Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru fiecare zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor pentru fiecare zodie


Berbec:

Persoanele născute în această zodie sunt dornice, dinamice, rapide și competitive. Altfel spus, nativilor(elor) Berbec le place să facă lucruri noi și adoră provocările. Pentru ei(le), alegeţi o activitate amuzantă care poate fi transformată într-o provocare. O invitație la un curs de gătit interactiv poate fi o idee bună dacă sunteţi în căutarea cadoului ideal.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii sunt puternici(e), de încredere, senzuali(e) și creativi(e) - și se știe că le plac lucrurile cele mai rafinate în viață. Un vas pentru brânzeturi în formă de inimă este amestecul extraordinar de practic și romantic, iar asocierea cu o selecție de brânzeturi și o cutie de bomboane din ciocolată preferată poate fi cadoul perfect.


Gemeni:

Nativii(ele) Gemeni sunt versatili(e), expresivi(e), curioși(ase) și amabili(e). Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt plini(e) de povești hazlii și subiecte de conversație isteţe. Un calculator personal de dimensiuni mai mici este o sursă de creație ideală pentru un Geamăn expresiv.






Rac:

Cei(le) născuţi(te) sub acest semn zodiacal sunt intuitivi(e), sentimentali(e), plini(e) de compasiune și protectori(are), așa că iubesc lucrurile care sunt alese cu atenţie și care le arată că vă pasă cu adevărat. Primiţi şi recompense dacă e ceva pentru casa lor; aceşti(ste) nativi(e) iubesc spațiile confortabile. Un tablou personalizat cu ziua în care v-ați întâlnit sau cu imortalizarea primului sărut este un cadou perfect de Ziua Îndrăgostiților.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt serioși(ase), deschiși(se) la minte, pasionali(e) și siguri(e) pe ei(le). Dar, sunt și regii(nele) rețelelor de socializare. O lampă circulară pentru poze este cadoul perfect pentru ei(le).


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii sunt practici(e), loiali(e), blânzi(de) și analitici(e). Dar, sunt și persoane care se neglijează. Aşadar, o ședință la Spa este o modalitate excelentă de a îi/le ajuta să se relaxeze și să se răsfețe. Vă vor mulțumi mai târziu.






Balanţă:

Cei(le) născuţi(te) sub acest semn sunt sociabili(e), corecţi(te), diplomaţi(te) și plini(e) de har. Dar, sunt, de asemenea, foarte atenţi(te) în ceea ce privește romantismul și micile atenții. Un coș de cadouri inspirat le va aduce cu siguranță zâmbetul pe față. Dacă nu doriţi să cumpăraţi ceva prefabricat, creaţi singuri(e) un coș cu bunătăţile lor preferate.


Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii sunt pasionali(e), încăpățânați(te), inventivi(e) și fară frică. Și, de asemenea, sunt cunoscuți(te) pentru că le place orice are legătură cu mirosul. Un parfum este una dintre cele mai banale idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților, așa că aţi putea încerca totuși ceva mai unic. Popularele lumânări Homesick sunt perfecte și se găsesc într-o mulțime de variante.


Săgetător:

Săgetătorii sunt extrovertiţi, optimişti, hazlii și generoşi și sunt adesea sufletul petrecerii. O cameră polaroid cu poze la minut este cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților. Le va da ocazia să-și înregistreze amintirile fericite cu voi, precum și cu amicii(ele) și familia.






Capricorn:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt serioși(ase), independenți(te), disciplinați(te) și consecvente. Și, probabil, sunt cei(le) mai harnici(e) persoane pe care le cunoaşteţi. O carte cu recomandări pentru îngrijirea de sine este un mod excelent de a le reaminti să-și găsească timp pentru odihnă după munca grea. Au nevoie de ea, dar pur și simplu nu o arată.


Vărsător:

Vărsătorii sunt profunzi, inventivi, originali și nu fac compromisuri. Aceste persoane iubesc orice lucru bizar și nemaiîntâlnit. De aceea, datorită aspectului lor enigmatic, o lampă lună 3D este perfectă pentru a le stârni imaginația și creativitatea.


Peşti:

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt afectuoase, empatice, deştepte și artistice. Dar, sunt și mari fani(e) ai(le) oricărui lucru neobişnuit prin care le arătați că vă pasă. O sticlă de apă cu cristale vindecătoare este un cadou minunat pentru orice nativ(ă) Peşti care este mereu în deplasare.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS