Ce ai fost într-o viață anterioară. Află aici!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce ai fost într-o viață anterioară. Află aici!


Berbec:

Dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Berbecului, aveţi un simţ puternic al dreptăţii şi ambiţii mari profesionale. În viaţa anterioară aţi ocupat funcţii bine văzute, aţi primit multe laude şi aprecieri, motiv pentru care în această viaţă nu vă puteţi împăca cu ideea de a fi pe locul doi. Aţi ocupat funcţii de magistraţi(te), judecători(are), comandanţi(te) în lupte şi întotdeauna aţi luptat pentru o cauză pe care voi o consideraţi dreaptă.


Taur:

Dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Taurilor, aveţi un simţ puternic al afacerilor şi investiţiilor. În viaţa anterioară v-aţi ocupat de bani, negoţ, taxe şi impozite, împrumuturi şi diverse tertipuri financiare. Aţi câştigat şi aţi pierdut mult, aţi înţeles că nu există câştig fără pierdere. În viaţa aceasta aveţi un simţ aparte de a descoperi afacerile profitabile.






Gemeni:

Dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Gemenilor, aveţi un bagaj de informaţii enorm din viaţa anterioară, de aceea vă place atât de mult să vorbiţi şi să împărtăşiţi informaţii. În viaţa anterioară v-aţi cultivat mult intelectul, aţi fost o persoană cu acces la educaţie. În a doua parte a vieţii aţi fost profesori(are) în domeniul în care v-aţi format şi v-aţi predat cunoaşterea.


Rac:

Dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Racului, aveţi o capacitate de sacrificiu de sine deosebită. Aţi fost în altă viaţă stâlpii familiei sau a comunităţii din care făceaţi parte, de exemplu primari(e) sau administratori(are). Lumea vă respectă, apreciază şi aşteaptă multe de la voi. Sunteţi nişte persoane generoase şi sensibile la nevoile persoanelor din jur. V-aţi dedicat responsabilităţilor voastre şi v-a plăcut intimitatea.


Leu:

Dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Leului, aveţi o creativitate deosebită şi o imaginaţie bogată. În viaţa anterioară datorită acestor calităţi aţi fost mereu aiuriţi(te) şi nu v-aţi inclus deloc în mediul vostru social. Eraţi nişte visători(are), posibil scriitori(are), poeţi(te), actori(riţe) sau nişte romantici(e) incurabili(e).






Fecioară:

Dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Fecioarei, aveţi un simţ ascuţit al detaliilor. În viaţa anterioară aţi muncit ca medici/doctoriţe, tămăduitori(are), iar fiecare detaliu era esenţial în momentul în care voi vă făceaţi munca. Aveţi simţul datoriei înnăscut şi o înclinaţie pentru a face lucrurile perfect. Aţi fost foarte apreciaţi(te) pentru rezultatele muncii voastre.


Balanţă:

Dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Balanţei, aveţi o capacitate enormă de a iubi şi un idealism specific. În viaţa anterioară aţi fost nişte persoane neastâmpărate, gata de a face ceva nou, posibil unii din cavalerii ordinii teutoni sau templieri, nişte artişti(ste) plastici(e) cu o viaţă plină de dramă şi iubire sau nişte prinţese răsfăţate. Aţi fost nişte fiinţe sociale care au atras admiraţia altora.


Scorpion:

Dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Scorpionului, aveţi un simţ înnăscut pentru a controla, manipula şi organiza pe cei(le) din jur. În viaţa anterioară aţi fost nişte persoane cu multe bogăţii moştenite de la familia voastră. Aţi savurat toate deliciile date de bunăstarea voastră financiară. Aţi fost nobili(e), contese sau marchize la o curte regală. În viaţa aceasta lăcomia voastră este mare, doriţi să aveţi de toate, să posedaţi atât bani, putere cât şi pe persoana pe care o iubiţi.






Săgetător:

Dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Săgetătorului, sunteţi în continuă autodezvoltare şi autodescoperire. Aţi fost în viaţa anterioară unii(ele) din exploratorii(arele) care s-au încumetat spre tărâmuri noi, aţi trăit ca negustori(are), călători(are), nomazi(de), marinari, căutător(are) de comori, în orice caz aţi văzut ţări şi locuri la care alţii(tele) nici măcar nu au visat. Şi acum mereu căutaţi câte ceva nou.


Capricorn:

Dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Capricornului, sunteţi nişte păstrători(are) de tradiţii şi vă place să faceţi lucrurile în felul vostru, să aveţi intimitate. În viaţa anterioară aţi fost nişte figuri paterne, aţi trăit până la adânci bătrâneţi şi au fost mulţi(te) care v-au ascultat sfaturile. Probabil aţi făcut parte din consiliul celor bătrâni(e), aţi fost guru sau vraci. Este posibil să fi trăit însă izolaţi(te), ca yoghini(e) sau ca şi călugări(ţe).


Vărsător:

Dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Vărsătorului, sunteţi nişte persoane deschise spre nou cu o personalitate puternică şi iubiţi independenţa. Aţi studiat filosofia, astrologia sau medicina, nu aţi făcut muncă fizică fiind născuţi(te) într-o familie înstărită. Aveaţi foarte mulţi(te) prieteni(e) şi o viaţă socială bogată.


Peşti:

Dacă sunteţi născuţi(te) în zodia Peştilor, sunteţi nişte persoane idealiste şi bune la suflet. Aţi fost nişte persoane credincioase, posibil misionari(e), martiri(e), călugări(ţe), preoţi(tese), medici/doctoriţe sau tămăduitori(are). Aţi pus la suflet suferinţele societăţii în care aţi trăit şi aţi încercat să ajutaţi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS