3.03 - ziua de astăzi este una magică

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
3.03 - ziua de astăzi este una magică


În numerologie, numărul 33 este unul dintre cele mai puternice și poate juca un rol semnificativ în viețile tuturor oamenilor dacă ştiţi cum să profitaţi de această zi. Cele mai întâlnite numere maestre în numerologie sunt 11, 22 și 33.

Pentru a descoperi dacă te numeri printre persoanele dominate de numere maestre, trebuie să îți aduni data nașterii. De exemplu, o persoană născută în 3 iunie 1991 va calcula astfel:

03.06.1991= 3+6+1+9+9+1=29 și 2+9=11.

Dacă 33 este numărul vostru în numerologie, atunci sunteţi nişte persoane-lidere, care aduc lumină, încredere, putere, energie pozitivă și multă iubire în viețile oamenilor.


Caracteristicile persoanelor care au numărul destinului 33:

- Sunt persoane influente. Persoanele conduse de numărul 33 sunt extrem de influente și știu să conducă. Au un farmec aparte, o atracție magnetică asupra tuturor celorlalți(te), ceea ce îi fac pe oamenii din jur să își dorească să îi urmeze.


- Sunt persoane binevoitoare. Sunt întotdeauna dispuse să îi/le ajute pe cei(le) care au nevoie. Dacă văd o persoană care suferă sau care nu se poate descurca singură într-un aspect dificil al vieții sale, vor depune toate eforturile necesare pentru a o salva.

- Cifra 6 este foarte importantă pentru persoanele cu numărul maestru 33. Cifra 6 joacă un rol important în viața lor. Adunate, 3+3 dau 6, iar această cifră se referă la familie și responsabilitate. Persoanele născute sub acest număr maestru sunt foarte mature și responsabile și au o idee despre cum trebuie să fie o familie frumoasă. Le place să fie înconjurate de alți oameni, să iubească și să ofere iubire.


Alte caracteristici importante:

- iubesc din tot sufletul lor viața și știu să se bucure de ea;

- le place să învețe lucruri noi de fiecare dată, să iasă din zona de confort și să experimenteze;


- sunt responsabile mai tot timpul;

- sunt mature, înțelepte, de încredere. Pe ele te poți baza întotdeauna. Dau cele mai bune sfaturi;

- sunt puternice. Nimic și nimeni nu le poate doborî;

- sunt sincere. Dacă ai nevoie să știi adevărul sau să afli o părere matură, mergi și vorbește cu o persoană născută sub numărul maestru 33.


Câteva sfaturi pentru ziua de astăzi:

- este momentul să exploatăm puterea universului. Să profităm de oportunitățile apărute și să începem un nou capitol al vieții noastre;

- trebuie să fim buni(e) cu oamenii din jurul nostru. Întotdeauna să oferim iubire și să fim empatici(e);


- să ne detașăm de trecut și să încercăm să ne învățăm lecțiile astfel încât să nu mai facem aceleași greșeli în viitor;

- să fim responsabili(e). Să avem încredere în noi, să luăm deciziile corecte și să ne urmăm visurile. Să luptăm pentru ce ne dorim.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS