Zodiac chinezesc, 14-20 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 14-20 septembrie 2020


Șobolan:

Comunicarea poate fi mai grea la începutul săptămânii, însă nu este cazul să vă daţi bătuţi(te). Concentraţi-vă mai mult pe tonul vocii, pe modul în care vă expuneţi mesajele. Dacă nu aveţi partener(ă) de cuplu, joi sau vineri, se anunţă o întâlnire cu un magnetism puternic. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relaţie, fiţi atenţi(te) cum gestionaţi gelozia.


Bivol:

Relaţiile trebuie analizate la modul „Ce poţi face tu pentru mine!”, iar când spuneţi TU este vorba, de fapt, tot de voi! Miercuri pare o zi perfectă pentru a vă ocupa de afaceri. Lăsaţi weekendul pentru dragoste. Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de viaţă, se pare că opuşii(sele) se atrag. Fiţi atenţi(te) la impulsivitate!


Tigru:

Aranjaţi-vă priorităţile. Aveţi tendinţa să fiţi haotici(e) şi să întârziaţi cu toate termenele de predare. Concentraţi-vă mai bine la organizarea timpului, puneţi-le în ordine şi veţi observa că se poate. În afaceri sau în dragoste este nevoie de o comunicarea sinceră. Spuneţi direct ce vreţi, fără ocolişuri, dar cu tact. Weekendul se anunţă strălucitor în dragoste! Dacă nu v-aţi întâlnit încă sufletul-pereche, sunt şanse mari să întâlniţi o persoană specială.






Iepure:

Angajamentul şi sinceritatea voastră îi/le impresionează pe superiorii(arele) voştri(astre). Aduceţi-vă aminte, totuşi, că, indiferent cât de mult vă place slujba pe care o aveţi, e nevoie şi de puţină odihnă, relaxare şi distracţie. Daţi-vă voie să respiraţi la sfârşit de săptămână. Ascultaţi muzică, dormiţi, petreceţi timpul cu partenerul(a) de cuplu. Deşi vă vin bani, nu este recomandat să vă epuizaţi muncind.


Dragon:

Atenţie la oamenii care au tendinţa să promită marea cu sarea, dar să nu se ţină de cuvânt. Nu cădeţi în plasa lor! Romantismul începe să plutească în aer de miercuri încolo. Dacă aveţi probleme în cuplu, încercaţi să le rezolvaţi cât mai repede posibil.


Șarpe:

Va fi o săptămână bună, în care reuşiţi să faceţi tot ce vă propuneţi, dar în care trebuie să fiţi şi foarte înţelepţi(te) şi să acţionaţi rapid. Mijlocul săptămânii poate fi ideal pentru negocieri şi afaceri. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, aveţi toate şansele să găsiţi ceva potrivit pentru voi. Weekendul lăsaţi-l pentru romantism. Aţi putea găsi echilibrul şi armonia alături de partener(a) de cuplu.






Cal:

Luni poate fi o zi perfectă pentru afaceri sau pentru dragoste. Depinde pe care parte a vieţii voastre vă concentraţi mai mult în această perioadă. Rezultatele se vor vedea mai târziu şi vor fi demne de laudă, indiferent ce aţi ales. În weekend, fiţi atenţi(te) să nu exageraţi cu mâncarea sau cu munca. Vă puteţi face singuri(e) rău.


Capră/Oaie:

Marţi se anunţă o zi potrivită pentru negocieri şi afaceri. Atenţie la corespondenţa de afaceri să nu vă scape vreo greşeală. Dacă aţi rugat pe altcineva să se ocupe de această sarcină, ar fi bine să verificaţi înainte să trimiteţi cuiva ceva. Romantismul pluteşte în aer. Nu programaţi pentru weekend rezolvarea unor treburi de la birou. Petreceţi mai mult timp cu partenerul(a) de cuplu.


Maimuță:

Pregătiţi-vă să vă demonstraţi abilităţile de a rezolva rapid problemele. Oamenii au nevoie de voi şi vă vor solicita în primele zile ale săptămânii. Miercuri şi/sau joi vă puteţi întâlni cu persoane care au o viziune destul de restrânsă asupra lucrurilor, însă nu trebuie să vă lăsaţi influenţaţi(te) de ei(le). Sfârşitul săptămânii sunt zile perfecte pentru a ieşi în oraş. Dacă nu aveţi lângă voi o persoană dragă, se prea poate să întâlniţi pe cineva interesant.






Cocoș:

Indiferent ce vă propuneţi, pentru a vă îndeplini obiectivul aveţi nevoie de perseverenţă. Nu vă lăsaţi distraşi(se) de la ceea ce faceţi în primele zilele ale săptămânii. Miercuri şi/sau joi, cineva poate încerca să profite de pe urma bunătăţii voastre, deci fiţi atenţi(te) cu cine sunteţi amabili(e). Joi şi vineri este o perioadă excelentă pentru întâlniri de afaceri sau sentimentale. Dedicaţi weekendul unei activităţi relaxante sau de divertisment pentru a vă încărca bateriile.


Câine:

În prima parte a săptămânii se arată întâlniri cu persoane foarte compatibile cu voi. Aveţi aceleaşi subiecte de discuţii, aceleaşi pasiuni. Indiferent dacă sunt întâlniri personale sau profesionale, succesul este ca şi garantat. Mijlocul săptămânii poate fi tensionat, iar dacă aveţi ceva mai sensibil de comunicat, ar fi bine să scrieţi un bilet, pentru ca persoana respectivă să poată citi mai târziu. Weekendul este dedicat interacţiunilor romantice. Iar dacă nu aveţi încă o persoană specială în viaţa voastră, se pare că dragostea este pe aproape.


Mistreț:

În prima parte a săptămânii încercaţi să renunţaţi la a vă mai lăsa influenţaţi(te) de părerile şi ideile altora. Oamenii mai greşesc, măcar să greşiţi pe mâna voastră, nu a altuia. De asemenea, încercaţi să nu luaţi personal rigiditatea persoanelor cu care vă întâlniţi. Nu este din cauza voastră, este din cauza precauţiei excesive a celorlalţi(te). Zilele weekendului par mai relaxante. Se prefigurează o întâlnire de afaceri sau personală care va genera o prietenie puternică şi de durată.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS