Zodiac chinezesc, 19-25 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 19-25 octombrie 2020


Șobolan:

Atenţie la modul în care vă cheltuiţi banii! Faceţi-vă un buget strict şi ţineţi-vă de el. Dacă încă lucraţi, puneţi-vă în valoare talentele organizatorice. Motivaţi-vă colegii(ele), încurajaţi-i(le) şi fiţi alături de ei(le). Vă va prinde bine când totul va reveni la normal. În plan sentimental, profitaţi de timpul petrecut împreună pentru a-i arăta partenerului(ei) ce simţiţi pentru el(a).


Bivol:

Vi se poate părea că lucrurile merg foarte încet. Dar priviţi şi partea bună a lucrurilor. Mergeţi înainte, nu daţi înapoi. S-ar putea să apelaţi la un mentor sau o persoană specializată pentru a obţine informaţiile de care aveţi nevoie într-o anumită situaţie. Profitaţi de aceste momente şi odihniţi-vă mai mult. Vă va prinde bine să vă reîncărcaţi energetic.


Tigru:

Dacă încă lucraţi, veţi primi tot suportul necesar de la echipa voastră, în special de la superiori(are). Se anunţă posibile suplimentări ale veniturilor. În plan sentimental, aveţi toate şansele să petreceţi mai multe momente romantice alături de partener(ă). Dacă sunteţi singuri(e), nu vă angajaţi online în discuţii cu persoane agresive.






Iepure:

Vă puteţi simţi plictisiţi(te) şi să aveţi ieşiri rebele, însă nu vă stă în fire să fiţi iraţionali(e). Puneţi-vă lucrurile în ordine, aranjaţi-vă priorităţile şi mergeţi înainte. Veţi depăşi şi acest moment şi veţi putea să vă satisfaceţi pofta de aventură. Profitaţi de faptul că sunteţi alături de partener(ă) şi petreceţi mai multe momente romantice. Veţi scăpa rapid de plictiseală.


Dragon:

Acesta este un moment de referinţă în care ar trebui să contemplaţi obiectivele personale şi profesionale pe care doriţi să le atingeţi în perioada următoare. Tendinţa este să vă concentraţi pe copaci, nu pe pădure, însă trebuie să aveţi şi o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în viaţa voastră. Este un bun moment să faceţi planuri, analize şi să puteţi merge înainte după ce trece această situaţie.


Șarpe:

Nu vă faceţi griji, chiar dacă lucrurile nu sunt chiar aşa cum vă doriţi voi. Păstraţi-vă pozitivitatea şi încercaţi să priviţi şi din alte unghiuri fiecare situaţie în parte. Veţi vedea aspecte care vă vor însenina. Nu e totul aşa negru, cum pare, la prima vedere.






Cal:

Universul vă transmite mesajul că este cazul să mai domoliţi puţin ritmul. Nu le puteţi face pe toate, la viteză maximă. Aveţi nevoie de odihnă şi relaxare. Cereţi ajutorul celorlalţi(te) din familie sau colegilor(elor). Dacă sunteţi singuri(e), cineva din anturajul vostru v-ar putea mărturisi sentimentele pe care le are faţă de voi.


Capră/Oaie:

Proiectele voastre creative vor prinde contur şi, în curând, vor începe să-şi arate roadele. Nu ezitaţi să vă dezvăluiţi ideile partenerului(ei). Poate veni cu soluţii care să ajute planurile voastre. Fiţi încrezători(are) în forţele proprii dacă urmează să vă prezentaţi proiectele în faţa unui(ei) potenţial(e) investitor(are).


Maimuță:

Puneţi-vă în aplicare planurile la care lucraţi de ceva vreme. Acţionaţi decisiv, dar cu o moderaţie rezonabilă în afaceri. Fiţi pregătiţi(te) şi pentru ceva compromisuri în situaţii mai controversate. Nu respingeţi din start totul. Faceţi ceea ce este corect, fără să vă fie teamă că pierdeţi. Succesul nu va întârzia să apară.






Cocoș:

Pot apărea probleme în sfera creativităţii, deoarece sunteţi mult prea stresaţi(te). Încercaţi să vorbiţi cu cei(le) dragi despre ceea ce vi se întâmplă, faceţi exerciţii de relaxare, meditaţii sau orice alte activităţi v-ar putea linişti. Veţi observa că şi creativitatea şi imaginaţia vor reveni la cotele bine ştiute.


Câine:

Poate că traversaţi o perioadă mai puţin propice, poate că vă confruntaţi cu probleme mai dificile. Indiferent care este situaţia, încercaţi să nu exageraţi cu reacţiile. Păstraţi-vă calmul şi starea de spirit pozitivă şi vă va fi mult mai uşor să găsiţi soluţiile. Când sunteţi nervoşi(ase), aveţi tendinţa să vă certaţi şi să nu vedeţi soluţii evidente.


Mistreț:

Începutul săptămânii se anunţă excelent pentru acţiunile rămase neterminate din diverse motive. Dacă aţi primit până acum refuzuri sau promisiuni nefondate, de-acum acestea se transformă în certitudini. Pentru a reuşi absolut orice vă doriţi, aveţi nevoie de mai multă insistenţă şi perseverenţă. Dacă sunteţi singuri(e), weekendul v-ar putea prilejui o întâlnire cu o persoană specială. Faceţi-vă planuri şi pentru ziua de duminică. Dragostea pluteşte în aer.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS