Zodiacul chinezesc pentru luna aprilie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna aprilie 2021


Șobolan:

În a patra lună a anului vei învăţa lecţia aşteptării. Câteodată răspunsurile la întrebările tale vin când e momentul să vină, nu atunci când îţi doreşti. Acceptă ceea ce este, fără să critici, fără să analizezi prea mult. În relaţia de cuplu, încearcă să fii mai pozitiv(ă). Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de puţină vreme, acceptă trecutul partenerului(ei), fără să pui prea multe întrebări.


Bivol:

Lecţia lunii aprilie pentru tine este credibilitatea. Vei vedea că încrederea poate fi greu de obţinut, iar neîncrederea se instalează foarte repede. Poţi depune eforturi pentru câştigarea încrederii cuiva sau poţi avea o dezamăgire legată de cineva în care ai avut mare încredere. Indiferent de situaţia în care te afli, păstrează-ţi zâmbetul. Te va ajuta să depăşeşti momentele mai grele.


Tigru:

În această lună vei învăţa lecţia discreţiei. Nu spune prea multe despre planurile tale de viitor. Nici în ceea ce priveşte cariera, nici în ceea ce priveşte vacanţele. S-ar putea ca o relaţie care s-a răcit în ultima vreme să se reia şi să iasă ceva frumos de aici. Dacă ai avut probleme de credibilitate sau popularitate, acestea se vor remedia uşor-uşor până la sfârşitul lunii.






Iepure:

Această lună îţi aduce lecţia independenţei. Nu te lăsa manipulat(ă), vino cu propriile idei. Preia iniţiativa şi spune ce gândeşti. Acţionează pentru a obţine ceea ce îţi doreşti, chiar dacă acest lucru presupune mai mult efort din partea ta. Poţi cere şi ajutorul familiei atunci când îţi este greu. Vor fi acolo pentru tine!


Dragon:

A patra lună a lui 2021 aduce la suprafaţă secrete, intimităţi care îţi pot da o stare de confuzie. Nu e nevoie să te ascunzi, să te prefaci că nu vezi. Dimpotrivă! Acceptă aceste noutăţi apărute în viaţa ta, profită de adevărul care a ieşit acum la iveală şi eliberează-te de blocajele emoţionale care te împiedică să-ţi găseşti liniştea interioară.


Șarpe:

Această lună te învaţă că este mai bine să cauţi în om partea lui bună, decât să te concentrezi pe ceea ce nu te interesează la el. Vei descoperi, astfel, valenţe umane pe care nu le-ai fi luat în calcul până acum. Norocul îţi surâde în aprilie. Iar dacă ai avut probleme sentimentale, acestea sunt pe cale să se rezolve. Aşteaptă-te la miracole!






Cal:

Luna aprilie te învaţă să te bazezi mai mult pe propriile concepţii, decât să te laşi în baza altora. Fă ceea ce-ţi place, ceea ce ţi se potriveşte, indiferent ce cred alţii(tele) despre situaţia respectivă. În carieră pot apărea mici progrese. Bucură-te pentru ele, chiar dacă nu sunt atât de impresionante pe cât ţi-ai fi dorit. Este, totuşi, munca ta în joc!


Capră/Oaie:

Luna aprilie aduce lecţia învăţării păstrării cumpătului. Nu te lăsa purtat(ă) de impulsuri, mai ales în relaţia de cuplu. Dacă supărarea este produsă de o cauză juridică, în care tu eşti cel(a) care are dreptate, este indicat să-ţi păstrezi calmul, fără, însă, să cedezi. Chiar dacă poţi deveni nepopular(ă), exprimă-ţi clar şi ferm argumentaţia.


Maimuță:

Fii atent(ă) la rigiditatea de care dai dovadă! Nu îţi este de folos întotdeauna. Sunt momente în această lună în care va trebui să dai dovadă de flexibilitate. Acceptă noutatea, adaptează-te la ceea ce urmează. Nu ezita să ceri ajutorul celorlalţi(te), dar evită relaţiile sociale ambigue.






Cocoș:

Această lună îţi aduce o nevoie de a schimba urgent ceva. E nevoie de multă atenţie, mai ales când vine vorba despre bani. Nu cheltui în exces. De asemenea, este recomandat să ai mai multă grijă de aspectul fizic. Îţi place să mănânci, dar nu mânca, totuşi, atât de mult!


Câine:

Luna aceasta te poţi dovedi un/o adevărat(ă) maestru(ă) spiritual(ă) pentru cineva apropiat care are nevoie de ghidarea ta în a înţelege cum trebuie să reacţioneze şi să se comporte într-o anumită situaţie. Păstrează-ţi calmul, fii blând(ă) şi diplomat(ă). Spre jumătatea lunii, se anunţă multă distracţie, iar dacă eşti singur(ă), sunt şanse mari să începi o relaţie nouă. La serviciu pot apărea câteva sarcini în plus sau responsabilităţi noi acasă.


Mistreț:

Poate că ar trebui să fii atent(ă) la mesajele inspiraţionale şi creative pe care le primeşti. Dacă te simţi epuizat(ă) sau neinspirat(ă), acum a venit vremea să îţi schimbi atitudinea. În această lună circulă energii cosmice pozitive care te stimulează intelectual. Spre sfârşitul lunii, poţi planifica o călătorie sau o mică excursie care îţi va schimba starea de spirit.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS