Horoscopul dragostei 2021. Află cum vei sta cu dragostea în acest an

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei 2021. Află cum vei sta cu dragostea în acest an


Horoscopul dragostei 2021, Berbec:

Berbecii îndrăgostiți vor obține rezultatele dorite în 2021. Cu toate acestea, începutul anului nu va fi atât de prielnic pe cât v-aţi dori. Dar, perioada din aprilie până în septembrie se va dovedi foarte favorabilă pentru viața voastră sentimentală.

În acest timp, voi și partenerul(a) de cuplu veți rămâne îndrăgostiți(te) unul(a) de celălalt(alaltă) și ați putea chiar decide să vă uniţi destinele. Vă veţi bucura de fiecare moment alături de persoana dragă și vă veţi simți cu adevărat fericiţi(te) și optimişti(ste).

De asemenea, ați putea planifica împreună să mergeți într-o excursie. Trebuie să vă luaţi unele măsuri de precauție la mijlocul lunii noiembrie, deoarece viața voastră sentimentală poate trece prin situații îngrijorătoare, iar familia partenerului(ei) de viață va fi cauza principală a tuturor problemelor.

Într-o astfel de situație, va trebui să acordaţi prioritate relației voastre și să le explicaţi celui(ei) de lângă voi cum stă treaba, scrie horoscop-urania.org. Certurile din cuplu pot apărea și între lunile iunie și iulie din cauza impactului negativ al tranzitelor planetare asupra vieții voastre.

Utilizarea excesivă a telefonului mai mult decât este necesar va fi singurul motiv din spatele disputelor voastre. Într-o astfel de situație, îndepărtaţi-vă de tehnologie cât mai mult posibil și utilizaţi-o doar atunci când situația o cere.






Horoscopul dragostei 2021, Taur:

Viața sentimentală a Taurilor nu va fi una ieșită din tipare în 2021. Veţi petrece momente deosebite alături de partenerul(a) de viață. Cu toate acestea, vor exista și situații alarmante din cauza faptului că persoana dragă vouă nu vă oferă timpul și atenția de care aveţi nevoie.

În ciuda acestui fapt, împreună veți încerca să vă rezolvați certurile, făcând eforturi din când în când. Lunile mai și septembrie vă vor aduce momente încântătoare în ceea ce privește dragostea. În tot acest timp, vă puteți planifica, de asemenea, o escapadă romantică.

Indiferent de conflictele pe care le veți avea, cel(a) de lângă voi nu vă va părăsi și nici invers. Pe de altă parte, atenție mare, pentru că unele discuții pot apărea între voi din cauza unei a treia persoane! Dacă ies la suprafaţă dovezi clare despre infidelitatea oricăruia(eia) dintre voi, poate ar trebui luată în considerare și despărțirea.






Horoscopul dragostei 2021, Gemeni:

2021 va fi un an bun în ceea ce privește viața voastră sentimentală. La început de an, adică între ianuarie și februarie, nu este exclus să vă căsătoriţi cu cel(a) pe care îl/o iubiţi.

Fericirea va predomina în viața voastră sentimentală, iar voi și persoana dragă vouă veți petrece clipe memorabile împreună. Pe de altă parte, unii Gemeni se pot confrunta cu situații complicate. În acest caz, dacă vă iubiţi cu adevărat partenerul(a) de cuplu, atunci veţi reuși să depăşiţi acele obstacole.

Pe de altă parte, dacă sunteţi nestatornici(e), rezultatul va fi total opus. Începutul lui 2021 va fi prielnic, însă apoi va trebui să aveţi grijă să îi acordaţi atenție persoanei dragi vouă și nu să vă pierdeţi timpul cu lucruri inutile.

Căutaţi să lămuriţi orice îndoială fără să vă angrenaţi în luptă. Dacă persoana dragă vouă va fi nevoită să plece de lângă voi în interes de serviciu, rămâneți conectați(te) la telefon și comunicați mereu. Lunile ianuarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie și septembrie se vor dovedi a fi cele mai favorabile luni pentru Gemeni. Pe durata lor, puteți lua o decizie importantă legată de viața voastră sentimentală.






Horoscopul dragostei 2021, Rac:

Viața Racilor îndrăgostiți va fi mai bună în 2021. Dacă vă încadraţi în această categorie, aşteptaţi-vă la multă iubire de la începutul lui 2021 până în luna februarie.

Cu toate acestea, de atunci până la jumătatea lunii martie, vă puteți confrunta cu unele probleme. Dar din martie până la mijlocul lui aprilie, lucrurile vor reveni din nou la normal și vă veţi simți mai apropiaţi(te) de partenerul(a) de viață și veţi fi în stare să împărtăşiţi totul cu el(a).

Lunile mai, august și septembrie vor fi, de asemenea, prielnice. Cu toate că, în această perioadă, aştrii vor continua să vă examineze punându-vă în cale fel şi fel de obstacole. Dar voi și cel(a) pe care îl/o iubiţi veți înfrunta cu curaj fiecare provocare și veți încerca să vă întăriţi relația.

Pe tot parcursul lui 2021, menţineţi-vă încrederea în persoana de lângă voi. În unele situații, veţi resimți o creștere a nivelului de stres și o presiune în plus. Deci, trebuie să rezolvaţi problemele și neînțelegerile atunci când ele apar.






Horoscopul dragostei 2021, Leu:

Se arată câteva schimbări pozitive pentru Lei în ceea ce privește viața sentimentală. Dacă sunteţi îndrăgostiţi(te), puteți avea parte de o mare surpriză, în special între lunile aprilie și septembrie.

Impactul pozitiv al aştrilor va avea rezultate evidente și reale între lunile noiembrie și decembrie. În acest timp, puteți lua decizia de a vă căsători cu iubirea vieții voastre. Este un an al deciziilor importante care vă vor aduce fericire în viața sentimentală.

Dacă nu aveţi încă un/o iubit(ă), veţi întâlni o persoană specială printre prietenii(ele) voştri(astre), care poate deveni partenerul(a) vostru(astră) de viață în viitor.






Horoscopul dragostei 2021, Fecioară:

Fecioarele care iubesc vor avea un an bun în general. Cu toate acestea, vor exista și părți mai puțin agreabile. Începutul lui 2021 și ultima lună a acestui an se vor dovedi a fi o provocare pentru aceşti(ste) nativi(e).

În tot acest timp, aştrii vă sfătuiesc să nu vă certați cu persoana dragă vouă, altfel se pot vedea efecte negative asupra relației voastre. În restul timpului, totul va fi roz între voi și cel(a) drag(ă) vouă.

Potrivit horoscop-urania.org, de la sfârșitul lunii ianuarie până în februarie și apoi din iunie până în iulie, vă veţi bucura de multă iubire și afecțiune. Datorită acestui lucru, relația voastră va deveni mai puternică și se va întări în continuare. În general, viața voastră sentimentală va fi bună și veţi avea succes în ceea ce vă propuneţi și doriţi.






Horoscopul dragostei 2021, Balanţă:

Balanţele îndrăgostite vor avea parte de un an bun. Dacă vă încadraţi în această categorie, aveţi toate șansele să obţineţi ceea ce vă doriţi în dragoste, inclusiv să vă uniţi destinele cu persoana dragă vouă.

Vă va plăcea să vă petreceţi timpul cu persoana iubită, împreună vă veți simți mai atrași(se) unul(a) de celălalt(alaltă). Perioada cuprinsă între aprilie și septembrie vă va aduce fericire. Partenerul(a) de cuplu va depune eforturi pentru ca relația voastră să devină mai solidă, ceea ce vă va face fericiţi(te).

De asemenea, previziunile aştrilor arată o călătorie romantică într-o zi specială precum Ziua Îndrăgostiților. Februarie-iulie și apoi decembrie vor fi cele mai importante luni pentru viața voastră sentimentală.

Veţi putea să vă consumaţi iubirea fără prejudecăți și veţi primi vești minunate privitor la relația voastră. Vor apărea circumstanţe favorabile ca partenerul(a) de cuplu să primească slujba mult dorită, ceea ce vă va face să vă simţiţi mândri(e). În general, acest an va fi minunat pentru Balanţe.






Horoscopul dragostei 2021, Scorpion:

Viața sentimentală a Scorpionilor va avea parte de suișuri și coborâșuri în 2021. V-aţi putea confrunta cu unele probleme dacă sunteţi căsătoriţi(te), dar, de asemenea, există șanse mari să vă îndrăgostiţi și mai mult de persoana iubită.

Dacă sunteţi singuri(e), mai aveţi de așteptat până să simţiţi fiorul dragostei. S-ar putea ca încrederea în partenerul(a) de viață să scadă, motiv pentru care cel mai indicat ar fi să ştergeţi cu buretele certurile dintre voi și să păstrați lucrurile transparente. Pe tot parcursul lui 2021, nu lăsaţi o a treia persoană să intervină în relația voastră.

Lunile aprilie și septembrie vor fi cel mai puțin prielnice, se poate ca împreună să fiți nevoiți(te) să stați departe unul(a) de altul(a) din anumite motive. Într-o astfel de situație, căutaţi să comunicați mai mult și continuați să vă împărtășiți gândurile și sentimentele.

Perioada din martie până în aprilie va fi favorabilă pentru îndrăgostiți(te). Cu toate acestea, conflictele vor apărea de la sfârşitul lunii aprilie. Perioada de după septembrie pare propice pentru căsătorie, iar familia voastră vă va sprijini decizia cu inima deschisă.






Horoscopul dragostei 2021, Săgetător:

Viaţa sentimentală a Săgetătorilor va fi afectată în mod major în 2021. Chiar dacă partenerul(a) de viață vă iubește cu adevărat, certurile dintre voi vor fi vizibile clar.

Veţi fi excesiv de sensibili(e) și vă veţi enerva destul de repede. În luna februarie e momentul oportun pentru a planifica o călătorie cu iubitul(a) în încercarea de a vă apropia. În tot acest timp, veţi depune constant eforturi pentru a rezolva fiecare ceartă.

Conjuncția planetară va aduce mai multe conflicte în viața voastră sentimentală decât de obicei. Lunile aprilie, iulie și septembrie se vor dovedi cele mai favorabile în ceea ce privește dragostea, iar luna martie cea mai nepotrivită.

Deci, aştrii vă sfătuiesc să vă controlaţi temperamentul și să vă măsuraţi cu atenție cuvintele. De asemenea, nu permiteţi unei terţe persoane să se amestece între voi, altfel lucrurile se pot complica.






Horoscopul dragostei 2021, Capricorn:

2021 va fi un an bun pentru Capricorni, în ceea ce privește viața sentimentală. Veţi reuși în dragoste pe tot parcursul anului și veţi obține fericire neașteptată.

Relația dintre voi și iubit(ă) va înflori și veți petrece momente memorabile unul(a) cu celălalt(alaltă). De asemenea, în 2021 veţi face multe eforturi pentru a câștiga inima persoanei pe care o iubiţi.

Predicțiile arată că anul acesta iubitul(a) vostru(astră) va fi cel(a) mai fericit(ă) și va avea o dorință mai puternică de a face orice pentru a menține această frumoasă relație de dragoste.

În luna mai, se prea poate să vă căsătoriţi. De la începutul acestui an până în luna mai pare să fie o perioadă specială pentru Capricorni. Acesta este momentul în care vă veţi apropia de partenerul(a) de viață. Ați putea planifica amândoi să plecați într-o călătorie.

Cu toate acestea, trebuie să evitați orice ceartă care ar putea să apară în relația voastră în luna martie și între lunile iulie și august. Altfel, iubitul(a) vostru(astră) poate deveni supărat(ă) pe voi.

Această situație nu e benefică și vă poate distrage atenția de la ce este cu adevărat important. La sfârșitul lui 2021, din cauza tranzitelor planetare, pot apărea mai multe ciocniri între voi din cauza orgoliului vostru.

Într-un astfel de caz, ar fi indicat pentru voi să comunicaţi deschis cu persoana iubită și să rezolvaţi orice problemă. În afară de asta, anul 2021 va părea un vis frumos pentru Capricorni.






Horoscopul dragostei 2021, Vărsător:

2021 va fi un an bun pentru viața voastră sentimentală. Iubitul(a) va reuși să vă cucerească definitiv inima cu gesturile sale adorabile.

Intensitatea iubirii va rămâne ridicată pe tot parcursul anului. Dacă împreună aveți același scop, se poate să luați o decizie importantă privitoare la relația și viitorul vostru. Tranzitul lui Jupiter din aprilie în semnul Vărsător poate aduce o căsătorie în ultima parte a anului.

Deși anul 2021 va fi bun pentru voi, totuși va trebui să depuneţi mai multe eforturi pentru a înțelege situațiile cu care partenerul(a) de viață se confruntă, deoarece e posibil ca acesta(asta) să fie nevoit(ă) să plece de lângă voi în interese de serviciu, lucru care vă poate irita.






Horoscopul dragostei 2021, Peşti:

În 2021 vor apărea unele probleme în viața voastră sentimentală, mai precis în relația voastră. Încă de la începutul anului, va trebui să vă confruntați cu urcușuri și coborâșuri în materie de dragoste.

După asta, însă, de la sfârșitul lui ianuarie până la sfârșitul lui aprilie va fi ceva mai bine. Pe parcursul acestor luni, puteți decide să vă uniţi destinele cu cel(a) pe care îl/o iubiţi, iar familia vă va sprijini. Dragostea dintre voi va crește în ultima parte a anului, mai precis între 15 septembrie și 20 noiembrie.

Cu toate acestea, certurile nu vor lipsi, dar vor fi constructive. Va trebui să fiţi atenţi(te) între 2 iunie și 20 iulie! Altfel, încăpățânarea vă poate duce la o ceartă serioasă cu persoana iubită. Conform horoscop-urania.org, ultima lună a lui 2021, adică începând cu 5 decembrie, va fi cel mai bun moment pentru viața voastră sentimentală.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS