Te-ai născut în timp ce Mercur era retrograd? Voi fi ghinionist(ă) în viață?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Te-ai născut în timp ce Mercur era retrograd? Voi fi ghinionist(ă) în viață?


Când Mercur este retrograd, el aduce confuzie în viața noastră, scrie horoscop-urania.org. Dar dacă v-aţi născut în timpul retrogradării lui Mercur, să nu vă imaginaţi nicio clipă că veţi avea parte de ghinion în viață! Atunci când Mercur este în mişcare retrogradă, veţi remarca că nimic nu mai are noimă.

Cel mai probabil veţi începe să faceţi alegeri bizare. Și veţi sesiza că orice lucru enervant care s-ar putea întâmpla, chiar se va întâmpla. Aici poate fi vorba despre conversații neplăcute, blocaje în comunicare și în trafic, întâlniri eşuate sau nedorite și multe alte situații incomode.

Mercur va fi retrograd în 2021 de trei ori: 30 ianuarie – 19 februarie; 31 mai – 21 iunie; 28 septembrie – 16 octombrie. Dar, dacă o persoană se naște când Mercur e retrograd, nu înseamnă că viața să va fi plină de nenorociri.

Aflaţi aici dacă în ziua nașterii voastre, Mercur era retrograd: https://astrostyle.com/was-i-born-during-mercury-retrograde/






Ce înseamnă dacă te-ai născut când Mercur era retrograd?

Persoanele care se nasc în timp ce Mercur este retrograd pot fi unele dintre cele mai creative fiinţe umane.

Aceşti oameni se pot simți nedesluşiţi, determinând uneori pierderea valorii de sine.


Dacă v-aţi născut în timpul lui Mercur retrograd...

  1. Gândiţi mai adânc. Poate aţi remarcat că modul vostru de gândire este mult mai profund decât al celorlalți(te) și că sunteţi mai sceptici(e), potrivit horoscop-urania.org. La fel cum Mercur pare să se miște înapoi, voi observaţi lucrurile în același mod. Pentru orice opinie sau argument prezentat, îl priviţi și îl analizaţi din toate părțile, înapoi, înainte și lateral.
  2. Vă simţiţi puțin singuri(e). Deși nu e nimic anormal să fiti singuratici(e), s-ar putea să fi simțit că, de-a lungul vieții voastre, oamenii nu vă înțeleg perfect. Dar, pur și simplu, voi gândiţi diferit față de alții(tele) și aveţi o abordare alternativă pentru a vă rafina talentele.
  3. Sunteţi nişte inovatori(are). Când Mercur intră în retrogradare, oamenii născuți în această perioadă descoperă că îi încearcă un imbold de energie și inteligență. Datorită gândirii voastre incomparabile, descoperiţi că sunteţi buni(e) în comunicare și aveţi conversații motivante și idei creative. La urma urmei, Mercur este planeta comunicării.
  4. Aveţi un simț al umorului special. Deoarece înţelegeţi lucrurile diferit și gândiţi profund, simțul umorului vostru se limitează la fiind aberant. Dar, această abordare stupidă vă diferenţiază de restul și vă oferă o personalitate și mai aparte.
Când v-aţi născut, Mercur era fie retrograd, fie direct, conform horoscop-urania.org. Desigur, există o ocazie mai mare de a vă naște atunci când această planetă este directă, deoarece Mercur e retrograd doar de trei sau patru ori pe an, pentru o perioadă de timp de 21 de zile.

Această planetă este retrogradă 19 la sută din timp, deci este vorba despre o șansă de 1 din 5.






De ce Mercur retrograd afectează oamenii?

Deoarece Mercur este o planetă care deţine aproape toate aspectele importante ale vieții: în special munca, tehnologia și informațiile. Atunci când această planetă este retrogradă, poate deranja orice lucru bazat pe comunicare.

Aceste încurcături pot varia de la ceva mic, cum ar fi complicaţii cu computerul sau ceva la scară mai mare, cum ar fi dispariţia unor documente importante.

Deși Mercur pare să se deplaseze înapoi și este, de fapt, o iluzie optică, persoanele care cred în influenţa sa, știu că există o putere mai mare la serviciu.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS