Aceste 3 zodii vor simţi cel mai puternic efectul Lunii Pline din 2 septembrie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Aceste 3 zodii vor simţi cel mai puternic efectul Lunii Pline din 2 septembrie


Fecioară:

Luna Plină din data de 2 septembrie va aduce lumină în relațiile voastre. Ar fi indicat să renunţaţi la mentalitatea analitică dacă vreţi să experimentaţi iubirea adevărată. Aveţi încredere în intuiția voastră, chiar dacă vă spune lucruri pe care nu le-aţi mai făcut până acum. Este înfricoșător să fiţi delicaţi(te) din punct de vedere emoțional, dar nu ştiţi niciodată ce momente extraordinar de frumoase și speciale vă așteaptă de cealaltă parte a zidurilor pe care le-aţi construit în jurul inimii voastre. Deschideţi-vă inima fără teamă, persoana care se află acum în fața voastră poate fi sufletul vostru pereche; trebuie doar să îi permiteți să vă cunoască cu adevărat.


Săgetător:

Sunteţi în fața unor transformări cu adevărat speciale. Renunţaţi la timiditate, la teama de necunoscut și îmbrăţişaţi necunoscutul, schimbarea, noul. Permiteţi-i Lunii să vă demonstreze cât de frumos poate fi acest traseu pe care mergeţi și veţi învăța cum să lăsaţi trecutul în urmă și să mergeţi mai departe cu viața voastră. Sunteţi în căutare de aventură, așa că nu vă va fi tocmai lesne să staţi într-un singur loc și să analizaţi lucrurile care se întâmplă. Vă bucuraţi de această călătorie mai mult ca oricând.






Pești:

În timp ce toate zodiile sunt pregătite pentru schimbări emoționale, voi veţi simți această perioadă cel mai puternic. Luna Plină vă va spori emoțiile și vă va determina să fiţi mai sensibili(e) ca niciodată. Îndreptaţi-vă atenția asupra ocupaţiilor care să vă ajute să rămâneţi conectaţi(te) la momentul prezent și învăţaţi să vă eliberaţi de toate gândurile negre care apar în mintea voastră. Copiaţi puțin din minuţiozitatea Fecioarei dacă vreţi să lucraţi la emoțiile cu care vă confruntați în aceste momente. La fel, persoanele din jurul vostru vă vor fi alături categoric. Nu vă feriţi emoțiile și sentimentele pe care le simţiţi. Acceptaţi-le pentru că sunt ale voastre și învăţaţi să le administraţi mai bine, să trăiţi cu ele și, cel mai important, să le înţelegeţi pentru că doar așa vă veţi înțelege și pe voi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS