Zodiacul chinezesc pentru luna februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna februarie 2021


Șobolan:

Vă faceţi planuri de călătorie care sunt foarte aproape de realizare. După data de 12 februarie orice este posibil. Asiguraţi-vă că aveţi toate lucrurile necesare în bagaje şi fiţi flexibili(e). Chiar dacă apar blocaje sau amânări, nu vă descurajaţi. Dacă plecaţi în călătorie cu familia, păstraţi-vă calmul şi indiferent ce modificări apar în planurile voastre, nu vă pierdeţi cumpătul. Dacă sunteţi în căutarea jumătăţii, aveţi activitate în luna februarie. Sunteţi invitaţi(te) la multe petreceri şi evenimente la care trebuie să vă faceţi remarcaţi(te). Pentru voi nu e o petrecere, este o oportunitate de a întâlni marea dragoste. Deci, asiguraţi-vă că lumea vă vede. În plan financiar, se pare că vor veni bani din diverse surse. Fie un/o prieten(ă) vă propune un parteneriat din care să vă vina bani, fie investiţi o parte din economiile voastre, iar alegerile făcute sunt profitabile.


Bivol:

Simţiţi nevoia de mai mult timp liber. Aţi muncit din greu şi meritaţi şi o pauză. Poate plecaţi într-o vacanţă sau pur şi simplu vă împachetaţi câteva lucruri şi evadaţi la fiecare sfârşit de săptămână. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relaţie de cuplu, aceste călătorii vă vor face foarte bine. Începând din 12 februarie, un proiect profesional devine din ce în ce mai important. Dacă studiaţi, e posibil să se apropie un examen decisiv. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o chestiune juridică, aceasta ajunge la final şi veţi încheia şi acest capitol. În carieră apar oportunităţi de care este bine să profitaţi. Dacă aveţi afacerea voastră, este posibil să (re)câştigaţi un/o client(ă) valoros(asă).


Tigru:

Februarie este o lună prielnică să dedicaţi mai mult timp şi mai multă atenţie vouă înşivă(sevă). Aveţi grijă şi de voi. Chiar dacă nivelul energiei este ridicat, nu o risipiţi în prea multe direcţii. Păstraţi cât mai multă pentru voi. Dacă alţii(tele) se oferă să vă ajute, nu refuzaţi. Cu cât pasaţi mai multe responsabilităţi, cu atât aveţi mai mult timp pentru voi. O problemă mai veche poate ieşi la iveală, dar aveţi suficient talent în comunicare pentru a o depăşi fără să să apară neînţelegeri sau să răniţi sentimentele cuiva din cauza acesteia. Este mai bine să porniţi voi discuţia pe această temă, cu deschidere, onestitate şi delicateţe. În plan profesional, se anunţă încheierea unui proiect important sau o perioadă de evaluări. După 12 februarie treceţi la un nou proiect, la un alt nivel sau acceptaţi o altă oportunitate. Recompensele nu se vor lăsa prea mult timp aşteptate.






Iepure:

Luna februarie se anunţă norocoasă, deci aţi putea să vă asumaţi câteva riscuri, mai ales în prima jumătate a lunii. Dacă cineva vă sugerează un proiect îndrăzneţ, nu-l refuzaţi înainte să-l analizaţi mai bine. Ar putea fi o aventură din care să învăţaţi multe. Pot apărea şi bani din diverse surse. Poate semnaţi un contract nou sau primiţi o promovare. După 12 februarie, dacă aveţi de ales între două variante, nu luaţi nicio decizie până când nu vă gândiţi bine la fiecare opţiune. Dacă sunteţi în căutarea jumătăţii, atrageţi atenţia mai multor persoane. Acceptaţi invitaţiile în oraş, la petreceri sau evenimente caritabile. Dar nu staţi numai lângă oamenii pe care îi cunoaşteţi. Îndrăzniţi şi discutaţi mai mult cu cei(le) pe care nu-i/le cunoaşteţi deloc.


Dragon:

V-aţi putea simţi copleşiţi(te) în prima parte a lunii. Vreţi o pauză de la tot şi toate. Dar, începând cu 12 februarie, un val de energie vă cuprinde şi simţiţi că aţi putea cuceri întreaga lume. Concentraţi-vă pe proiectele care vă aduc satisfacţie sufletească, apoi pe cele care vă aduc bani. Nu promiteţi lucruri pe care nu le puteţi onora. Alegeţi-vă cuvintele cu atenţie în această lună. Dacă aveţi hotărâri importante de luat, ascultaţi-vă instinctele. Sufletul nu vă minte niciodată. În plan profesional aţi putea fi recompensaţi(te) pentru munca susţinută. Dacă aveţi un proiect propriu în paralel şi acesta ar putea să aducă primele rezultate. Nu sunt bani mulţi, dar suficienţi cât să vă dea speranţe de viitor.


Șarpe:

Dacă în ultima vreme aţi fost indecişi(se), luna februarie vă eliberează de dubii şi veţi avea suportul Universului în a şti exact ce vă doriţi. Aveţi încredere în voi şi acţionaţi cu convingere. O sumă de bani promisă întârzie să apară, ceea ce vă poate da bătăi de cap, însă nu trebuie să renunţaţi. Vor veni atunci când va fi momentul potrivit. Acasă, atmosfera este bună şi se anunţă multe vizite. Prieteni(e) şi rude vin ca să se simtă bine în compania voastră. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relaţie de cuplu de puţină vreme, discutaţi serios cu partenerul(a) despre viitorul vostru comun. Faceţi planuri serioase şi sunteţi pregătiţi(te) de o aventură minunată în doi.






Cal:

Luna februarie aduce pentru voi îmbunătăţiri la capitolul finanţe. Fie se deblochează nişte fonduri, fie un proiect la care aţi lucrat în trecut îşi arată roadele. După 12 februarie, lucrurile devin şi mai clare în plan financiar. Pe măsură ce deveniţi conştienţi(te) de valoarea voastră, banii încep să vină la voi. Dacă sunteţi în căutarea dragostei, s-ar putea să fiţi curtaţi(te) de mai mulţi admiratori(are). Carisma atrage multe persoane în jurul vostru, ceea ce vă creşte nivelul încrederii de sine. Alegeţi cu înţelepciune! Dacă sunteţi deja implicaţi(te) într-o relaţie, partenerul(a) ar putea deveni gelos(asă) pe oamenii care se învârt în jurul vostru. Acordaţi-i toată atenţia de care are nevoie şi aceste sentimente de nesiguranţă se vor risipi.


Capră/Oaie:

Februarie se anunţă o lună cu sarcini domestice, cel puţin în prima jumătate a lunii. Renovaţi, schimbaţi mobila, redecoraţi sau poate chiar vă mutaţi într-o casă nouă. Atenţie, să aveţi întotdeauna un plan de rezervă, în caz că nu merge prima variantă! Dacă sunteţi singuri(e), aţi putea întâlni o persoană specială până la finalul lunii. În plan profesional, sunteţi destul de ocupaţi(te) şi este indicat să nu vă asumaţi alte obligaţii, pentru că aveţi deja agenda foarte încărcată. Dacă, totuşi, este imperios necesar să vă ocupaţi de ceva, delegaţi o altă persoană să se ocupe de celelalte sarcini. În caz contrar, există riscul să vă prăbuşiţi.


Maimuță:

Luna februarie este liniştită, mai ales în plan familial. După 12 februarie se anunţă vizita unei persoane care va schimba energia casei în bine. Este o perioadă propice să discutaţi chestiuni serioase în familie pentru a putea depăşi câteva obstacole cauzate de lipsa comunicării. În cuplu, puteţi traversa o perioadă dificilă, deoarece partenerul(a) se simte copleşit(ă) de responsabilităţi. Încercaţi să îl/o ajutaţi cât de mult puteţi, chiar şi dacă sunt chestiuni legate de locul lui/ei de muncă. În plan profesional, lucrurile merg bine şi există şanse să vi se recunoască nişte merite fie cu o primă, fie cu o promovare. Dacă aveţi un proiect început de mult, dar pe care l-aţi oprit din diverse motive, acum este un moment prielnic să reîncepeţi lucrul la el. Nu este cazul să vă puneţi termene-limită, însă aţi putea să vă străduiţi mai mult pentru finalizarea lui.






Cocoș:

Luna februarie este dedicată iubirii. O persoană interesantă, inteligentă, pasională şi iubitoare de aventură intră în cercul vostru de prieteni(e), deşi nu este exclus să devină chiar partener(ă), măcar pentru o vreme. Sunteţi timizi(de) la început, însă ar fi bine să îndrăzniţi mai mult. Cineva din familia voastră, copil(ă) sau rudă tânără, vă împărtăşeşte un secret care vă face să deveniţi suspicioşi(ase). Dar nu ar trebui să fiţi. Este vorba de o chestiune minoră. Nu fiţi băgăcioşi(ase), doar ascultaţi-l(o) şi încurajaţi-l(o). La locul de muncă puteţi fi destul de ocupaţi(te) cu proiecte care au nevoie de corecturi de ultim moment. Dacă aţi bătut pasul pe loc până acum, după 12 februarie pare că se deblochează energii stagnante, iar progresul va fi uluitor. Atenţie la persoanele în care aveţi încredere totală!


Câine:

Februarie se anunţă pentru voi o lună intensă. O persoană din trecutul vostru prieten(ă) sau fost(ă) partener(ă) se întoarce în viaţa voastră. Aceasta reconectare este interesantă, dar vă provoacă şi anumite nostalgii şi frici. Rămâne la latitudinea voastră dacă acceptaţi sau nu invitaţia. În zona educaţiei există multă energie care vă poate ajuta să finalizaţi un proiect care vă frământă de multă vreme. Dacă nu sunteţi la şcoală, poate este vorba despre un proiect mai amplu la birou care necesită chiar şi o călătorie la o conferinţă de profil. Fiţi atenţi(te) la capitolul bani. Deşi sunteţi precauţi(te) de felul vostru, nu vă asumaţi riscuri prea mari, în dorinţa de a câştiga mai mulţi bani.


Mistreț:

În luna februarie, accentul se pune pe finanţe. Există bani, însă trebuie să finalizaţi anumite proiecte care vă vor consuma resursele financiare. Poate ar trebui să faceţi un calendar al cheltuielilor, astfel încât să nu rămâneţi descoperiţi(te). În plan sentimental, veştile sunt bune. Atât voi, cât şi partenerul(a) sunteţi într-o dispoziţie romantică, aşa că veţi petrece mai mult timp împreună. Fie că ieşiţi în oraş, fie că staţi îmbrăţişaţi(te) pe canapea privind la un film, fiecare moment va contribui la consolidarea relaţiei voastre. Dacă sunteţi în căutarea iubirii, veţi simţi o energie care vă va împinge de la spate. După mijlocul lunii nu este exclus să vă întâlniţi jumătatea. Sau o prietenie platonică să se transforme în ceva romantic.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS