Zodiac chinezesc, 23-29 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 23-29 noiembrie 2020


Șobolan:

Vă măriţi reţeaua de prieteni(e) şi cunoştinţe încă de la începutul săptămânii. Socializaţi foarte mult şi toate acestea vă pot ajuta să vă atingeţi obiectivele profesionale. S-ar putea ca în această perioadă să întâlniţi o persoană care să vă atragă din punct de vedere fizic. Weekendul se anunţă liniştit. Faceţi ce vă place. Nu este exclus să mergeţi la câteva petreceri.


Bivol:

Atenţie sporită, încă de la începutul săptămânii! Se pare că cineva vrea să profite de felul vostru de a fi şi să se folosească de voi. Nu daţi credit tuturor persoanelor care gravitează în jurul vostru. Uitaţi în weekend de problemele profesionale şi distraţi-vă mai mult. Găsiţi acele activităţi care să vă liniştească şi să vă încarce bateriile pentru o nouă săptămână de lucru.


Tigru:

Fiţi deschişi(se) unor experienţe din care aveţi multe de învăţat. Nu vă grăbiţi în a lua decizii. Unele dintre ele vă pot schimba viaţa şi ar trebui să nu vă pripiţi, indiferent cât v-aţi simţi de copleşiţi(te). Mijlocul săptămânii aduce în jurul vostru oameni în care aveţi încredere, pe care vă puteţi bizui. În plan sentimental, weekendul se anunţă fierbinte, în special duminică.






Iepure:

Rezervaţi-vă începutul săptămânii pentru întâlniri de afaceri pentru că şansele să aveţi de câştigat sunt mai mari. Atenţie spre mijlocul săptămânii când, din cauza impulsivităţii, aţi putea face lucruri pe care să le regretaţi mai târziu! Evitaţi certurile în cuplu. Puteţi amâna discuţiile serioase pentru weekend, dar tot trebuie să vă păstraţi o doză de diplomaţie. Spuneţi ce simţiţi fără să faceţi acuzaţii. Dacă sunteţi singuri(e), aţi putea întâlni pe cineva special la sfârşit de săptămână.


Dragon:

Începutul săptămânii vă aduce planuri care vă fac indispensabili(e) la locul de muncă. Universul vă rezervă succesul. Trebuie doar să spuneţi şi să faceţi lucrurile corect, la momentul potrivit. Weekendul ar fi bine să-l rezervaţi relaxării şi odihnei. Distraţi-vă şi faceţi lucrurile care vă plac. Veţi simţi bucuria vieţii şi vibraţiile bune care să vă încarce bateriile.


Șarpe:

Aşteptaţi-vă la o schimbare în plan profesional, încă de la începutul săptămânii. Poate primiţi noi responsabilităţi sau sunteţi mutaţi(te) la alt departament. Este posibil să nu fiţi mulţumiţi(te) de această modificare, însă, dacă veţi analiza la rece, veţi vedea că este spre binele vostru. În plan sentimental, mijlocul săptămânii este benefic întâlnirilor. Dacă sunteţi singuri(e), chimia are multe cuvinte de spus în găsirea partenerului(ei) perfect(e). Dacă nu o simţiţi, treceţi mai departe. N-are sens să pierdeţi timpul.






Cal:

Cuvântul cheie al acestei săptămâni pare a fi amânarea. Şi, totuşi, ar fi bine să nu mai amânaţi nimic. Luaţi taurul de coarne şi faceţi ceea ce trebuie să faceţi. Nu vă ajută cu nimic dacă dormiţi tot timpul sau dacă staţi să admiraţi nimicul. Fiţi mai activi(e) şi veţi vedea cum vă vin şi ideile, şi soluţiile pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Capră/Oaie:

Este săptămâna voastră norocoasă. Aveţi mai multă încredere de voi şi mai multă energie, ceea ce vă împinge la mai multă acţiune. Nu este exclus să începeţi un proiect nou sau cel puţin să faceţi planurile pentru o lucrare de anvergură. Mergeţi înainte cu încredere!


Maimuță:

Ce obiective de pe lista de rezoluţii au rămas neîmplinite. Acum este un moment prielnic să vă ocupaţi de ele. Nu sunt excluse măriri de salariu sau poate un nou flux de venituri neaşteptate. Primiţi oferte care vă vor aduce mai mulţi bani în buzunar. Aveţi mai multă încredere în voi şi faceţi ce simţiţi că trebuie să faceţi.






Cocoș:

Cuvântul cheie al săptămânii pentru voi este transformarea. Vă vin idei creative, poate vă apucaţi să scrieţi ceva sau să compuneţi o melodie. Exprimarea artistică este foarte uşoară în această perioadă. Dacă vreţi să susţineţi un examen care are ca etapă scrierea unui eseu, acum este un moment prielnic să vă apucaţi de treabă. Abilităţile voastre naturale şi alinierea planetară se îmbină perfect în această lună.


Câine:

Tot ce are legătură cu casa este important pentru voi. Nu este exclus să plecaţi cu familia într-o excursie sau să faceţi împreună o călătorie care să vă lase tuturor o amintire specială. Dacă v-aţi pus casa în vânzare sau urmează să faceţi schimb de locuinţe, această săptămână este excelentă pentru a face o tranzacţie bună. Poate fi, de asemenea, o perioadă propice pentru a face amenajări sau redecorări ale locuinţei.


Mistreț:

Pentru voi săptămâna este una plină de vigoare, vă distraţi cât puteţi de mult în compania celor dragi. Dedicaţi puţin timp şi inimii, lăsaţi-vă cuprinşi(se) de pasiune, romantism şi creativitate.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS