Zodiac chinezesc săptămânal: 22-28 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc al săptămânii: 22-28 martie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Este o săptămână prielnică pentru a-ţi urma visurile. Poţi primi veşti bune în legătură cu o nouă relaţie sau confirmarea unui nou serviciu sau a unei poziţii pentru care ţi-ai depus de curând candidatura. Nu sunt excluse călătoriile, drumeţiile sau alte activităţi care implică întreaga familie. Simţul umorului te va ajuta să depăşeşti multe situaţii.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Te bucuri de momente intense şi pasionale, pe care nu le vei uita prea curând. Aranjamentul cosmic produce vibraţii care vor contribui la vindecarea ta, fie de natură fizică, fie de natură emoţională. Acceptă responsabilităţile care îţi revin fără să te plângi. Acceptă-ţi slăbiciunile şi confruntă-le, astfel încât să faci pace cu tine însuţi(ăţi).


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Multe credinţe te ţin pe loc la capitolul financiar, iar acum este momentul să scapi de ele. Îţi vei da seama cât de uşoare sunt unele lucruri şi cât de armonios se pot aşeza dacă nu te autosabotezi. Fă ceva, schimbă ceva, oricât de mic, pentru a-ţi schimba paradigmele. Deşi grijile cu privire la bani pot fi reale, nu trebuie să te laşi copleşit(ă) de ele. Poţi găsi căi care să-ţi aducă bucurie şi fericire.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Te afli într-un plin proces de transformare fie la nivel sentimental, fie în plan profesional. Ţi se pare că ai fost dezamăgit(ă) de prea multe ori şi ai nevoie de o repoziţionare, de o restructurare a tot ceea ce gândeşti. Poate fi, într-adevăr copleşitor, însă este foarte important să îţi duci la capăt realitatea. Nu sunt excluse călătorii în scop de afaceri. Poţi întâlni oameni care să te ajute să îţi recapeţi încrederea de sine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Starea de sănătate este pe cale să se îmbunătăţească, datorită schimbării nivelului de energie. Poate că nu ai toate răspunsurile necesare, însă trebuie să mergi înainte cu încredere. Verifică-ţi priorităţile la locul de muncă şi nu îţi irosi energia pe proiecte care nu îţi mai sunt de folos. În plan personal, setează-ţi clar limitele, astfel încât să te poţi proteja. Fii mai calm(ă), eliberează-ţi mintea de griji, fă-ţi un plan şi ţine-te de el.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Vrei atât de multe lucruri încât nici nu mai ştii de unde să începi şi unde să termini. Atenţie, revino cu picioarele pe pământ! Organizează-te, setează-ţi priorităţile, combină armonios acţiunile profesionale cu cele personale şi vei putea să le ai pe toate. Atât timp cât este haos în capul tău, va fi haos şi în viaţa ta. Când vei avea totul clar vei putea să şi acţionezi în conformitate cu planurile făcute. Fii precaut(ă) în legătură cu banii. Ai tendinţa să cheltui fără discernământ.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Acţionezi cu mai multă încredere de sine şi cu mai multă determinare. Urmează o săptămână cu multă energie, dar şi cu multă dragoste şi suport din partea celor dragi. Copiii şi animalele de companie sunt sursa ta de bucurie. Petrece mai mult timp în compania lor. Nu lua criticile ca pe un semn rău şi acceptă că poţi corecta lucrurile la tine. Te aşteaptă o surpriză în această săptămână.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Nu îi/le lasă pe ceilalţi(lelalte) să îţi influenţeze deciziile. Viitorul tău depinde numai de trăirile şi sentimentele tale. Dacă asculţi opiniile celorlalţi(te) vei trăi povestea lor, în loc să trăieşti povestea ta. Ai putea regreta mai târziu. E o perioadă în care poţi lansa un proiect nou. Planifică totul cu atenţie, fii cinstit(ă) cu tine, nu te obosi şi stresa prea mult. Bucură-te şi de natură din când în când.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Este vremea să mergi pe alt drum, să înveţi din experienţele negative trecute şi să aplici lecţiile învăţate. Vei simţi revigorare, un început proaspăt, o mai bună comunicare cu oricine. Entuziasmul te va ajuta să atingi orice ţel îţi propui, deci nu-ţi fie teamă să fii exuberant(ă). Fii flexibil(ă), abordabil(ă), distrează-te. Succesul poate fi de partea ta. Atenţie la cumpărăturile exagerate! Evită folosirea cardului de credit.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Exprimă-ţi iubirea, dragostea, recunoştinţa. Dacă ai de rezolvat probleme financiare urgente, banii vor veni din surse nebănuite. Nu lăsa deoparte abilităţile tale de vindecare. Foloseşte-ţi talentele de sfătuitor(are) înţelept(aptă) şi entuziast(ă) pentru a-i/le proteja pe cei(le) dragi. Atenţie, nu intra prea mult în povestea lor! Ajută-i(le) fără să te implici, păstrează echilibrul. Copiii pot fi sursa ta de bucurie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Vrei iubire, dar, totodată, te simţi legat(ă)? Vrei să îi spui persoanei pe care o îndrăgeşti ce simţi pentru ea, dar ceva te reţine? Acum este un moment prielnic să depăşeşti toate barierele pe care ţi le pui, de cele mai multe ori, singur(ă). Fă acea impresie măreaţă pe care ţi-o doreşti. Îmbracă-te frumos şi acţionează cu încredere. Este o perioadă romantică şi ar trebui să profiţi la maximum de ea.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Acum este momentul potrivit să ajungi la inima acelei persoane pe care tu o consideri de piatră. Cine ar putea rezista farmecului tău în această săptămână? Întăreşte-ţi încrederea de sine, ai grijă de întreaga ta imagine, atât interioară, cât şi exterioară şi acţionează. Poate fi săptămâna ta norocoasă şi să cucereşti pe cine ţi-ai propus. Munca grea va fi răsplătită pe deplin. Nu-ţi pierde speranţa!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS