Zodiacul chinezesc pentru luna ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna ianuarie 2021


Șobolan:

Începe un nou ciclu de 12 luni pentru voi. Pregătiţi-vă să lăsaţi trecutul în urmă şi să vă gândiţi la prezent şi viitor. Apar oportunităţi în carieră. Se prea poate să vă găsiţi un alt loc de muncă sau să fiţi promovaţi(te). Veţi avea o responsabilitate mai mare, însă şi veniturile cresc. În dragoste, vă bucuraţi de o carismă puternică. Magnetismul vostru atrage oameni în jur. Dacă aveţi deja partener(ă), poate că a venit vremea să oficializaţi totul în faţa prietenilor(elor) şi rudelor.


Bivol:

Se anunţă o perioadă intensă pentru voi. Sunteţi pregătiţi(te) să luaţi viaţa în mâini şi să aveţi un început proaspăt în 2021. Până atunci, vă pregătiţi să începeţi un ciclu lunar personal de 12 luni şi aveţi nevoie de mai mult timp pentru voi că să reflectaţi asupra a ceea ce s-a petrecut şi asupra a ceea ce vă doriţi să se întâmple în viitor. În plan sentimental, luna ianuarie se anunţă bogată în evenimente intime ce vor contribui la crearea unor amintiri extraordinare. Se anunţă activităţi sociale care vă vor încărca cu energie pozitivă. Dacă sunteţi singuri(e), vă puteţi găsi dragostea la una din petrecerile caritabile la care veţi participa. Ceva măreţ urmează să se întâmple.


Tigru:

Luna ianuarie se anunţă activă şi competitivă din punct de vedere profesional. Se poate să redescoperiţi pasiuni din trecut, care să vă aducă zâmbetul pe buze şi să vă relaxeze. Vă simţiţi energici(e) şi, totuşi, puţin nostalgici(e) după ceva din trecut. Apar oportunităţi noi în dragoste sau prietenie. Dacă sunteţi în căutarea jumătăţii, folosiţi-vă de această energie pentru a atrage oameni interesanţi în jurul vostru.






Iepure:

Există energii care vă atrag în zona profesională. Sunteţi competitivi(e) şi aventuroşi(ase). Încercaţi, însă, să găsiţi un echilibru între viaţa profesională şi cea romantică. Lăsaţi timp şi pentru distracţie. Se prea poate să faceţi un progres semnificativ din punct de vedere financiar, ceea ce vă va îndemna spre un pas înainte în relaţia de cuplu. Poate să vă mutaţi împreună cu partenerul(a) actual(ă) sau chiar să oficializaţi relaţia.


Dragon:

Deşi nu vă mai faceţi griji cu banii, tot vă gândiţi la cum să vă creşteţi puterea financiară. Încercaţi să fiţi mai aventuroşi(ase). Aveţi grijă şi la capitolul sănătate pentru minte, corp şi suflet. Puteţi începe un regim alimentar sau să încercaţi să faceţi meditaţii. Vă veţi mări astfel nivelul de energie. Dacă sunteţi singuri(e), acceptaţi toate invitaţiile pe care le primiţi. Nu se ştie când puteţi întâlni pe cineva special. Se anunţă o puternică revelaţie după 25 ianuarie. Fiţi deschişi(se) pentru toate oportunităţile sentimentale care vă apar în cale. Se poate ca cineva din trecutul vostru să vă reapară la uşă.


Șarpe:

E nevoie de şi mai multă determinare în relaţii, dar şi la capitolul bani. Drumul pe care mergeţi vă poate duce spre o schimbare a carierei. Orientaţi-vă spre un domeniu care vă face cu adevărat plăcere şi în care vă puteţi dezvolta pe măsura ambiţiilor voastre. Dacă sunteţi singuri(e), apar oportunităţi de a cunoaşte oameni noi. Participaţi la mai multe evenimente sociale şi lăsaţi să se înţeleagă că sunteţi în căutarea jumătăţii. Fiţi mai abordabili(e).






Cal:

Aţi fost destul de ocupaţi(te) luna trecută şi cam la fel se anunţă şi luna ianuarie. Ar trebui, însă, să vă faceţi timp şi pentru relaţie. Aveţi nevoie de timpul petrecut în compania partenerului(ei) pentru a vă relaxa şi a vă încărca bateriile. Va conta mult această energie la începutul anului 2021. Mutarea lui Jupiter în Vărsător va aduce oportunităţi în carieră. Poate vă schimbaţi domeniul de activitate sau poate începeţi o afacere pe cont propriu cu un/o membru(ă) al/a familiei. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relaţie, energiile astrale vă apropie şi mai mult de partenerul(a) de cuplu. Comunicarea se îmbunătăţeşte, mai ales datorită faptului că vă concentraţi mai mult pe plusurile partenerului(ei) decât pe minusurile sale. Nu repetaţi greşelile trecutului! Schimbaţi obiceiurile care vă aduc negativitate.


Capră/Oaie:

Pentru Capră/Oaie, această lună este întotdeauna cea mai aglomerată din an. În luna ianuarie vă veţi bucura de o bună comunicare în toate planurile. Vă puteţi reapropia de prieteni(e), cunoştinţe, rude de care aţi uitat în ultimii ani. Profitaţi de aceste momente pentru o reconectare cu persoane dragi pe care le-aţi lăsat în planul doi şi chiar trei. Dacă sunteţi singuri(e), puteţi avea oportunităţi romantice. Profitaţi de ele!


Maimuță:

Tot ce ţine de această lună merită fiecare efort. Distracţie, joacă, romantism, creativitate; veţi avea parte din toate câte puţin. Veţi fi ocupaţi(te) să vă creşteţi veniturile, iar norocul vă surâde. Sunt şanse mari să descoperiţi noi surse de bani. Sunteţi mai afectuoşi(ase), mai romantici(e), iar partenerul(a) vă răspunde cu aceeaşi monedă. Dacă sunteţi singuri(e), aveţi energia potrivită pentru a atrage un/o partener(ă) pe măsura voastră.






Cocoș:

Anul Şobolanului se va termina în curând, iar vouă vă stă gândul la vacanţă. Vreţi distracţie, romantism, joacă. Energia este bună iar seminţele pe care le veţi planta acum vor aduce roadele aşteptate pe parcursul anului viitor. Vorbiţi cu oameni influenţi despre ideile voastre şi puteţi avea succes. Aşteptaţi-vă la modificări importante în sfera carierei. Poate că nu vă simţiţi pregătiţi(te) întru totul pentru această schimbare, însă este ceva ce aveţi nevoie. Cereţi ajutorul prietenilor(elor) şi rudelor.


Câine:

Aveţi încredere în voi încă de la începutul lunii. Credeţi că meritaţi toate lucrurile bune care vi se întâmplă, iar acesta este şi adevărul. Aţi muncit mult, iar rezultatele încep să se vadă. Concentraţi-vă mai mult pe comunicare în această lună şi dedicaţi mai mult timp casei şi familiei! Luaţi-vă o pauză, aveţi grijă de voi şi de sufletul vostru. Poate reluaţi câteva activităţi care v-au pasionat cândva. Intrarea lui Jupiter în Vărsător va intensifica dorinţa de a exploata mai mult latura voastră spirituală.


Mistreț:

În curând se va încheia anul Şobolanului şi vă va lăsa inspiraţi(te), motivaţi(te), energizaţi(te), gata să începeţi în forţă următorul an, Anul Bivolului. Luna ianuarie va fi o lună de tranziţie, cu un potenţial uriaş în sfera profesională. Profitaţi de toate oportunităţile care vă apar. Se anunţă musafiri de departe care vor aduce multă bucurie în casa voastră. În această lună sunt favorizaţi(te) cei(le) care studiază.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS