Zodiac chinezesc, 2-8 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 2-8 noiembrie 2020


Șobolan:

Ai putea întâlni obstacole în calea ta, însă calea compromisului poate fi de bun augur. Dragostea pluteşte în aer de miercuri în colo. Cuplurile se vor simţi apropiate din ce în ce mai mult, iar weekendul se anunţă plin de viaţă. Dacă eşti singur(ă), ieşi din rutină şi distrează-te.


Bivol:

Săptămâna se anunţă de bun augur pentru afaceri. Totuşi, nu ignora partenerul(a) de cuplu. Ai nevoie şi de afecţiune şi romantism în viaţa ta. În weekend, aşteaptă-te la întâlniri călduroase cu familia, prietenii(ele). Poate ai ceva de sărbătorit? Dacă eşti singur(ă), alege-ţi cu atenţie potenţialii(ele) parteneri(e).


Tigru:

Pregăteşte-te pentru un joc al puterii. Câştigi „bătălia” menţinându-ţi calmul. Fă un pas în spate, vezi unde greşesc ceilalţi(lelalte) şi învaţă din greşelile lor. Romantismul este în aer toată săptămâna. Vineri şi sâmbătă se anunţă zile picante din acest punct de vedere. Lasă-te purtat(ă) de aripile iubirii. Universul îţi oferă o săptămână memorabilă.






Iepure:

Ai grijă să nu cazi în capcană crezând că poţi schimba persoana pe care o iubeşti şi relaţia va deveni mai bună. Oamenii se schimbă greu. Să rămâi cu cineva în speranţa că lucrurile se vor îmbunătăţi la un moment dat, denotă o stare de negare. Fii deschis(ă) cu tine însuţi(ăţi) şi ia măsurile care se impun.


Dragon:

Oricât de mult ţi-ar plăcea să munceşti, mai ai nevoie şi de pauză. Odihna te ajută să te eliberezi de stres şi emoţii puternice. Păstrează echilibrul în viaţa ta. Nu lăsa presiunea cotidianului să te îndepărteze de oameni şi să faci lucrurile care îţi plac cu adevărat. Profită de weekend pentru a te relaxa.


Șarpe:

Poţi avea o săptămână aglomerată la locul de muncă. Se anunţă şi o promovare. Ia în calcul toate opţiunile. Dacă eşti singur(ă), sunt şanse mari să întâlneşti o persoană interesantă cu care să începi o relaţie pe termen lung. Dacă eşti implicat(ă) deja într-o poveste de dragoste, petrece mai mult timp cu partenerul(a).






Cal:

Ai grijă la exagerări. Ai tendinţa când să nu ai deloc încredere în tine, când să fii mult prea încrezător(are) şi să nu iei în calcul anumite riscuri. Fii mai flexibil(ă), evită conflictele. Ai şansa să vezi cât de multe aduce vorba dulce. Acasă poţi face o bună impresie dacă petreci mai mult timp cu persoanele dragi.


Capră/Oaie:

Este o perioadă în care vei descoperi cât este de uşor să îţi arăţi interesele artistice şi romantice. Nu ezita să fii mai sociabil(ă). Din punct de vedere emoţional eşti stabil(ă). Dar poate că ar trebui să fii puţin mai rezistent(ă) la criticile şi comentariile acide ale celorlalţi(te). Acest lucru îţi va permite să te concentrezi mai mult pe proiectele tale creaţionale.


Maimuță:

Aşteaptă-te să fii puţin mai sensibil(ă) la modul în care acţionează şi reacţionează oamenii din jurul tău. Acest lucru te va ajuta să îţi schimbi tu modul de acţiune. Energia săptămânii te va ajuta să te eliberezi de stres. Alocă-ţi nişte timp în care să fii singur(ă), dar ai grijă să nu te înstrăinezi să îi/le neglijezi pe cei(le) dragi. Dacă eşti implicat(ă) într-un conflict, atenţie la cuvinte. În cazul în care nu găseşti cuvintele potrivite, mai bine zâmbeşte!






Cocoș:

Ai încredere în tine şi în atractivitatea ta. Oamenii din jurul tău se vor simţi atraşi ca un magnet de această vibraţie. Este o perioadă excelentă pentru activităţi care implică grupuri. Te integrezi mai uşor în colectivităţi. Iar dacă eşti singur(ă) îţi poţi găsi jumătatea. Cuplurile pot programa o călătorie de durată, sau măcar un weekend romantic.


Câine:

Este o perioadă încărcată cu energie pozitivă. Munca grea şi provocările aferente pot fi chiar distractive, mai ales dacă eşti înconjurat(ă) de o echipă cu care să faci treabă bună. Spune ceea ce simţi, însă, ai grijă să alegi cuvintele potrivite. Îţi vor folosi atât în relaţiile de prietenie, cât şi în cele sentimentale. Romantismul poate înflori în weekend. Fă-ţi planuri pentru ceva special sâmbătă şi duminică.


Mistreț:

O perioadă cu energie pozitivă din plin, în care faci progrese minunate în orice arie îţi propui. Trebuie doar să te concentrezi spre respectiva activitate, iar rezultatele vor veni. În problemele de familie, caută soluţiile în care toată lumea are de câştigat. Nu neglija ordinea din casa ta. Cu cât păstrezi lucrurile mai organizate, cu atât te vei simţi mai puternic(ă).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS