatea vor fi apreciate.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS