Cele 3 semne zodiacale norocoase ale lunii septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele 3 semne zodiacale norocoase ale lunii septembrie 2020


Taur:

După o perioadă cu adevărat interesantă pentru Tauri, iată că lucrurile par să devină din ce în ce mai frumoase pentru aceşti(ste) nativi(e). Pe plan sentimental, începeţi să iubiţi din nou oamenii - începeţi să renunţaţi la barierele pe care le-aţi construit în jurul inimii voastre, să vă arătați adevărata față și, cel mai important, să fiţi vulnerabili(e) fără să vă mai fie frică că veţi fi lezaţi(te).


Gemeni:

Sunteţi pregătiţi(te) pentru tot ce urmează? Jupiter lucrează în favoarea voastră în această lună și vă ajută să ajungeţi acolo unde trebuie să fiţi pe plan sentimental. Există șanse mari să construiţi o relație romantică serioasă sau cel puțin să întâlniţi o persoană cu adevărat interesantă alături de care veţi petrece clipe speciale. Cu toate acestea, ar putea exista momente în care se poate să aveţi tendința de a vă pierde pe drumul dragostei - este foarte important să rămâneţi cu picioarele pe pământ și să vă stabiliţi câteva reguli după care să vă ghidaţi. Nu uitaţi de voi și de inima voastră. Nu vă pierdeţi într-o relație.






Fecioară:

În ceea ce privește viața sentimentală, este foarte important să vă pregătiţi sufletește pentru tot ce urmează - va fi o lună intensă pentru voi, cu emoții și stări cu adevărat minunate. În cazul în care sunteţi deja într-o relație, s-ar putea ca partenerul(a) de cuplu să facă pasul cel mare și să vă propună oficial să vă petreceți restul vieții împreună. Dacă sunteţi singuri(e), aveţi ocazia să întâlniţi o persoană minunată cu care veţi lega mai întâi o prietenie frumoasă și pentru care mai apoi veţi dezvolta sentimente de iubire.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS