2021 - De câte ori va fi Mercur în mişcare retrogradă?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
2021 - De câte ori va fi Mercur în mişcare retrogradă?

  1. Mercur retrograd în Vărsător are loc în intervalul 30 ianuarie – 21 februarie 2021. Această mișcare le va pricinui persoanelor născute în această zodie destule probleme, deoarece ele își vor exprima cu dificultate sentimentele, nu vor avea deloc o comunicare eficientă cu persoanele din jur și doresc să se izoleze, pentru că simt că nimeni nu le poate înțelege. Aceste persoane vor să evite să fie rănite, motiv pentru care vor prefera să stea departe de oameni și să se gândească mai mult la aspectele vieții. Vă veţi focaliza mai mult pe alte dimensiuni ale vieții voastre, îndeosebi pe serviciu și pe sprijinul celorlalți(te), continuând să simțiți că nimeni nu vă poate auzi gândurile și nu vă poate sprijini, pentru a deveni persoana de dinainte.






  2. Mercur retrograd în Gemeni are loc în perioada 29 mai – 22 iulie 2021, interval de timp în care emoțiile vor fi mai mereu la maximum, care ne vor zăpăci complet starea de spirit în fiecare zi. Următoarea perioadă va fi una foarte grea din punct de vedere emoțional. Exploziile de nervi îi/le vor afecta pe membrii(ele) familiei, care se vor strădui să ne înțeleagă, ceea ce nu le va ieși mai deloc, pentru că lucrurile o vor lua razna. Vă veţi lupta pentru a vă pune ordine în gânduri și a rămâne pe drumul pe care vreţi să mergeţi în viață. Nu vă lăsaţi influenţaţi(te) de nimeni, pentru că nimeni nu vă cunoaște îndeajuns. Încercaţi să vă ghidaţi după semnele pe care vi le oferă instinctul și sufletul.






  3. Mercur retrograd în Balanță (27 septembrie – 8 octombrie 2021) va trezi amintiri neplăcute. Zodiile doresc să trăiască în trecut în această perioadă și aşteaptă ca oamenii care cândva au fost în viața lor, să se întoarcă cu sentimente mai puternice și gânduri mai bune. Pot apărea certuri grave în cupluri, care cu greu vor fi soluţionate, pentru că starea de spirit va fi extrem de neliniştită, motiv pentru care nu vom fi capabili(e) să luăm decizii importante și să analizăm situația așa cum ar trebui.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS