Zodiac chinezesc săptămânal: 15-21 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc al săptămânii: 15-21 februarie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Aveţi încredere în voi înşivă(sevă) şi în ceea ce faceţi. Depuneţi un efort mare în această săptămână şi veţi înainta substanţial spre atingerea unui proiect foarte special, arată zodiacul chinezesc săptămânal, publicat de horoscop-urania.org. Aveţi nevoie şi de puţin aer proaspăt şi de mai mult entuziasm în carieră. Ca să vă motivaţi mai mult, gândiţi-vă la pasiunea care v-a împins pe acest drum încă de la început. În weekend, rezervaţi-vă timp şi pentru puţin romantism.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Nu grăbiţi lucrurile în această săptămână. Păstraţi-vă ritmul şi planificaţi acţiuni pentru viitor, fără să forţaţi ceva înspre realizarea lor. Toată săptămâna aveţi nevoie de foarte mult tact în abordarea persoanelor cu care munciţi. Spre finalul săptămânii se vor lămuri nişte chestiuni legate de un proiect personal şi veţi putea şti exact ce măsuri trebuie luate. Până atunci, încercaţi să fiţi mai relaxaţi(te) şi lăsaţi Universul să lucreze în favoarea voastră.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Rămâneţi în contact cu o persoană specială pentru voi. Sunt semne că relaţia evoluează într-o direcţie pozitivă. Cu toate acestea, nu lăsaţi lucrurile să vă scape de sub control. Depuneţi un efort pentru ca persoana respectivă să vă cunoască sentimentele şi intenţiile, să ştie că se poate baza pe voi oricând. În plan profesional aveţi nevoie de mai multă comunicare cu oamenii care împart aceleaşi obiective ca voi.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Analizaţi cu atenţie fiecare pas pe care îl faceţi. Indiferent că vorbim despre un pas în carieră sau de un pas într-o relaţie romantică, acţionaţi cu calm şi cu atenţie. Sunt şanse să vă înscrieţi la un curs. Acest lucru este de bun augur, întrucât se vor activa energii aducătoare de noroc şi care vă stimulează inteligenţa.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Încercaţi să nu vă mai simţiţi ca şi când aţi fi responsabili(e) pentru toate lucrurile care se întâmplă. Chiar nu sunteţi, indiferent ce vor alţii(tele) să insinueze. Profitaţi de energiile puternice în această perioadă pentru a merge înainte pe drumul vostru spre ceea ce contează cu adevărat pentru voi. Spre mijlocul săptămânii, focalizaţi-vă atenţia spre studiu, afaceri sau carieră. Progresele din această perioadă vor fi uimitoare şi esenţiale pentru atingerea succesului.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Aveţi de învăţat în această săptămână când să apăsaţi pedala de acceleraţie şi când să vă opriţi la momentul potrivit, arată zodiacul chinezesc săptămânal, oferit de horoscop-urania.org. Aveţi grijă să nu forţaţi oamenii să facă lucruri pentru voi, în special dacă este vorba despre membrii(e) ai(le) familiei. Spre mijlocul săptămânii se anunţă planificări pentru ceva special în weekend. Poate plecaţi pe undeva împreună cu familia sau organizaţi o petrecere.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Aveţi tendinţa să vă pierdeţi răbdarea în această săptămână şi nu este deloc indicat. Rămâneţi în ritmul vostru, fiţi calmi(e), indiferent de presiunile din jur. Dacă aşteptaţi răspunsul la o întrebare importantă, nu pistonaţi persoana respectivă. Aveţi răbdare! Este o perioadă favorabilă pentru o promovare la serviciu sau pentru schimbarea locului de muncă. Weekendul este recomandat să-l dedicaţi familiei şi persoanelor speciale din viaţa voastră.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Nu închideţi ochii şi urechile la propunerile celorlalţi(te). Ideile lor s-ar putea să vă fie de folos, iar informaţiile primite să vă aducă succesul mai aproape. Spre mijlocul săptămânii este nevoie de mai multă diplomaţie în relaţiile cu ceilalţi(lelalte). Evitaţi situaţiile tensionate care vă pot scădea vibraţiile şi vă pot da peste cap. În weekend aţi putea să le faceţi pe plac persoanelor dragi. Nu spuneţi „nu” dorinţelor lor.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Eforturile şi ideile voastre sunt apreciate atât la serviciu, dar şi acasă. Fiţi recunoscători(are) pentru ceea ce aveţi, arătaţi-vă sentimentele în faţa celor care v-au susţinut, care v-au încurajat şi datorită cărora aţi putut merge mai departe. Weekendul dedicaţi-l relaxării şi odihnei. Aveţi nevoie pentru a vă reîncărca bateriile.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Acesta este un moment de referinţă în care ar trebui să contemplaţi obiectivele personale şi profesionale pe care doriţi să le atingeţi în perioada următoare. Tendinţa este să vă concentraţi pe copaci, nu pe pădure, însă trebuie să aveţi şi o imagine de ansamblu asupra ceea ce se întâmplă în viaţa voastră. Este un bun moment să faceţi planuri, analize şi să puteţi merge înainte după ce trece această situaţie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Vă puteţi simţi plictisiţi(te) şi să aveţi ieşiri rebele, însă nu vă stă în fire să fiţi iraţionali(e). Puneţi-vă lucrurile în ordine, aranjaţi-vă priorităţile şi mergeţi înainte. Veţi depăşi şi acest moment şi veţi putea să vă satisfaceţi pofta de aventură. Profitaţi de faptul că sunteţi alături de partenerul(a) de cuplu şi petreceţi mai multe momente romantice. Veţi scăpa rapid de plictiseală.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Dacă încă lucraţi, veţi primi tot suportul necesar de la echipa voastră, în special de la şefi(e), arată zodiacul chinezesc al săptămânii viitoare, scris de horoscop-urania.org. Se anunţă posibile suplimentări ale veniturilor. În plan sentimental, aveţi toate şansele să petreceţi mai multe momente tandre alături de cel(a) pe care îl/o iubiţi. Dacă sunteţi singuri(e), nu vă angajaţi în discuţii cu persoane agresive.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS