Cel mai potrivit loc de muncă pentru tine în funcţie de semnul zodiacal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce meserie ţi se potriveşte în funcţie de zodia în care te-ai născut


Berbec:

Voi sunteţi firi vibrante, energice, entuziaste şi competitive. Pentru voi, cele mai bune locuri de muncă sunt cele pe bază de comision şi bonusuri, publicitate şi relaţii publice. De asemenea, pentru că sunteţi firi curajoase şi impulsive, puteţi fi foarte buni(e) poliţişti(ste) sau pompieri. Nu sunt excluse nici cariere în antreprenoriat, armată, politică, televiziune, divertisment.


Taur:

Cel mai mult Taurii iubesc stabilitatea. Voi munciţi din greu, sunteţi determinaţi(te), răbdători(are), oneşti(ste) şi metodici(e). Locurile de muncă ideale pentru voi ar trebui să aibă legătură cu florile, alimentele, bijuteriile sau produsele de lux. Pentru că aveţi o voce puternică şi vă pricepeţi la vorbe puteţi fi purtător(are) de cuvânt sau recepţionist(ă). Mai puteţi lucra şi ca: educator(are), contabil(ă), inginer(ă), avocat(ă) sau bucătar(ăreasă).


Gemeni:

Gemenii sunt fericiţi dacă locul de muncă le stimulează intelectul. Nu supravieţuiţi prea mult în rutină, în schimb vă fascinează locurile de muncă prin care puteţi călători sau prin care vă puteţi lărgi reţeaua de cunoştinţe. Voi puteţi face carieră în domenii precum: bursă, telefonie, suport tehnic, arhitectură, operaţiuni de salvare.






Rac:

Voi aveţi o fire blândă şi sunteţi preocupaţi(te) să aveţi grijă de alţii(tele). Este foarte posibil ca Racii să lucreze cu copiii sau cu animalele. Însă pot face faţă cu succes în domenii executive pentru că au abilităţi multifuncţionale. Nu degeaba se spune despre zodia Rac că este Mama Zodiacului (Capricornul este Tatăl). Racii pot face carieră în: grădinărit, servicii sociale, îngrijire copii, resurse umane, învăţământ, avocatură, director(are) general(ă) şi armată.


Leu:

Neînfricatul Leu va duce orice companie pe culmile succesului. Nu are teamă, este independent, vizionar şi iubeşte locurile de muncă care îi conferă statut şi putere. Cele mai bune locuri de muncă pentru Lei sunt: director(are) general(ă), actor(riţă), ghid turistic, agent(ă) imobiliar(ă), proiectant(ă) de interior sau de modă, agent(ă) de vânzări sau lucrător(are) la Guvern.


Fecioară:

Cunoscute pentru perfecţionismul lor şi pentru un foarte dezvoltat simţ al detaliului, Fecioarele sunt foarte bune în industria serviciilor. Fecioarele pot fi foarte bune manichiuriste şi pot câştiga şi din bacşişuri, nu doar din salariu. De asemenea, persoanele născute în Fecioară se pricep să scrie şi pot fi foarte buni(e) statisticieni(e). Alte domenii în care Fecioarele pot face carieră sunt: traduceri, detectivi(e), învăţământ, editori(are).






Balanţă:

Balanţele sunt arătoase, armonioase, graţioase şi încântătoare. Ca atare pot fi foarte buni(e) ambasadori(are)/diplomaţi(te) sau operatori(are) la servicii clienţi. Nu este exclusă nicio carieră în domeniul artelor, muzică, dans. Balanţele mai pot lucra în turism sau în vânzări.


Scorpion:

Sunteţi pasionali(e) şi vă place să trăiţi la extreme. Aşa că nu este exclus ca pe Scorpioni să-i vedem dezamorsând bombe sau operând pe creier. Au o putere foarte mare de concentrare şi se pot detaşa lejer de elemente perturbatoare. Scorpionii pot fi foarte buni interogatori, care nu numai că intimidează, dar au şi o intuiţie foarte bună. Cele mai bune locuri de muncă pentru ei sunt: avocat(ă), detectiv(ă), profesor(ară), cercetător(are), chirurg, fizician(ă).


Săgetător:

Voi aveţi foarte dezvoltat simţul etic, sunteţi plini(e) de energie şi puţin filosofi(afe). Sunteţi excelenţi(te) când e vorba să luaţi decizii şi sunteţi şefi(e) corecţi(te). Firi spirituale, Săgetătorii pot fi întâlniţi în domenii precum protecţia mediului, protecţia animalelor şi consiliere. Rutina le omoară spiritul, iar cele mai bune meserii pentru ei sunt: dresor(are), editor(are), relaţii publice, antrenor(are) sau orice domeniu are legătură cu călătoriile.






Capricorn:

Voi sunteţi firi ambiţioase şi aveţi nevoie de provocări pentru a fi fericiţi(te). Ca şi caprele de munte, Capricornii sunt foarte abili să urce cât mai sus pe pante periculoase. Firi determinate şi insistente, Capricornii nu se vor opri până când nu vor reuşi ceea ce şi-au propus, au tendinţa de a fi dependenţi de muncă. Cele mai bune meserii pentru Capricorni sunt: administrator(are), editor(are), proprietar(ă) sau mare acţionar(ă) al unei bănci sau în tehnologia informaţiei.


Vărsător:

Voi vă gândiţi la umanitate, sunteţi firi avangardiste şi aventuroase. Vă plac meseriile neconvenţionale pe care – cel mai probabil – le inventaţi singuri(e). Nu vă plac locurile de muncă corporatiste. Cele mai bune meserii pentru Capricorni sunt: inventatori(are), cercetători(are), aviatori(are), proiectanţi(te), muzicieni(e), fermieri(e) sau în domeniile eco/bio/organic.


Peşti:

Spre deosebire de Berbec, care este cel mai tânăr semn zodiacal, Peştii sunt cei mai bătrâni. Ca atare, Peştii au tendinţa să fie „de modă veche”. Le plac artele tradiţionale (muzică, dans, fotografie). Dacă lucrează în domeniul frumuseţii, nu vă vor oferi cea mai modernă tunsoare, ci acea tunsoare care vi se potriveşte cel mai bine. Foarte mulţi(te) astrologi(age) şi practicieni(e) Tarot sunt Peşti. Cele mai bune meserii pentru Peşti sunt: artist(ă), asistent(ă) medical(ă), terapeut(ă), veterinar(ă), psiholog(agă).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS