Ce greşeală face fiecare semn zodiacal atunci când iubeşte

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce greşeală face fiecare semn zodiacal atunci când iubeşte


Berbec:

Nu vă recunoaşteţi sentimentele. Ascundeţi totul în voi şi vă comportaţi de parcă nu vă pasă de persoana cu care vreţi să vă întâlniţi.


Taur:

Sunteţi prea încăpăţânaţi(te) ca să faceţi voi primul pas. Mai degrabă renunţaţi să mai vorbiţi cu cineva decât să începeţi o conversaţie.


Gemeni:

Transmiteţi semnale amestecate. Alternaţi între a flirta cu cineva şi a-l ignora complet, aşa că niciodată nu se ştie dacă sunteţi interesaţi(te) sau nu de persoana respectivă.


Rac:

Sunteţi prea drăguţi(e) cu cei(le) cu care vă întâlniţi. Toţi(ate) vă privesc ca pe un/o prieten(ă) pentru că nu vă arătaţi niciodată latura romantică.


Leu:

Sunteţi prea nerăbdători(are). Dacă cineva nu vă caută imediat, renunţaţi şi mergeţi mai departe.


Fecioară:

Sunteţi prea independenţi(te). Vă juraţi că nu aveţi nevoie de nimeni şi îi respingeţi pe oamenii care vi s-ar potrivi.






Balanţă:

Sunteţi prea detaşaţi(te). Chiar şi când sunteţi cu cineva, nu sunteţi cu totul prezenţi(te). Staţi prea mult pe gânduri.


Scorpion:

Căutaţi să manipulaţi. Vreţi să vă croiţi drumul vostru şi veţi face orice pentru asta, chiar dacă îi/le faceţi să sufere pe cei(le) pe care se presupune că îi/le iubiţi.


Săgetător:

Sunteţi prea distanţi(te). Nimeni nu-şi dă seama ce parteneri(e) minunaţi(te) aţi putea fi, pentru că nimeni nu ajunge să vă cunoască cu adevărat.






Capricorn:

Divagaţi tot timpul. Rupeţi legătura cu cel(a) de care v-aţi îndrăgostit, apoi vreţi să o reluaţi şi sfârşiţi prin a vă agăţa de altcineva.


Vărsător:

Vă enervaţi prea repede. Scoateţi oamenii din viaţa voastră fără să le ascultaţi povestea. Rareori le daţi vreo şansă.


Peşti:

Trăiţi în lumea voastră. Preferaţi nişte personaje fictive în locul oamenilor reali, aşa că aşteptările voastre sunt nerealist de mari.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS