Zodiac chinezesc săptămânal: 8-14 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc al săptămânii: 8-14 martie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Verifică de două ori înainte să predai orice lucrare. Deşi nu îţi stă în fire, s-ar putea să grăbeşti lucrurile şi să faci greşeli. Miercuri sau joi sunt şanse mari pentru un câştig financiar. Poate ai noroc la o întâlnire de afaceri şi te implici într-un proiect profitabil, poate primeşti o propunere de a schimba serviciul şi să ai un salariu mai mare. Dacă eşti singur(ă), zâmbeşte mai mult. Ai putea cuceri o persoană alături de care să petreci restul vieţii.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Rămâi ancorat(ă) în ceea ce faci. Evită mişcările impulsive pe care, cu siguranţă, le vei regreta mai târziu. Fii atent(ă) la detalii, oricât de insignifiante ţi s-ar părea. Pot face diferenţa între o munca bine făcută şi una ratată. Joi este o zi perfectă pentru întâlniri de afaceri sau romantice. Profită din plin de ceea ce-ţi aduc aştrii. Atenţie, în weekend îţi poţi asuma mai multe responsabilităţi decât poţi duce şi există riscul să te epuizezi, în loc să te odihneşti!


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Mai puţină energie este disponibilă în această săptămână, aşa că nu o irosi. Sunt disponibile diverse oportunităţi şi pentru tine, profită de ele. Dacă ai nevoie de o favoare, cere-o fără menajamente. Dacă eşti singur(ă), atenţie la stima de sine! Poţi întâlni oameni care să te rănească, oameni geloşi şi posesivi care să te facă să te îndoieşti de calităţile tale. Fii pregătit(ă) să spui „nu”.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Prima jumătate a săptămânii este favorabilă întâlnirilor de afaceri, semnării de contracte. Deci mergi înainte cu încredere. Dedica următoarea parte a săptămânii romantismului. Eşti pasional(ă) şi poţi reaprinde focul dragostei în relaţia sentimentală. Atenţie, însă, evită să aduci acasă de lucru peste weekend! Vei arunca cu apă rece peste scânteile declanşate anterior.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Este o săptămână aglomerată până miercuri. Este înţelept să îţi aranjezi programul astfel încât să nu dedici prea mult timp muncii şi să îţi opreşti timp şi pentru îndatoririle casnice şi romantice. Dacă eşti singur(ă), dragostea pluteşte în aer, mai ales spre sfârşitul săptămânii. Ai putea să-ţi întâlneşti sufletul pereche. Nu rata nicio invitaţie în oraş.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Ai putea întâlni obstacole în calea ta, însă calea compromisului poate fi de bun augur. „Dragostea pluteşte în aer” de miercuri încolo. Cuplurile se vor simţi apropiate din ce în ce mai mult, iar weekendul se anunţă plin de viaţă. Dacă eşti singur(ă), ieşi din rutină şi distrează-te.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Săptămâna se anunţă de bun augur pentru afaceri. Totuşi, nu ignora partenerul(a) de cuplu. Ai nevoie şi de afecţiune şi romantism în viaţa ta. În weekend, aşteaptă-te la întâlniri călduroase cu familia, prietenii(ele). Poate ai ceva de sărbătorit? Dacă eşti singur(ă), alege-ţi cu atenţie potenţialii(ele) parteneri(e).


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Ai grijă să nu cazi în capcană crezând că poţi schimba persoana pe care o iubeşti şi relaţia va deveni mai bună! Oamenii se schimbă greu. Să rămâi cu cineva în speranţa că lucrurile se vor îmbunătăţi la un moment dat denotă o stare de negare. Fii deschis(ă) cu tine însuţi(ăţi) şi ia măsurile care se impun.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Poţi avea o săptămână aglomerată la locul de muncă. Se anunţă şi o promovare. Ia în calcul toate opţiunile. Dacă eşti singur(ă), sunt şanse mari să întâlneşti o persoană interesantă cu care să începi o relaţie pe termen lung. Dacă eşti implicat(ă) deja într-o poveste de dragoste, petrece mai mult timp cu partenerul(a).






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Oricât de mult ţi-ar plăcea să munceşti, mai ai nevoie şi de pauză. Odihna te ajuta să te eliberezi de stres şi emoţii puternice. Păstrează echilibrul în viaţa ta. Nu lăsa presiunea cotidianului să te îndepărteze de oameni şi să faci lucrurile care îţi plac cu adevărat. Profită de weekend pentru a te relaxa.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Ai grijă la exagerări! Ai tendinţa când să nu ai deloc încredere în tine, când să fii mult prea încrezător(are) şi să nu iei în calcul anumite riscuri. Fii mai flexibil(ă), evită conflictele. Ai şansa să vezi cât de multe aduce vorba dulce. Acasă poţi face o bună impresie dacă petreci mai mult timp cu cei(le) dragi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Învaţă din greşelile tale. Dă-ţi voie să simţi libertatea de a face lucruri care îţi bucură sufletul. Extinde-ţi orizonturile, caută noi oportunităţi, cere alte soluţii. Aştrii te vor sprijini să găseşti acele informaţii care îţi vor îmbogăţi cunoştinţele şi te vor ajuta să iei altfel deciziile. În plan profesional, se anunţă câteva întâlniri cu potenţial mare. Ai răbdare şi vor veni şi rezultatele.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS