Zodiac chinezesc, 11-17 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 11-17 ianuarie 2021


Șobolan:

Aveţi dreptul să vă spuneţi opiniile, atât timp cât nu jigniţi pe nimeni. Urmaţi-vă propriile interese, susţineţi-vă cu tărie punctul de vedere şi nu vă lăsaţi dominaţi(te) de ceilalţi(lelalte). Aveţi încredere în voi. Dacă vreţi să fiţi apreciaţi(te), nu vă sfiiţi să arătaţi că sunteţi demni(e) de apreciere. Arătaţi că sunteţi puternici(e) şi că vă puteţi purta singuri(e) de grijă.


Bivol:

Trebuie să vă motivaţi să daţi tot ce e mai bun din voi. Aveţi motive să fiţi optimişti(ste). Loialitatea faţă de persoana pe care o iubiţi poate fi pusă la îndoială, în această săptămână. Vă este greu să luaţi nişte decizii, iar hotărârile luate pot avea un impact dramatic. Organizaţi-vă mai bine şi cereţi ajutorul unor consilieri(e) respectabili(e).


Tigru:

Este nevoie de mai multă precauţie în această săptămână. Luaţi lucrurile încet, nu forţaţi, nu vă grăbiţi, concentraţi-vă pe angajamentele pe care vi le-aţi asumat. Nu vă stă în fire să cereţi ajutorul, însă ar fi recomandat să o faceţi. În relaţia de cuplu pot apărea câteva certuri prosteşti din cauza temperamentului vostru vulcanic. Încercaţi să vă arătaţi sentimentele şi prin acţiuni, nu doar prin cuvinte.






Iepure:

Aveţi o personalitate magnetică şi influentă. Străluciţi oriunde mergeţi, faceţi sugestii şi daţi sfaturi. Lumea vă ascultă şi vă urmează. Aveţi, totuşi, tendinţa de a fi foarte critici(e) cu voi. Deşi aveţi foarte multe rezultate, tot credeţi că mai aveţi mult până la perfecţiune. Ambiţia este la cote maxime şi vă forţează să vă asumaţi prea multe responsabilităţi. Atenţie să nu vă epuizaţi!


Dragon:

Sunteţi nişte lideri(e) înnăscuţi(te), talentaţi(te) şi puternici(e). Simplul fapt că vă simţiţi confortabil în această poziţie îi/le face pe ceilalţi(lelalte) să vă urmeze orbeşte. Degajaţi energie, ceea ce îi/le face pe cei(le) din jurul vostru să treacă la acţiune. Fiţi precauţi(te) când sunteţi în trafic, există riscul unor uşoare accidentări. În familie pot apărea conflicte din cauza dorinţei voastre exagerate de a avea mereu dreptate.


Șarpe:

E o săptămână în care ar trebui să vă bazaţi mai mult pe forţele proprii, să aveţi mai multă încredere în voi şi să o luaţi de la capăt. Conflictele din ultima vreme v-au făcut să vedeţi mai clar cum stau lucrurile şi sunteţi pregătiţi(te) să acţionaţi. Asumaţi-vă rolul de conducători(are) al/a propriei vieţi şi nu-i/le mai lăsaţi pe ceilalţi(lelalte) să vă abată de la drumul vostru.






Cal:

E o săptămână pozitivă pentru voi. La proiectele începute veţi primi ajutor din partea unor persoane influente. Urmăriţi-vă interesele în afaceri şi faceţi calcule atente cu banii. Nu vă diminuaţi aspiraţiile din cauza fricii. Organizaţi-vă mai bine şi protejaţi-vă propriile interese. Nu sunt excluse nici aventurile la care veţi participa alături de prieteni(e) dragi sau rude apropiate.


Capră/Oaie:

E o săptămână în care veţi fi dramatici(e) şi pasionali(e) în urmărirea propriilor interese. Vestea proastă este că sunteţi prea nerăbdători(are) şi impulsivi(e). Aveţi nevoie de ceva mai multă răbdare. Faceţi un pas în spate, disciplinaţi-vă voinţa şi bazaţi-vă pe energia, entuziasmul şi carisma cu care îi/le atrageţi pe ceilalţi(lelalte). Atenţie la acţiunile riscante!


Maimuță:

Sunteţi la începutul unui nou capitol din viaţa voastră. Dacă daţi înapoi din cauza experienţelor nefericite din trecut riscaţi să pierdeţi mult. Cereţi ajutorul când sunteţi nesiguri(e). Oamenii vă respectă şi nu vă vor lăsa singuri(e). Fiţi curajoşi(ase), înfruntaţi cu tărie ceea ce urmează. Încercaţi să nu fiţi impulsivi(e) în relaţia de cuplu. Consecinţele pot fi nefericite.






Cocoș:

Aveţi o influenţă bună asupra rudelor şi prietenilor(elor), iar aceştia(stea) vă susţin necondiţionat. E o perioadă propice să vă înfruntaţi cu siguranţă de sine provocările şi să aveţi încredere în viitor. E nevoie de diplomaţie în relaţia cu ceilalţi(lelalte), dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţaţi la priorităţile voastre. Planificaţi-vă totul cu atenţie şi urmăriţi oportunităţile. Urmează un nou capitol important în viaţa voastră.


Câine:

Ar trebui să vă analizaţi motivele care vă împiedică să faceţi compromisuri. Nu trebuie să câştigaţi orice bătălie, unele „înfrângeri” pot fi chiar mai benefice decât „victoriile” cu orice preţ. Nu vă împotriviţi valului, mergeţi în pas cu el, cu încredere. Bazaţi-vă pe cuvinte, în această săptămână. Puteţi să-i/le faceţi pe ceilalţi(lelalte) să vă urmeze.


Mistreț:

Simţiţi nevoia să fiţi perfecţi(te), să faceţi planuri mari. E o săptămână excelentă să puneţi cap la cap scheme care să vă ducă pe culmile gloriei. Aveţi suportul familiei şi al/a partenerului(ei) de cuplu şi puteţi muta munţii. Nu vă fie teamă să visaţi. Imaginaţia voastră este puternică. Exprimaţi-vă fără reţinere simţul artistic şi creativ. Atitudinea pozitivă vă va deschide uşi foarte importante pentru voi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS