Zodiac chinezesc 2021 - Anul Bivolului de Metal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc 2021


2021 este Anul Bivolului în zodiacul chinezesc. Semnul zodiacal își va face simțită prezența începând cu 12 februarie.


Șobolan:

Pentru cei(le) născute în acest semn zodiacal, 2021 va fi un an bun şi fericit. Câştigurile nu vor fi fabuloase, însă va fi un an strălucitor şi fericit pentru familie şi veţi beneficia, indirect, de norocul altora. Vă puteţi confrunta cu mai multe responsabilităţi în sfera profesională şi vă puteţi simţi mai aglomeraţi(te) decât de obicei.


Bivol:

Va fi un an bun pentru voi, deşi planurile voastre pot suferi amânări din cauza unor mici greutăţi apărute ca din senin. E un an favorabil căsătoriei şi prieteniilor, asociaţiilor, parteneriatelor. Pot apărea noi membri(e) în familie sau dedicaţi mai mult timp copiilor actuali. Se anunţă şi o călătorie surpriză, la care nu v-aţi fi aşteptat în 2021.


Tigru:

Va fi un an amestecat pentru voi. Pot exista certuri şi neînţelegeri, cauzate de voi înşivă(sevă) şi încăpăţânarea voastră. Vă puteţi simţi frustraţi(te) pentru că sunteţi împiedicaţi(te) în drumul vostru de cineva cu o autoritate mai mare. Sfatul cel mai înţelept este să vă stăpâniţi mânia în 2021. Necazurile pot lua sfârşit mult mai repede dacă reuşiţi acest lucru.






Iepure:

Va fi un an cu suişuri şi coborâşuri, în care vă puteţi simţi frustraţi(te) dacă lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi. Din cauza anxietăţilor şi stării de nervozitate, vă puteţi altera şi starea de sănătate. De aceea este indicat să fiţi echilibraţi(te) şi să realizaţi că, uneori, realizarea planurilor poate dura mai mult. Şi că nu întotdeauna lucrurile depind sută la sută de voi.


Dragon:

Va fi un an norocos pentru cei(le) născuţi(te) în acest semn zodiacal. Deşi progresul este mai modest, vă puteţi considera norocoşi(ase) pentru că eventualele conflicte şi greutăţi nu vă vor afecta direct. Va fi un an protector în care viaţa de familie decurge armonios, în care dificultăţile se vor rezolva cu înţelegere şi iubire.


Șarpe:

Va fi un an moderat pentru voi. Vă puteţi aştepta ca oamenii să vă contrazică. Câteva obstacole sau calcule financiare eronate vă pot da peste cap, în ciuda intuiţiei şi precauţiei voastre. Luaţi lucrurile aşa cum sunt şi nu le complicaţi mai mult prin încăpăţânare.






Cal:

Va fi un an liniştit, cu muncă din plin, dar scopurile voastre vor fi îndeplinite. Pot apărea câteva incidente, însă dacă le aplanaţi cu calm şi diplomaţie, ele pot deschide calea unor câştiguri financiare. Dacă apar probleme, ele vor veni din pricina copiilor sau subalternilor(elor).


Capră/Oaie:

Va fi un an cu suişuri şi coborâşuri pentru voi. Pot apărea conflicte sau certuri, neînţelegeri sau pretenţii exagerate din partea familiei sau prietenilor(elor). Încercaţi să nu cheltuiţi sume extravagante, căci nu va fi un an în care să obţineţi bani uşor. Câştigurile pot fi moderate, dar suficiente dacă nu exageraţi cu cheltuielile.


Maimuță:

Va fi un an oarecum modest pentru voi. Bucuriile şi profiturile sunt reduse. Însă viaţa de familie este mai mult decât satisfăcătoare. Sunt posibile şi călătorii. Pentru că progresul material nu este cel aşteptat, este indicat să reduceţi din pretenţii.






Cocoș:

Este un an al recuperărilor pentru persoanele născute în această zodie. Puteţi recăpăta puterea pierdută sau încrederea. Puteţi primi ajutor din partea celorlalţi(te) pentru depăşirea unor obstacole. Se prea poate să călătoriţi în acest an. La capitolul precauţie fiţi atenţi(te) la obiectele ascuţite, căci s-ar putea să vă răniţi.


Câine:

Va fi un an cu mai multe incertitudini, dar ce este sigur în viaţa asta? Atenţie să nu luaţi decizii pripite care să vă pună în dificultate. Prietenii(ele) şi asociaţii(tele) pot să nu vă înţeleagă, iar voi să credeţi că vor să profite de voi. De aici se poate ajunge la conflicte şi jigniri. Deci evitaţi răstălmăcirile şi confruntările cu orice preţ. La capitolul bani, încercaţi să nu cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi.


Mistreț:

Va fi un an foarte bun pentru voi, cu şanse evidente de a începe o afacere pe cont propriu. Orice probleme vor apărea, ele pot fi rezolvate cu uşurinţă. Dacă este un capitol la care lucrurile să fie incerte, acela este dragostea. Însă nici nu trebuie să disperaţi, căci şi aici puteţi găsi rezolvare dacă renunţaţi la încăpăţânare.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS