Zodiac chinezesc, 16-22 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 16-22 noiembrie 2020


Șobolan:

Poţi avea tendinţe negativiste în această săptămână, iar acest lucru va atrage şi situaţii mai puţin plăcute. Schimbă registrul şi vei vedea diferenţele. Spre mijlocul săptămânii, persoanele tinere din familie au nevoie de sprijinul tău. Fii acolo pentru ele şi ghidează-le în a lua decizii. Le poţi schimba viaţa în bine!


Bivol:

Mintea ta gândeşte rapid, acţionează acum. Poate vrei să începi să studiezi ceva ce-ţi place sau poate vrei să te apuci de o activitate care să implice creativitate. Ţi se poate părea că lucrurile avansează lent, însă te vor duce acolo unde trebuie dacă acţionezi cum trebuie.


Tigru:

Începutul săptămânii ţi se poate părea dificil şi lent, chiar staţionar, dar e doar o iluzie. Poţi primi vizita cuiva sau nişte veşti îmbucurătoare legate de serviciu. Fii atent(ă) la toate detaliile, nu lăsa nimic neverificat. Chiar şi de două ori dacă simţi că este necesar. Dacă urmează să faci o călătorie cu maşina, pune un mecanic să o controleze.






Iepure:

Ai la dispoziţie mai multe opţiuni decât crezi. Dacă vrei o schimbare, pune-ţi imaginaţia la lucru. Vei vedea câte portiţe interesante ţi se vor deschide în faţă. Dacă îţi doreşti un progres în carieră, poate că discuţiile cu nişte persoane influente te vor ajuta. Mergi cu valul şi încearcă să nu te opui.


Dragon:

Ai o atitudine de responsabilitate asupra acţiunilor tale, dar din când în când îţi place şi să te plângi că totul ţi se întâmplă numai ţie. Ai grijă cum îţi alegi paşii. În dragoste, romantismul pluteşte în aer. Profită la maximum de acest context astral şi fii mai sociabil(ă). Dacă eşti singur(ă), sunt şanse să îţi întâlneşti jumătatea.


Șarpe:

E posibil să ai o mulţime de întrebări, dar numai aşa poţi afla ce se întâmplă. Dacă ai de semnat nişte angajamente de ordin profesional, cel mai bine este să aştepţi a doua parte a săptămânii. În plan personal, dacă eşti singur(ă), cineva din anturajul tău ţi-ar putea face cunoştinţă cu o persoană atractivă. Încearcă, totuşi, să nu te arăţi prea emoţionat(ă).






Cal:

Începutul săptămânii este favorabil activităţilor profesionale. Este chiar indicat să-ţi programezi toate întâlnirile de afaceri în prima parte a săptămânii. Lasă-ţi sfârşitul săptămânii pentru iubire. Dacă eşti singur(ă), atenţie la întâlnirile superficiale! Nu pierde vremea cu oameni care nu ţi se potrivesc deloc.


Capră/Oaie:

Săptămâna poate începe mai greoi, cu refuzuri în anumite sfere, dar nu trebuie să te dai bătut(ă). Încearcă de mai multe ori, până când vei primi răspunsul pe care îl cauţi. La serviciu, atenţie la munca celorlalţi(te)! S-ar putea să ai tu de făcut corecturile. Weekendul se anunţă romantic pentru cupluri. Însă, dacă eşti singur(ă), ai o listă de „aşteptare” pe care o poţi revizui. Poate cineva merită, totuşi, interesul tău.


Maimuță:

Sunt oameni care se schimbă sau care îşi rătăcesc mereu drumul. Chiar vrei să stai în preajma lor, ca să-ţi crească nivelul de nesiguranţă? Mergi înainte! Lasă-i pe ei cu ale lor şi tu vezi-ţi de ale tale. Fii mai optimist(ă), mai încrezător(are). Weekendul pare ideal pentru dragoste şi romantism, aşa că te poţi implica în „şlefuirea” relaţiei tale. Scoate la lumină diamantul! Dacă eşti singur(ă), se prea poate să cunoşti o persoană cu foarte mare potenţial!






Cocoș:

Poţi întâmpina o lipsă de concentrare, însă trebuie să iei măsuri. Nu poţi lăsa totul baltă, doar pentru că nu ai chef. Sunt lucruri şi acţiuni care au nevoie de inspiraţia şi motivaţia ta. Poate o şedinţă cu colegii(ele) te poate stârni la idei inovatoare. Weekendul poate aduce o discuţie serioasă în cuplu, mai ales dacă te simţi sufocat(ă) de partener(ă). Lămureşte cum stau lucrurile!


Câine:

Începutul săptămânii este de bun augur pentru întâlniri de afaceri. Stabileşte proiecte, fă-ţi o listă cu priorităţi. Dacă te loveşti de ceva în desfăşurarea unuia, treci la altul, până când te lămureşti ce anume te ţine pe loc la celelalte. În weekend vibraţiile sunt destinate iubirii. Dacă eşti singur(ă), este posibil să întâlneşti o persoană care se potriveşte perfect cu portretul robot al partenerului(ei) ideal(e).


Mistreț:

Săptămâna începe cu oportunităţi financiare şi extindere profesională. La capitolul iubire, învaţă să te adaptezi şi să faci şi compromisuri. Dacă nu te simţi confortabil(ă) cu ideea de compromis, ar fi bine să fii prudent(ă). Spusul răspicat al sentimentelor s-ar putea să strice întreaga atmosferă. Romantismul ar putea fi la el acasă dacă ai putea fi mai diplomat(ă).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS