Zodiac chinezesc, 8-14 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 8-14 februarie 2021


Șobolan:

Săptămâna aceasta focalizaţi-vă asupra ceea ce este cu adevărat important pentru voi. Veţi observa că veţi prinde mai multă putere, iar ceilalţi(lelalte) vă vor respecta pentru această decizie. Atenţie, să nu vă extenuaţi! Rezervaţi-vă timp şi pentru relaxare.


Bivol:

Norocul este de partea voastră în această săptămână. Bucuraţi-vă de viaţă. Petreceţi timpul cu persoanele dragi vouă şi recuperaţi perioada în care a trebuit să fiţi departe de ele. Nu vă mai îndoiţi de voi înşivă(sevă). Vedeţi ce anume vă ţine pe loc şi schimbaţi ce e de schimbat. Dacă vreţi să fiţi fericiţi(te), cultivaţi-vă compasiunea.


Tigru:

Vă deranjează anumite comportamente, însă ar trebui să vă focalizaţi mai mult pe ce faceţi voi şi nu pe ce fac ceilalţi(lelalte). Înainte de a vă lua un angajament, asiguraţi-vă că puteţi duce la bun sfârşit ce aţi promis că faceţi.






Iepure:

Aveţi încredere în destin. Aveţi puterea de a influenţa oamenii cu atitudinea voastră pozitivă şi puternică. Nu, uitaţi, însă nici de ceea ce vă doriţi voi cu adevărat. Vorbiţi deschis despre sentimentele voastre. Veţi observa că şi ceilalţi(lelalte) vă vor urma exemplul.


Dragon:

Ar trebui să fiţi puţin mai altruişti(ste) decât de obicei. Veţi observa că puteţi influenţa mai uşor oamenii, dacă vă arătaţi o latură mai puţin egoistă şi scorţoasă. Atenţie şi la emoţiile care vă pot copleşi din anumite motive! Păstraţi-vă calmul şi discutaţi deschis despre ce vă frământă.


Șarpe:

Luaţi-o mai uşor săptămâna asta. Aţi muncit din greu, v-aţi făcut griji multe. Deşi veţi avea multe de făcut, încercaţi să le puneţi într-o ordine a priorităţilor şi să acordaţi timp şi pentru odihnă şi relaxare. După mijlocul săptămânii spre weekend, faceţi-vă planuri pentru a ieşi împreună cu amicii(ele) sau familia. Sau poate să daţi o petrecere la voi acasă. Orice iniţiativă în acest sens vă va face bine.






Cal:

Învăţaţi să râdeţi la ceea ce nu merge aşa cum aţi fi sperat. Nu sunt lucruri pe care să nu le puteţi face dacă gândiţi şi acţionaţi pozitiv. Iar dacă ceva nu depinde de voi pentru a fi reparat, atunci nu merită să vă bateţi capul. Nu vă stresaţi inutil. Păstraţi-vă energia pentru a face doar lucrurile la care chiar puteţi contribui. Dacă cei(le) din jurul vostru au nevoie de încurajări, fiţi acolo pentru ei(le)!


Capră/Oaie:

Gândiţi înainte să acţionaţi sau să vă implicaţi în problemele altora. La serviciu este recomandat să vă vedeţi de treaba voastră. Nu este momentul să faceţi plângeri sau să solicitaţi anumite schimbări. Jumătatea săptămânii vă aduce feţe prietenoase şi multă bucurie. Weekendul vine cu prilej de întâlniri cu rude sau prieteni(e) apropiaţi(te).


Maimuță:

Cea mai bună tactică pe care o puteţi aplica în această săptămână este să acceptaţi noi responsabilităţi, indiferent de unde vin. Le puteţi face faţă admirabil. Dacă sunteţi singuri(e), este momentul ideal pentru o schimbare în atitudinea voastră, mai ales în ceea ce priveşte viaţa socială. Aveţi nevoie de ceva nou şi romantic în viaţa voastră.






Cocoș:

Nu prea aveţi de ce să vă faceţi griji în această săptămână, chiar dacă pot apărea momente în care să fie nevoie urgentă de voi. Faceţi tot ce depinde de voi şi veţi reuşi să depăşiţi orice situaţie. Până la finalul săptămânii puteţi avea câteva idei creative care să genereze nişte rezultate extraordinare. Fiţi încrezători(are) şi puneţi-le în aplicare!


Câine:

Simţiţi nevoia de mai multă stabilitate sentimentală. Dar pentru acest lucru trebuie să vă controlaţi tendinţa de gelozie. Nu vă arătaţi exagerat de posesivi(e). În plan profesional aveţi idei care îi/le vor încânta pe şefi(e). Aceştia(stea) vă vor asculta cu interes, dar aveţi grijă să nu folosiţi un ton prea ridicat! În weekend, fiţi atenţi(te) la alimentaţie! Evitaţi mâncărurile picante!


Mistreț:

Uneori chiar nu puteţi face totul într-o zi. Nu trebuie să vă chinuiţi atât de mult. Munciţi oricum din greu. Daţi-vă voie şi să vă relaxaţi. Organizaţi-vă mai bine priorităţile, iar lucrurile care nu sunt urgente le puteţi rezolva în etape. Cu cât vă odihniţi mai mult, cu atât veţi fi mai creativi(e) şi veţi observa şi alte perspective asupra problemelor voastre. Fiţi deschişi(se)!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS